Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

herculescu 08-02-13 22:25

Re: Club TICO

Quote:

Originally Posted by lala_pitic (Post 5354577)
Buna seara.Am si eu o problema cu al meu tico.De cateva zile am probleme cu el,mai precis moare motorul in timpul mersului....mai mult de 50 nu mai vrea sa fuga!E lesinat.Daca calc ambreiajul se tureaza in schimb in mers daca calc acceleratia o calc degeaba....creste greu in turatie....Consuma si mai mult decand a inceput sa faca figuriAm schimbat fise,filtru de benzina,am desfundat returu...nu mai stiu ce sa ii fac....

Are idee cineva de la ce poate fi??!!!Care sa fie cauza?
Multumesc.....

AI umblat cumva la carburator?
posibil sa fie dereglat!

Snick123 09-02-13 17:10

Salut , am toba sparta ( finalul ) si as vrea sa schimb cu un final sport ... vreo recomandare ca brand ... merita una SH ... ce diametru are terminatia de la intermediara ...si daca mi-ar mai trebui ceva adaptari sau nu ... MS

ionut_birovescu 11-02-13 18:49

Quote:

Originally Posted by Snick123 (Post 5355527)
Salut , am toba sparta ( finalul ) si as vrea sa schimb cu un final sport ... vreo recomandare ca brand ... merita una SH ... ce diametru are terminatia de la intermediara ...si daca mi-ar mai trebui ceva adaptari sau nu ... MS

salut .. si eu o am sparta ..dar inca nu m-am gandit sa o schimb .. asa sparta cum e .. scoate un zgomot dragut :)) .

Snick123 11-02-13 22:14

Salut , poi si mie imi place , dar sunt sigur ca domnii cu logan alb s-ar putea sa aibe vreo problema cu asta ... si am destule pe masina pt care sa mi-o fur ...
intre timp am un amic cu o toba de ford KA ... s-ar potrivii la diametru sau adaptare ...

Fireburn_03 11-02-13 22:41

Quote:

Originally Posted by ionut_birovescu (Post 5358307)
salut .. si eu o am sparta ..dar inca nu m-am gandit sa o schimb .. asa sparta cum e .. scoate un zgomot dragut :)) .

si eu am mers cu toba sparta multa vreme si nu o schimbam tocmai pentru ca imi placea cum se aude :)) (pana m-a "obligat" tata pentru ca se plangeau vecinii cand veneam acasa)

Quote:

Originally Posted by Snick123 (Post 5358670)
Salut , poi si mie imi place , dar sunt sigur ca domnii cu logan alb s-ar putea sa aibe vreo problema cu asta ... si am destule pe masina pt care sa mi-o fur ...
intre timp am un amic cu o toba de ford KA ... s-ar potrivii la diametru sau adaptare ...

nu am avut nici o problema cu politia legata de toba sparta si cred ca am mers in jur de 3 luni cu ea asa. nici de xenoane nu se iau (m-au oprit de 3 ori sa imi spuna ca am un far ars). Deci nu e chiar urgenta.

legat de toba cred ca la tico diametrul de intrare e 31mm. nu stiu la ford ka.

ionut_birovescu 12-02-13 09:03

eu m-am gandit sa tai toba cu flexu pe lungimea ei ...sa scot din ea acele site care le are acolo sau eventual sa las 1 sau 2 (cred ca are mai mult de doua ) si sa o sudez inapoi la loc ...iar in ceea ce priveste partea de iesire sa o maresc un pic ... ce credeti ca se intampla ?? e bine sau rau ce vreau sa fac ?? ms

dicaprio 12-02-13 15:03

Salutare!va cer o parere:sa cumpar un alt carburator pt tico.sau sa il reglez pe acesta(mentionez ca actualul are socul stricat)?
vreau sa fac asta pt ca -consuma foarte mult peste 10 %!!!!!!!

herculescu 12-02-13 15:12

Quote:

Originally Posted by dicaprio (Post 5359560)
Salutare!va cer o parere:sa cumpar un alt carburator pt tico.sau sa il reglez pe acesta(mentionez ca actualul are socul stricat)?
vreau sa fac asta pt ca -consuma foarte mult peste 10 %!!!!!!!

salut,
cel mai bine este sa-i faci carbotestul la al tau ,decat sa dai banii pe altul sh.care poate consuma la fel sau chiar mai mult ca al tau !
nici la al meu nu mai merge socul ,
si consuma putin !
dar decizia iti apartine !
cele bune!

