![]() |
Re: Ce masina credeti ca este?
Ford eifel?
|
ala e nemtesc, Eifelul, si n-are motor bestial..si e si urat :)
|
1935? .... 1950 PACKARD 'WOODIE' (1950 probabil e capacitatea cilindrica)
|
:lol:Clau..:oops: de ar fi de 1950 motorul...in termeni europeni ar avea 32L motorul ala :twisted:
vezi k pi google iei tzeapa mare daca nu stii sa "citesti" informatiile scrise sub pozele mici in pagina de rezultate, trebuie sa dai pe poza, sa vezi siteul si acolo depistezi ce e cu poza respectiva. :D daca am stabilit k e Ford, atunci nu poate fi Packard :-P, cat despre 'WOODIE', ar trebui sa fie cam 3/4 din caroserie facuta din lemn, iar a mea e metal 100% :D insa cu 35 ala esti very close..si motorul e "tipic" american, hai k aveti destule indicii si pozele arata fata/spate/lateral, sub capota ce e , nu va pot arata asa usor :oops: |
Ford 35-54
|
1936 Ford 4dr Sedan
|
Sa fie un Ford Deluxe Sedan 1935-1936 ?!
putin off-topic: da si tu mai multe detalii despre masina: unde ai gasit-o ? cat te-a costat ? ce planuri ai cu ea - restaurare sau custom ? PS: vad ca in spatele ei mai ai o "bijuterie"... |
Quote:
A ta seamana un pic si cu delivery, dar nici aia nu are capota asa peste masca. Cert e ca e foarte rara, ca nu am reusit sa o gasesc. Spor la restaurare. Aia din spate e skoda? |
aia din spate reprezinta un grad in armata ca sa spunem asa ;), iar fordul ma mananca sa va spun ce e cu el... dar ma impusca florin daca ma scap :P. dar legat de motor, ia ganditi-va ce inseamna pentru americani, un motor serios :D
|
Quote:
Nue chiar asa de rara...sunt facute multe zeci de mii de bucati, poate chiar sute..oricum..difera modelul exact, k erau atatea variatii.. SKODA? :x:x whyy, yoouuuu :chainsaw::poke::2gun: Quote:
esti very close...da' nu vrei sa te gadesti la motor...:???: Quote:
in final asta este :arrow: 1936 FORD V-8 model 68 fordor touring sedan De Luxe, luuung nume stiu :D :oops: shpeedy pune pozna P.S. raman dator cu poza motorului..later tonight cred. |
Quote:
Cat despre bijuteria din spate, seamana farurile cu cele de skoda, sorry, nu am urmarit topicul. Buna alegere cu V8-ul.... dar banuiesc ca nu mai e in apele lui... sa ne tii la curent.Poate faci un topic. Cat despre an, am fost aproape cand am spus 1935. MACAR ATAT!! :rolleyes2:lol: |
2 Attachment(s)
Claudia draga..mie cu parere de rau mi-e cam greu..da' tot ii spun prietenului meu ca nu va iesi masina din ea, dar daca are bani..si se incapataneaza, ii admir macar perseverentza si dragostea pt model :)
pozele promise cu V8-ul :arrow: |
hai si next :P
ca unii vor turbo, aspirate cu electronica si i-VTEC =)) |
se pare ca totusi nu vor :lol:
Claudia baga o pozna..shpeedy doarme si cum tu ai ginit cva, cva...:-P pune americana din fata blocului tau 8) |
1 Attachment(s)
ce sa este oare?
|
Am dreptate ca baza e o vw beetle?
|
asta pare ca e un kit-car..:evil:
oricum cam greu sa fie o broasca la baza, pt k nu vad capota/decupaj acces motor :???: |
un trabant cabrio:)) cred ca e beetle acum nush :-S
|
e a lu Radu Mazare nu stiu cum ii zice........
|
Mda.... cred ca Morganul.
Dar avea alte culori. |
Quote:
Quote:
|
dk e kit-car..degeaba, k nu ne jucam cu asa ceva..sunt prea multe sute de asemenea mici firme..;)
recunosti? au ba :D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
E fiat! ca are sigla italiei ":D
|
e o combinatie, cam nereusita....scaune "recaro"...si fac pariu ca are sub 100cp.
|
Nu cumva e construit pe baza de Skoda ?
|
nu, e ceva frantuzesc
|
Zest?
|
oh..gieez e un Citroen.. acum ghiciti modelul
|
Citroen 2 CV 27cp,benzina,an fabricatie 1966!
|
Quote:
puneti o alta poza careva.... |
|
exact :wink:
ai citit ce scrie acolo in DE? ai auzit de celebra firma LOMAX de KIT-CAR bazata pe 2CV? sau de BURTON care-si fabrica modelul pe baza kit-urilor de la LOMAX... puteai cauta masina in alta parte..si vedeai ca nu o prea gasesti sub exact acea forma..pt ca fiecare isi modifica KIT-ul dupa propria placere. DECI KIT-CAR, BANNED from mother EARTH :lol: pozeeeeeeeee ........... |
Quote:
gata sa arunce cineva bricheta..game over :))) |
1 Attachment(s)
pun eu sa revenim la normal :arrow:
|
Chevrolet Chevelle (1969) ?
:-ss |
nope.....