![]() |
Re: Chat
Quote:
|
care stiti in ce stare se afla transfagarasanu?anul trecut am fost si am rupt masina pe drumul ala rau si vreau sa trec anul acesta iara cand vin din vacanta pe transfagarasan insa nu stiu cum este drumul si nu as vrea sa ma bag daca este tot asa
|
Quote:
|
Cel mai penibil si enervant banner cu Golden Brau:boxing::anger::headache:
|
Quote:
|
Azi, la intersectia din grigorescu, in fata la Profi, cand eram in teste cu Lada albastra era sa ne pupam cu parca un Peugeot rosu. Asa ca ii dedic urmatoarele randuri din topicul meu da de citeste si isi da seama :
Un singur incident a avut loc, la sensul girator din grigo, ala de langa profi, un ceafa lata cu un Peugeot rosu parca, cu toate ca a vazut ca am semnalizat stanga, si incadrarea pe banda+ intentiile, s-a bagat cu tupeu (el venea dinspre intersectia aia dupa podul garibaldi si vroia sa mearga drept, spre cora, iar cand a vazut ca nu poate, a franat violent sa evite impactul din lateral (ii mutam toata fata, noi eram intr-a 2 cu frana de motor violenta sa nu derapam + frana ca ne-am cam apropiat un pic cam tare), parcurgand o banda. Este indiscutabil ca ne-a observat din timp intentiile. Binenteles a inceput sa gesticuleze violent, aratand tot felul de semne care mai de care, eu i-am aratat semnul bla bla bla, iar daca citeste acest mesaj, sa-si dea doua palme si sa mai invete despre prioritatea in intersectii cu sens girator ! Iar semnele alea sa ii arati la cel care te-a facut ! Un pic de respect va rog pt astia care mergem cu oldies-uri prin trafic. Cu ce ti-am gresit ? ca nu ti-am acordat "prioritatea de smecher" pe care pretindeai ? Consider ca nu am gresit fata de tine cu nimic, tu nu mi-ai acordat prioritate ! |
Din pacate te intalnesti cu astfel de piloti in fiecare intersectie. Eu unul m-am obisnuit deja, deci face parte din traficul de zi cu zi.
Apropo, saptamana trecuta am fost prin Constanta si Tulcea,in drum spre mare, delta, si ce se intampla la noi e putin fata de cum conduc ei. Prioritate are cel care-si face peste tot. Parca e o alta legislatie. Dezgustat oricum... Sunt si lucruri bune, de exemplu in Brasov am ramas placut surprins de infrastructura. Sensuri mari, frumos aranjate, marcaje peste tot, soferi ok. |
Intalniri FORD CLUJ
Salutare!
Din cate vad nu se prea face reclama intalnirilor Ford de la Cluj. Urmatoarea intalnire se anunta a fi sambata 13 august - ora 11 parcarea supraterana Auchan - Iulius Mall. 8) :twisted: I'll be there! :twisted: 8) |
Re: Intalniri FORD CLUJ
Quote:
|
Stie cineva , de unde pot cumpara piele ecologica , in Cluj ? Multumesc anticipat !
|
A avut cineva de a face cu B.A.A.R. (Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania) ?
In caz ca a avut cineva accident, si nu a fost el de vina, cu o masina imatricula in alta tara si a trebuit sa si-o repare pe cartea verde a respectivului, a trebuit sa apeleze la acest B.A.A.R. Va rog sa imi ziceti si mie cat a trebuit sa asteptati dupa ei pana cand s-a deschis dosarul si s-a reparat masina!!! Ps: Eu stau dupa ei de 3 saptamani si nimic! Aveti grije la "italienii", "spaniolii", etc veniti in concediu in acasa. Si aveti grije mai ales la cei cu numere de Bulgaria!!! |
Salut ! Da, masina colegului a fost lovita de o masina cu nr de italia aprox acum doua saptamani. A trebuit sunat la BAAR, iar daca nu are asiguratorul omolog in RO,te trimit la CAROM (iti dau un nr de tel). La Carom trebuie sa scanezi toate actele, sa le trimiti intr-un mail, dupa care o sa te contacteze ei, cu datele de contact ale unui agent constatator care e in Cluj. Dupa ce iei legatura cu agentul constatator, te va intreba daca ai unde sa faci reparatia (nu prea o sa accepte nici un service, sau daca accepta, trebuie sa platesti tu reparatia si ulterior sa recuperezi banii). Daca are el o varianta unde se poate emite factura dupa ce se face devizul, in scopul depunerii cat mai urgente ale actelor la buc., sa se vireze banii pana se face reparatia, eu zic sa accepti. Dupa care se deplaseaza constatatorul la service-ul unde v-ati inteles, face constatare, ziua urmatoare se emite devizul+factura pe care trebuie s-o duci la constatator sa trimita dosarul la Bucuresti pt traducere, etc.