STREET 12-02-13 21:07

3 Attachment(s)
In luna Aprilie a anului 2007 ia nastere o IDEE construita in 6 ani si dezvoltata in 390 de pagini si anume ideea de a avea un club CLUB TICO.
Club Tico a fost construit cu rabdare placere si speranta, speranta care in anul 2010 a inceput sa se concretizeze luand nastere prima INTALNIRE NATIONALA oficiala a Clubului TICO, intalnire avuta loc in judetul Brasov impreuna cu fratele mai mare a lui TICO. Listele au fost facute masinile pregatite dorinta de plecare mare DAR socoteala de acasa nu era ca cea din targ. Cu toate astea nimeni nu a fost descurajat. Ajunsi in 2011 am mai facut o intalnire si mai mare la care au participat 9 autoturisme Daewoo Tico. Fata de prima intalnire saltul a fost foarte mare si asta a bucurat pe toata lumea. Ce putea fi mai frumos decat o tura pe Transfagarasan? O TURA PE TRANSALPINA in 2012 asta poate fi mai frumos. Si asa in vara anului 2012 ne-am suit la 2145m.

Si acum va intreb pe voi - Ce poate fi mai frumos decat o tura pe TRANSALPINA?

herculescu 12-02-13 21:15

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 5360095)
In luna Aprilie a anului 2007 ia nastere o IDEE construita in 6 ani si dezvoltata in 390 de pagini si anume ideea de a avea un club CLUB TICO.
Club Tico a fost construit cu rabdare placere si speranta, speranta care in anul 2010 a inceput sa se concretizeze luand nastere prima INTALNIRE NATIONALA oficiala a Clubului TICO, intalnire avuta loc in judetul Brasov impreuna cu fratele mai mare a lui TICO. Listele au fost facute masinile pregatite dorinta de plecare mare DAR socoteala de acasa nu era ca cea din targ. Cu toate astea nimeni nu a fost descurajat. Ajunsi in 2011 am mai facut o intalnire si mai mare la care au participat 9 autoturisme Daewoo Tico. Fata de prima intalnire saltul a fost foarte mare si asta a bucurat pe toata lumea. Ce putea fi mai frumos decat o tura pe Transfagarasan? O TURA PE TRANSALPINA in 2012 asta poate fi mai frumos. Si asa in vara anului 2012 ne-am suit la 2145m.

Si acum va intreb pe voi - Ce poate fi mai frumos decat o tura pe TRANSALPINA?

RASPUNS:
Inca o tura pe TRANSALPINA:lol: !!

vali-05rzj 12-02-13 21:15

da ,dar in 2011 au fost 2 intilniri ,cea de 1 mai -cheia si cea cu transfagarasanu , deci 2011 a fost cel mai bun an de intilniri.
si in perspectiva , cind o fi gata TRANSBAIUL -valea doftanei -paltinul -sacele , o sosea noua intre valea prahovei si valea teleajanuluihttp://www.asiiromani.com/sens-giratoriu/16235-transbaiul-de-prahova-la-concurenta-cu-transalpina-si-transfagarasanul.html#.UQ4WBXIscBI.fa

luciang 14-02-13 19:03

Quote:

Originally Posted by vali-05rzj (Post 5360100)
da ,dar in 2011 au fost 2 intilniri ,cea de 1 mai -cheia si cea cu transfagarasanu , deci 2011 a fost cel mai bun an de intilniri.
si in perspectiva , cind o fi gata TRANSBAIUL -valea doftanei -paltinul -sacele , o sosea noua intre valea prahovei si valea teleajanuluihttp://www.asiiromani.com/sens-giratoriu/16235-transbaiul-de-prahova-la-concurenta-cu-transalpina-si-transfagarasanul.html#.UQ4WBXIscBI.fa

Anul asta cred ca merge o mare;)

nsmoga 14-02-13 21:00

Quote:

Originally Posted by luciang (Post 5362710)
Anul asta cred ca merge o mare;)

+1:D stabiliti unde

herculescu 14-02-13 22:11

Quote:

Originally Posted by nsmoga (Post 5362887)
+1:D stabiliti unde

ok, dar sa nu fie prea curand sa am si eu timp sa imi montez si eu gpl pe ticolientes:lol:!!

STREET 15-02-13 13:41

Quote:

Originally Posted by herculescu (Post 5363006)
ok, dar sa nu fie prea curand sa am si eu timp sa imi montez si eu gpl pe ticolientes:lol:!!

Pana in August ai timp, nu?
sa pui GPL pe tico ii culmea zgarceniei :)) dar tu nu il pui din motivul asta nu? vrei sa poluezi mai putin :D:twisted::lol:

mada_10 15-02-13 22:13

poate sa imi spuna si mie cineva cum se poate desface materialul de pe plafon fara sa se rupa ?

Tank 16-02-13 14:18

Quote:

Originally Posted by mada_10 (Post 5364385)
poate sa imi spuna si mie cineva cum se poate desface materialul de pe plafon fara sa se rupa ?

tragi de el si il rupi :P si pui altul.. e cam bine lipit acolo

mada_10 16-02-13 17:01

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 5365132)
tragi de el si il rupi :P si pui altul.. e cam bine lipit acolo

pai si de unde pot sa cumpar altu ca pe la magazine am intrebat si nu au?

nsmoga 16-02-13 19:23

Quote:

Originally Posted by mada_10 (Post 5365323)
pai si de unde pot sa cumpar altu ca pe la magazine am intrebat si nu au?

nu poti lipi altceva? un plus ceva?

mar1an2005 16-02-13 19:58

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 5363721)
Pana in August ai timp, nu?
sa pui GPL pe tico ii culmea zgarceniei :)) dar tu nu il pui din motivul asta nu? vrei sa poluezi mai putin :D:twisted::lol:

daca se poate sa inlocuim GPL cu apa sau sa al combinam sa fie mai mult ar fi ok

P.S. a mea chiar consuma si Gpl si apa, am garnitura la quloasa piscata

ionut_birovescu 19-02-13 18:52

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mar1an2005 (Post 5365571)
daca se poate sa inlocuim GPL cu apa sau sa al combinam sa fie mai mult ar fi ok

P.S. a mea chiar consuma si Gpl si apa, am garnitura la quloasa piscata

tot ma uit de cateva zile pe forum .. si stau si ma gandesc sa va intreb ...a gasit cineva o solutie sa acopere partea din fata schimbatorului de viteze la ticozaur sau sa puna ceva gen cu e la golf3 ... unde poti pune absolut tot ce doresti in acel "spatiu" de depozitare sa zic .credeti ca ceva din fibra facut ar da ok .??

RD-Woo 19-02-13 21:40

Exista ornamente de plastic care se pot monta in spatiu respectiv.
cativa colegi cu tico au adaptat un suport de la modelele vandute in polonia (parca)

ionut_birovescu 20-02-13 07:07

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 5369797)
Exista ornamente de plastic care se pot monta in spatiu respectiv.
cativa colegi cu tico au adaptat un suport de la modelele vandute in polonia (parca)

ai vazut montat un astfel de suport ??? nu de alta dar sa vad cum arata si sa stiu ce sa caut ...

sorin_maican20 20-02-13 07:28

Salut Ionut.

Eu am gasit multe lucruri interesante pe allegro.pl
Este un site din Polonia care are foarte multe piese si accesorii. De ex eu mi-am luat de la ei piulite pentru jentile de aliaj, pe care nu le gasesti sigur prin Romania. Singura problema cu siteul este ca e scris in poloneza. dar poti sa il pui in google translate si e mai ok.

Parca era cineva care cauta o toba sport pentru Tico: http://m.allegro.pl/przedmiot,tlumik...025998174.html

ionut_birovescu 20-02-13 20:11

ok... ms mult o sa intru pe sait si sa vad despre ce este vorba .. in cel mai rau caz o sa apelez la cineva care lucreaza cu fibra si o sa fac ceva acolo sa fie cat mai ok ...oooo complicat saitu (mai bine zis limba ) si sa stau sa traduc in parte ce am nevoie ... chiar ma las pagubas ... ma mira faptu ca nu au saitu tradus in mai multe limbii .. off asta e...voi apela la solutia cu fibra .

RD-Woo 21-02-13 09:19

Quote:

Originally Posted by ionut_birovescu (Post 5371106)
...oooo complicat saitu (mai bine zis limba ) si sa stau sa traduc in parte ce am nevoie ... chiar ma las pagubas ...

Am facut o selectie a pieselor/accesoriilor disponibile pt Tico:
http://m.allegro.pl/szukaj,1.html?q=tico

spor la lectura :-)

ionut_birovescu 21-02-13 19:10

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 5371721)
Am facut o selectie a pieselor/accesoriilor disponibile pt Tico:
http://m.allegro.pl/szukaj,1.html?q=tico

spor la lectura :-)

ms... :)

STREET 22-02-13 19:09

Mai exista interes cu privire la intalnirea din August 2013?

lala_pitic 22-02-13 22:17

1 Attachment(s)
Aveti idee cum se numeste rotita aceea alba dintata de la socul termic?
Am si eu nevoie de una!!!

sorin_maican20 23-02-13 23:01

Sincer, chiar daca stii cum se numeste, nu cred ca o gasesti ca piesa de schimb.

