![]() |
Re: Club TICO
Quote:
posibil sa fie dereglat! |
Salut , am toba sparta ( finalul ) si as vrea sa schimb cu un final sport ... vreo recomandare ca brand ... merita una SH ... ce diametru are terminatia de la intermediara ...si daca mi-ar mai trebui ceva adaptari sau nu ... MS
|
Quote:
|
Salut , poi si mie imi place , dar sunt sigur ca domnii cu logan alb s-ar putea sa aibe vreo problema cu asta ... si am destule pe masina pt care sa mi-o fur ...
intre timp am un amic cu o toba de ford KA ... s-ar potrivii la diametru sau adaptare ... |
Quote:
Quote:
legat de toba cred ca la tico diametrul de intrare e 31mm. nu stiu la ford ka. |
eu m-am gandit sa tai toba cu flexu pe lungimea ei ...sa scot din ea acele site care le are acolo sau eventual sa las 1 sau 2 (cred ca are mai mult de doua ) si sa o sudez inapoi la loc ...iar in ceea ce priveste partea de iesire sa o maresc un pic ... ce credeti ca se intampla ?? e bine sau rau ce vreau sa fac ?? ms
|
Salutare!va cer o parere:sa cumpar un alt carburator pt tico.sau sa il reglez pe acesta(mentionez ca actualul are socul stricat)?
vreau sa fac asta pt ca -consuma foarte mult peste 10 %!!!!!!! |
Quote:
cel mai bine este sa-i faci carbotestul la al tau ,decat sa dai banii pe altul sh.care poate consuma la fel sau chiar mai mult ca al tau ! nici la al meu nu mai merge socul , si consuma putin ! dar decizia iti apartine ! cele bune! |
3 Attachment(s)
In luna Aprilie a anului 2007 ia nastere o IDEE construita in 6 ani si dezvoltata in 390 de pagini si anume ideea de a avea un club CLUB TICO.
Club Tico a fost construit cu rabdare placere si speranta, speranta care in anul 2010 a inceput sa se concretizeze luand nastere prima INTALNIRE NATIONALA oficiala a Clubului TICO, intalnire avuta loc in judetul Brasov impreuna cu fratele mai mare a lui TICO. Listele au fost facute masinile pregatite dorinta de plecare mare DAR socoteala de acasa nu era ca cea din targ. Cu toate astea nimeni nu a fost descurajat. Ajunsi in 2011 am mai facut o intalnire si mai mare la care au participat 9 autoturisme Daewoo Tico. Fata de prima intalnire saltul a fost foarte mare si asta a bucurat pe toata lumea. Ce putea fi mai frumos decat o tura pe Transfagarasan? O TURA PE TRANSALPINA in 2012 asta poate fi mai frumos. Si asa in vara anului 2012 ne-am suit la 2145m. Si acum va intreb pe voi - Ce poate fi mai frumos decat o tura pe TRANSALPINA? |
Quote:
Inca o tura pe TRANSALPINA:lol: !! |
da ,dar in 2011 au fost 2 intilniri ,cea de 1 mai -cheia si cea cu transfagarasanu , deci 2011 a fost cel mai bun an de intilniri.
si in perspectiva , cind o fi gata TRANSBAIUL -valea doftanei -paltinul -sacele , o sosea noua intre valea prahovei si valea teleajanuluihttp://www.asiiromani.com/sens-giratoriu/16235-transbaiul-de-prahova-la-concurenta-cu-transalpina-si-transfagarasanul.html#.UQ4WBXIscBI.fa |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sa pui GPL pe tico ii culmea zgarceniei :)) dar tu nu il pui din motivul asta nu? vrei sa poluezi mai putin :D:twisted::lol: |
poate sa imi spuna si mie cineva cum se poate desface materialul de pe plafon fara sa se rupa ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. a mea chiar consuma si Gpl si apa, am garnitura la quloasa piscata |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Exista ornamente de plastic care se pot monta in spatiu respectiv.
cativa colegi cu tico au adaptat un suport de la modelele vandute in polonia (parca) |
Quote:
|
Salut Ionut.
Eu am gasit multe lucruri interesante pe allegro.pl Este un site din Polonia care are foarte multe piese si accesorii. De ex eu mi-am luat de la ei piulite pentru jentile de aliaj, pe care nu le gasesti sigur prin Romania. Singura problema cu siteul este ca e scris in poloneza. dar poti sa il pui in google translate si e mai ok. Parca era cineva care cauta o toba sport pentru Tico: http://m.allegro.pl/przedmiot,tlumik...025998174.html |
ok... ms mult o sa intru pe sait si sa vad despre ce este vorba .. in cel mai rau caz o sa apelez la cineva care lucreaza cu fibra si o sa fac ceva acolo sa fie cat mai ok ...oooo complicat saitu (mai bine zis limba ) si sa stau sa traduc in parte ce am nevoie ... chiar ma las pagubas ... ma mira faptu ca nu au saitu tradus in mai multe limbii .. off asta e...voi apela la solutia cu fibra .
|
Quote:
http://m.allegro.pl/szukaj,1.html?q=tico spor la lectura :-) |
Quote:
|
Mai exista interes cu privire la intalnirea din August 2013?
|
1 Attachment(s)
Aveti idee cum se numeste rotita aceea alba dintata de la socul termic?
Am si eu nevoie de una!!! |
Sincer, chiar daca stii cum se numeste, nu cred ca o gasesti ca piesa de schimb.
Aici gasesti catalogul cu piesele si codurile lor: http://www.autoware.ro/plansa-4-458-...r-mt-tico.html |
Salutare baieti,
Am o problema stresanta,dar nu atat se importanta si anume zgomotul provocat de culisele etrierilor. Problema nu se poate rezolva prin inlocirea culiselor pt ca dupa cum bine stiti problema este suportul etrierului fabricat dintr-un material prost si din cauza asta se ovalizeaza gaurilile in care intra culisele. A gasot careva pana acum o rezolvare la aceasta problema? |
arcuri de acceleratie de dacie:D
|
:shock: si cum se folosesc arcurile de acceleratie de dacie la etrier?
|
Quote:
|
Eu ma gandisem sa duc culisele la un strungar sa-mi faca pe ele niste santuri de jor imprejur unul la inceputul zonei de culisare si al doilea la finalul zonei de culisare si sa bag niste Oronguri pe acele canale.
Dar am sperat sa gasesc o idee mai buna pe aici. Mai ar fi o idee sa bucsez port etrierii. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
deci mai bine ori iei sh din dezmembrari sau noi daca ai bani :) |
Culisele le schimb degeaba pt ca nu sunt ele devina, ci gaurile din port etrier, iar port etriere noi nu se gasesc, iar din dezmembrari nu iau pt ca este o problema generala iara sa gasesc un set de port etrieri in stare buna este ca si cum ai castiga la 6/49.
Astept pareri, sfaturi sau idei, nu accept metode romanesti legat cu sarma sau chiesti provizorii. |
Quote:
|
eu m-am inspirat de aic http://www.clubchevrolet.ro/forum/pr...re-t14872.html , nici eu nu merg pe improvizatii, dar dupa ce am schimbat tot pe fata, inclusiv discuri noi si placute noi si a continuat sa faca urat de tot...am aplicat solutia! si am stat ceva vreme sa ma uit la etrier cum lucreaza cu arcurile agatate sa ma asigur ca nu influenteaza cu nimic procesul de franare. si merg asa de vreun an de zile
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:49. |
- Copyright 2026 4Tuning