Noi asa am facut, azi am scos masina din service, totul e ok. Vinovatul avea nr de italia, asigurare la Catolica asigurazioni parca, cica aia platesc bine si sunt de treaba. Dupa aceasta intamplare, tind sa cred ca "it's a bullshit" cand cei care au nr de bulgaria sau altele spun ca se rezolva asigurarea rapida in caz de dauna. |
Eu am trimsi toate actele la B.A.A.R. in 2 augsut si nu am primit nici un raspuns. Am tot insistat la ei si imi spun ca nu au ce face si ca dureaza procedurile si in caz ca am posibilitatea financiara sa o repar pe banii mei si sa pastrez toate facturile ca am sa fiu despagubit.
Am vorbit si al firma la care este facuta cartea verde respecitva si mi-au spus ca ei lucreaza cu aproape toate firmele de asigurari din lume si ca la orice firma de asigurari din romania merg ar trebuii sa imi deschida dosar sa imi plateasca reparatiile si o sa isi recupereze banii de la ei. De peste tot sunt trimis spre B.A.A.R si ei imi spun ca e mult de lucru si ca sunt foarte incurcatii de cei cu asigurare in Bulgaria si de numarul mare de romani ce lucreaza in strainatate veniti in concediu care au provocat numeroase accidente.. |
Re: Prezentati-va!
3 Attachment(s)
salut sant din satu mare si am un audi modificat asi vrea sal vand daca cumva vrea cineva sal cumpere poate sa ma caute la tel 0757388863
|
Quote:
|
Quote:
|
Bine ai venit pe forum, spor la vanzare.
Sa fiu sincer, sutn 100% total deacord cu Antilles, este cel mai "bestial" audi, bafta la vanzare, dar ai putea sa scoti pozele? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Tuning spania:))):D |
Quote:
sau aduti atelieru in sm dacal ai iar daca am cumparato sau nu astai treba mea da vad ca tu te oftici mai tare iar daca nu sti sa citesti ceam scris dute la traducator sati traduca. si nu stiu cu ce te deranjeaza ca am puso acolo daca vreau so vand daca nu mai vrei sa fie acolo stergetio jos. miam cerut scuze daca am deranjat sau ce vrei sati sug **** cam intrat pe forumu de cluj? |
Quote:
|
Like, dar nu este buton :lol::lol::lol::lol::lol:
|
Baieti, masina aia nu mai e Audi, uitati-va la steaua din bot, am impresia ca are gene de Subaru......
Oricum foarte fain bodychitu' , felicitari proprietarului pentru usile stil lamburghini' si liniile continue date din imbinarea aripilor ,pragurilor intr-un tot unitar. Tobele alea laterale ma dau gata pe mine, imi aduce aminte de Corvetturile Stingray. Dar si graficele de pe masina sunt criminale, cred ca ai bagat foarte multi bani in masina aia! O sugestie pe viitor: cand mai mergi la show-uri pune sarma ghimpata in jurul masinii, pica mai bine decat lanturile alea din poze! |
da ma, ce stiti voi? steaua aia din fata vine de pe steagu' NATO... daca nu vinzi masina si mai mergi la showuri ai putea sa o revopsesti in ceva culoare cu tenta militara si sa-ti pui o casca de la armata sa te protejeze de aia care arunca cu rosii ca ai stricat bunaciunea de audi... in fine, gata cu off topic-u, asta e un topic de prezentare, nu are ce cauta aici nici masina care e de vanzare si nici criticile. daca vrei sa o vinzi da-i un topic pe sectiunea de bazar. spor la vanzare
|
Quote:
Rog un moderator sa faca curatenie! |
Antilles sunt de aceasi parere, puteau sa se investeasca bani cu cap si sa se faca ceva foarte frumos.