Aici gasesti catalogul cu piesele si codurile lor:
http://www.autoware.ro/plansa-4-458-...r-mt-tico.html

Muratu 24-02-13 14:00

Salutare baieti,
Am o problema stresanta,dar nu atat se importanta si anume zgomotul provocat de culisele etrierilor.
Problema nu se poate rezolva prin inlocirea culiselor pt ca dupa cum bine stiti problema este suportul etrierului fabricat dintr-un material prost si din cauza asta se ovalizeaza gaurilile in care intra culisele.
A gasot careva pana acum o rezolvare la aceasta problema?

nsmoga 24-02-13 14:41

arcuri de acceleratie de dacie:D

Muratu 25-02-13 20:11

:shock: si cum se folosesc arcurile de acceleratie de dacie la etrier?

nsmoga 25-02-13 20:21

Quote:

Originally Posted by Muratu (Post 5378285)
:shock: si cum se folosesc arcurile de acceleratie de dacie la etrier?

daca reusesc sa iti fac maine o poza o sa o postez, ideea e ca se agata de suportul amortizorului, acolo unde sunt cele doua suruburi, se trece pe sub etrier si se agata tot de suportul acela. ideea e ca arcul e suficient de moale sa nu impiedice lucrul etrierilor dar suficient de tare sa nu ii mai lase sa zornaie. am aplicat metoda dupa ce am schimbat tot ce insemna amortizoarem\, flanse, bucse, brat cu pivot....si tot troncanea

Muratu 25-02-13 20:35

Eu ma gandisem sa duc culisele la un strungar sa-mi faca pe ele niste santuri de jor imprejur unul la inceputul zonei de culisare si al doilea la finalul zonei de culisare si sa bag niste Oronguri pe acele canale.
Dar am sperat sa gasesc o idee mai buna pe aici.
Mai ar fi o idee sa bucsez port etrierii.

vali-05rzj 27-02-13 12:28

Quote:

Originally Posted by Muratu (Post 5378344)
Eu ma gandisem sa duc culisele la un strungar sa-mi faca pe ele niste santuri de jor imprejur unul la inceputul zonei de culisare si al doilea la finalul zonei de culisare si sa bag niste Oronguri pe acele canale.
Dar am sperat sa gasesc o idee mai buna pe aici.
Mai ar fi o idee sa bucsez port etrierii.

STAI LA UN LOC ,NU TE JOCI CU FRINALE, CAUTA LA DEZMEMBRARI

Fireburn_03 27-02-13 15:49

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 5373879)
Mai exista interes cu privire la intalnirea din August 2013?

mai aduci bautura? :)) ca sa stiu daca ma bag sau nu :))

Quote:

Originally Posted by vali-05rzj (Post 5380633)
STAI LA UN LOC ,NU TE JOCI CU FRINALE, CAUTA LA DEZMEMBRARI

si eu sunt de parere ca nu e bine sa faci improvizatii la frane :) (ca faci ceva la mecanismul de deschis usa sau ceva de genul e ok ... dar pana la urma e vorba de viata ta)
deci mai bine ori iei sh din dezmembrari sau noi daca ai bani :)

Muratu 27-02-13 19:06

Culisele le schimb degeaba pt ca nu sunt ele devina, ci gaurile din port etrier, iar port etriere noi nu se gasesc, iar din dezmembrari nu iau pt ca este o problema generala iara sa gasesc un set de port etrieri in stare buna este ca si cum ai castiga la 6/49.
Astept pareri, sfaturi sau idei, nu accept metode romanesti legat cu sarma sau chiesti provizorii.

vali-05rzj 27-02-13 19:11

Quote:

Originally Posted by Muratu (Post 5381178)
Culisele le schimb degeaba pt ca nu sunt ele devina, ci gaurile din port etrier, iar port etriere noi nu se gasesc, iar din dezmembrari nu iau pt ca este o problema generala iara sa gasesc un set de port etrieri in stare buna este ca si cum ai castiga la 6/49.
Astept pareri, sfaturi sau idei, nu accept metode romanesti legat cu sarma sau chiesti provizorii.

DA NICI CUM AI ZIS TU SA BUCSEZI , PTR.CA ALEA SUNT TRATATE SI CIND AI PUS BUCSI SI AI STRUNJIT CEVA LA ELE ,MAI ALES CA SUNT SUBTIRI ,ESTE CA SI CUM TI-AI TAIAT CRACA DE SUB PICIOARE SINGUR.

nsmoga 27-02-13 19:33

eu m-am inspirat de aic http://www.clubchevrolet.ro/forum/pr...re-t14872.html , nici eu nu merg pe improvizatii, dar dupa ce am schimbat tot pe fata, inclusiv discuri noi si placute noi si a continuat sa faca urat de tot...am aplicat solutia! si am stat ceva vreme sa ma uit la etrier cum lucreaza cu arcurile agatate sa ma asigur ca nu influenteaza cu nimic procesul de franare. si merg asa de vreun an de zile

All times are GMT +2. The time now is 07:49.

- Copyright 2026 4Tuning