Imi cer scuze proprietarului ca am fost ironic cu el (sper sa-si fi dat seama de asta), dar degeaba urli pe forum-uri "ce masina beshtiala am heu' " . Se aplica o regula asemanatoare celei cu betia : daca 3 iti zic ca esti beat, du-te acasa , in cazul de fata daca mai multi iti spun ca masina arata ca pixu' , poti sa mai bagi inca enspe' mii de euro in ea, tot urata va ramane! Si eu imi cer scuze pt off-topic si cer unui moderator sa stearga posturile mele. |
Plin de tarani si gunoaie in tara asta, in loc sa apreciem ceva ne batem p.... de orice lucru ca asa e la noi si ne miram de ce ne merge asa de bine, oare? Nu v-a mai bateti p de om pentru ca el nu a venit cu reprosuri la adresa voastra si eu nu cred ca voi sunteti God Of Tuning sa faceti pl mare si pana la urma e masina omului face ce vrea cu ea
|
Quote:
wow...:rolleyes2 eu las no commment . all the best, Smoke out |
mai baieti ce ulei i-mi recomandati pentru un bmw e36 316i din 96'?
|
Quote:
Ce legatura are discutia noastra aici , cu situatia noastra financiara din tara? Ai impresia ca noua ne merge bine sau rau in functie de cat ne permitem sa criticam pe unul sau pe altul? De banii aia care i-a investit prostesc in masina putea sa faca ceva frumos cu care se poate lauda. Si se vede clar ca e un om care are si un vocabular limitat, deci e clara situatia. Tu de ce te-ai aprins asa la 19 ani? Nu ai unde aprinde foc si ai venit aici pe forum sa incepi discutii inutile? Am zis clar ca noua nu ne convine si sa ni se stearga posturile! |
Dar care e problema ta ca am 19 ? probabil sunt mai trecut prin viata ca multi de varsta mea si nu trebuie ironizata o persoana, e masina lui e masina mea e a ta facem ce vrem si tuningu nu e o moda ca cel "clean" tuningu-l e o arta
|
10w40 sau 10w60, depinzand de cum il folosesti ;) Marca nu prea conteaza, doar sa fie minim norma A3/B3
|
pai se lasa si cu picior greu da nu foarte des..
|
Quote:
2. Tuningu' sau tuning-ul, nu exista tuningu-l...... 3. e masina lui VIRGULA e masina mea VIRGULA e a ta Cu asta mi-am incheiat posturile aici, fiecare cu gusturile lui. |
Quote:
Nu mi-am batut nimic de om sau de masina lui, am criticat cu cartile pe fata, nu-mi place, eu zic ca nu arata bine (si mai sunt o groaza de aceeasi parere), nu o sa arate bine nici daca as bea o sticla de Jack. Tarani se pot numi aceea care nu suporta o critica constructiva, su nu, nu sunt fan "clean look", dimpotriva. Oare ce vroiai sa spui cu "ne miram ca ne merge asa de bine"? ma gandesc ca e greu la 19 ani, facturi de platit, copii care nu au ce manca, sef aiurea la job, venituri mici si pe deasupra si bani bagati in masini, la asta te referi, nu?! |
cu cat il dai???:P
|
+1 Zeull. Sunt de aceasi parere, nu trebuia sa sara toti pe el (cel cu audi). Omul a pus doar un anunt.
Daca ar fi sa gasim utilizatori care au cam acelasi vocabular, gasim multi. Daca ar fi sa gasim utilizatori cu masini "tunate" ca p*, gasim si de aia....si apropo, din Cluj. Sper sa nu supar pe nimeni, ideea e ca "Uita-te in oglinda si dupa aia fa comentarii!" |
dik elnino pe 4tuning, da mai traiesti omule?
|
Talpa grea pe 1,6 ,,,cred ca asta e banc
|
Primul meu post: "=))))))))))))))))))".
Multa lume e dusa cu pluta.. cel mai nasol ca sunt altii care se si inghesuie si stau unul peste altul in aceeasi pluta :)))) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning