Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

Fram 25-05-09 09:59

Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning

la unele persoane nu pot sa ma abtin :))

aleyx_oltcit 25-05-09 12:15

deci eu zic sa nu ne mai contrazicem si sa revenim la masinile noastre :P

aleks 25-05-09 14:11

Dragoane, eu tot am o nelămurire: ce anume îţi e inconfortabil, sau neclar, la partea cu modificatul maşinilor?
Nu te atac, eu chiar vreau să înţeleg cum se vede treaba "din afară" :)

aleyx_oltcit 25-05-09 16:48

am vaz pe unele HU scrie mosfet pe ele...am cautat pe net am gasit ceva ca, consuma mai putina energie .sau ceva de conductoare.. ma lamureste cineva? :)

magnos 25-05-09 20:23

Noutate! tocmai am vb cu un prieten de-al meu din Severin care a cumparat o Toyota Supra din Anglia si a plecat cu ea in Romania si vrea s-o vanda ,cica un tip din Bacau este interesat sa o ia pt fica-sa...ar fi misto :)
PS "sa fie si blonda"..:lol:

markizu 26-05-09 08:28

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2350161)
am vaz pe unele HU scrie mosfet pe ele...am cautat pe net am gasit ceva ca, consuma mai putina energie .sau ceva de conductoare.. ma lamureste cineva? :)

mosfet = http://en.wikipedia.org/wiki/MOSFET

power mosfet = http://en.wikipedia.org/wiki/Power_MOSFET

dragongc 26-05-09 10:00

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2349781)
Dragoane, eu tot am o nelămurire: ce anume îţi e inconfortabil, sau neclar, la partea cu modificatul maşinilor?
Nu te atac, eu chiar vreau să înţeleg cum se vede treaba "din afară" :)

Nu mi-e nimic inconfortabil si nici macar neclar. Neclaritati aveau altii, pe tema "De ce si-ar vinde cineva masina tunata ?". Si cred ca s-au lamurit.

pytyk' 26-05-09 10:59

"de ce si-ar vinde cineva masina tunata?"va zic eu - "ca asa vrea el"
exemplu -EU-:shock:
si cu asta cred ca am lamurit pe toata lumea

Cristy_mat 26-05-09 12:06

Quote:

Originally Posted by dragongc (Post 2352105)
Nu mi-e nimic inconfortabil si nici macar neclar. Neclaritati aveau altii, pe tema "De ce si-ar vinde cineva masina tunata ?". Si cred ca s-au lamurit.

pana acuma te bagai cu 2 3 articole neinteresante despre ''talpangii'' bacaului ca deh esti ziarist si vrei sa ne arati, nush cui, ca iti faci treaba si ca esti un adevarat pasionat de scris si de relatat fapte.....acu, un coleg forumist a adresat o intrebare care nu-i era lui clara la care eu si inca cativa i-am raspuns, iar tu vi, ca orice ziarist dealtfel, si te bagi unde nu iti fierbe oala, spunand numai aberatii si tastand zeci de cuvinte din care nu se pricepe absolut nimic, si mai mult mai esti si papagal, repetand ce am spus eu cu 2 3 posturi anterioare.....si spui ca tu dai lamuriri cand din ceea ce spui nu reiese decat ca tu esti cel care habar nu are si la sfarsit spui sec ca ''vroiam doar sa dau niste lamuriri''....domnu ziarist, un sfat din partea unuia care cand vede un post scris de dragongc, i se ridica paru pe cap, lasa-ne pe noi cu masinile noastre cu subiectele noastre si cu intrebarile nostre si limiteaza-te la articolele tale care sunt putin rasfoite si care la final ajung sa fie folosite in loc de hartie igenica in unele cazuri.....spuneai ca ai timpul foarte limitat, nu inteleg de ce il pierzi intrand pe la noi pe forum si spunand numai aberatii? uite o intrebare la care poate poti sa dai un raspuns de la tine.....

dragongc 26-05-09 12:38

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 2352557)
pana acuma te bagai cu 2 3 articole neinteresante despre ''talpangii'' bacaului ca deh esti ziarist si vrei sa ne arati, nush cui, ca iti faci treaba si ca esti un adevarat pasionat de scris si de relatat fapte.....acu, un coleg forumist a adresat o intrebare care nu-i era lui clara la care eu si inca cativa i-am raspuns, iar tu vi, ca orice ziarist dealtfel, si te bagi unde nu iti fierbe oala, spunand numai aberatii si tastand zeci de cuvinte din care nu se pricepe absolut nimic, si mai mult mai esti si papagal, repetand ce am spus eu cu 2 3 posturi anterioare.....si spui ca tu dai lamuriri cand din ceea ce spui nu reiese decat ca tu esti cel care habar nu are si la sfarsit spui sec ca ''vroiam doar sa dau niste lamuriri''....domnu ziarist, un sfat din partea unuia care cand vede un post scris de dragongc, i se ridica paru pe cap, lasa-ne pe noi cu masinile noastre cu subiectele noastre si cu intrebarile nostre si limiteaza-te la articolele tale care sunt putin rasfoite si care la final ajung sa fie folosite in loc de hartie igenica in unele cazuri.....spuneai ca ai timpul foarte limitat, nu inteleg de ce il pierzi intrand pe la noi pe forum si spunand numai aberatii? uite o intrebare la care poate poti sa dai un raspuns de la tine.....

Invata limba romana la un nivel decent si dupa aia mai vorbim. Intru aici cand vreau, postez cand vreau. Rar, ca nu am timp si nici nu am de comentat la multe subiecte de aici. E problema ta daca nu pricepi ce spun. Nu-ti place ce spun, nu citi ! Incearca sa nu mai pierzi timp cu sfaturi la adresa mea, pentru ca nu am solicitat asa ceva.

aleyx_oltcit 26-05-09 13:28

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 2351920)

ms...am gasit si eu aia dar am crezut ca nu este bun...gata mey nu suntem copii mici vorbiti de masini ca asta e tema forumului :sad:

Cristy_mat 26-05-09 13:30

daca tot atat stii tu limba romana, de ce nu dovedesti? la ce fraze ai scris nu prea se adevereste, scuze eu nu scriu la ziare sa-mi analizez fiecare cuvant sau fiecare fraza scrisa, sau nu-mi corecteaza nimeni greselile:D e cam veche faza cum ca ''invata limba romana'', prietene, cam la toti care s-au luat de tine le-ai dat replica asta.....si cand unu iti zice ca esti beat nu-l crezi cand iti spune al doilea ii spui ca au ceva cu tine dar cand iti spune si al treilea ar cam trebui a te duci la culcare, cam asa si in cazul tau, nu vezi ca la cam tot ce spui nu faci decat sa dai startu' unor replici, care nu prea te avantajeaza, toate se cam sparg in capul tau.....asa ca somn usor!

aleks 26-05-09 14:53

Cristi, te rog frumos, depăşeşte subiectul, e un forum public şi fiecare e liber să scrie şi să citească aici cât vrea şi ce vrea, atât timp cât o face in limitele subiectului respectiv, şi în limitele bunului simţ. Nu putem împiedica pe nimeni să o facă dacă respectă cele scrise aici...

sageata 26-05-09 15:16

cred ca pana la urma o sa iasa si un topic de injuraturi unde putem scrie orice. sa vedeti atunci cate descoperiri genetice o sa apara.pana atunci cafeneaua e cafenea. dragoane, daca vrei sa afli ce e in capul unui tuningar fa o conferinta de presa, invita mai multi pasionati, si ai sa faci un reportaj pe cinste. acum nu te astepta sa vina multi tuningari ca nu prea sunt la bacau. 4tuning a ajuns un site de publicitate. toti vor sa vanda cate ceva.

f0cs 26-05-09 15:23

Baia mare- weekendu asta- curse de curse
Cine merge? HAI BAAAAAA EXCURSIE, PLATESC BENZINA CE PM :lol: plecam sambata venim luni dimineatza
FUCK WORK&SCHOOL

aleks 26-05-09 15:44

Numa' că pe 4t nu prea se vinde nimic, ghinion curat Săgeată :lol:

Cristy_mat 26-05-09 16:16

am citit aleks, si il indemn si pe dragon sa citeasca si sa dea o atentie marita ultimei reguli, in care spune ca e un forum cu si despre masini, asa ca in cazul lui, care a si zis ca nu are nicio treaba, poate foarte frumos sa se abtina....sa-si relateze faptele lui in ziar, in conferintele de presa cum bine ia recomandat sageata sau sa-si gaseasca un forum cu ziaristi, acolo, intre colegii de breasla nu ar mai fi deloc criticat si trimis la plimbare, noi cu ale noastre si el cu ale lui....mie unu asa mi se pare normal.......am sa incerc pe cat posibil sa nu mai dau atentie la ce spune el de acum inainte.....subiect inchis:lol:

dragongc 26-05-09 16:17

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 2352821)
daca tot atat stii tu limba romana, de ce nu dovedesti? la ce fraze ai scris nu prea se adevereste, scuze eu nu scriu la ziare sa-mi analizez fiecare cuvant sau fiecare fraza scrisa, sau nu-mi corecteaza nimeni greselile:D e cam veche faza cum ca ''invata limba romana'', prietene, cam la toti care s-au luat de tine le-ai dat replica asta.....si cand unu iti zice ca esti beat nu-l crezi cand iti spune al doilea ii spui ca au ceva cu tine dar cand iti spune si al treilea ar cam trebui a te duci la culcare, cam asa si in cazul tau, nu vezi ca la cam tot ce spui nu faci decat sa dai startu' unor replici, care nu prea te avantajeaza, toate se cam sparg in capul tau.....asa ca somn usor!

Da, Cristy, ai dreptate, esti cel mai bun, nu stiu sa scriu, sunt varza, vai de capul meu. Oricum o sa ma mai vezi pe-aici, asta-i viata, ghinion, etc... Multumit ? Eu zic sa terminam aici povestea, ca suntem din categorii diferite. Din toate punctele de vedere.

@Sageata
Ai mare dreptate cu ce zici. Dar o conferinta de presa nu o organizeaza presa :) ci cei interesati sa se stie despre ei sau sa transmita ceva. Oricand aveti o initiativa, un eveniment si vreti sa fie mediatizata, va stau la dispozitie, gasim solutii. Chestiile astea intereseaza si presa centrala, daca sunt serios organizate. E cum zici, am vazut ca multi "adevarati" cu tuningul nu sunt nici pe-aici, dar cati sunt fac treaba buna, dupa parerea mea. In Bacau nu sunt numai tiganeli cu pretentii de tuning, ci si cateva masini cu adevarat reusite si care arata ca unii pun mult suflet in chestia asta. As scrie oricand despre ei, ca o poveste de-asta e misto - cum a inceput, cate masini, ce modificari, ce sacrificii, ce multumiri etc etc etc. Se baga cineva ? :)

La asa-zisul Salon Auto Bacau o sa fie si tuning, stiti ceva ? Sau poate ar fi mai bine sa intreb daca vor fi macar masini... :twisted:

cristi_407 26-05-09 16:27

Pai oricand vom fi chemati(ma refer la SFW, ZOZ, Silviu_Tun, Sageata) vom venii..Cam pe aici se invart masinile mai modiifat..Si vin din spate Cristi cu Leonul destul de tare..

aleks 26-05-09 17:38

Si mult mai din spate vin si eu... miici mici surprize spre luna august :D

aleyx_oltcit 26-05-09 17:40

Quote:

Originally Posted by dragongc (Post 2353424)
La asa-zisul Salon Auto Bacau o sa fie si tuning, stiti ceva ? Sau poate ar fi mai bine sa intreb daca vor fi macar masini... :twisted:

eu cred ca la salonul auto o sa fie avioane :)) :))..sau biciclete eventual =)) tu citesti ce scrii?

aleks 26-05-09 17:44

aleyx_oltcit, nu e concurs de aruncat cu pietre în dragon, şi apropo: scrii, nu scri.

aleyx_oltcit 26-05-09 17:50

da nu arunc cu pietre in nimeni...dar totusi e prea banal sa intrebi chestia asta poate doar daca a zis in gluma imi retrag cuvintele :)

SFW 26-05-09 17:51

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2353643)
eu cred ca la salonul auto o sa fie avioane :)) :))..sau biciclete eventual =)) tu citesti ce scrii?

Nu inteleg ce e neclar in postul lui dragongc ... ironia lui cred ca e binemeritata de "salonul" Bacau ... daca voi considerati ca acest "salon" isi merita statutul ... bine ... dar din pacate, tot ce e posibil ca in cativa ani la acest salon sa vedem biciclete.

Nici CZI nu stiu daca participa ... poate ma insel, dar asa stiam mai demult, ca ar fi preferat o organizare autonoma, un show, o intalnire de profil decat participarea la acest pseudoSalon.

Inteleg ca Dragongc va e antipatic, dar nu cred ca trebuie sa gasiti orice motiv sa va luati de el. Nici eu nu gasesc sensul in urmarirea unui forum ce nu te pasioneaza, dar asta e problema lui, nu a noastra.

Post edit> faptul ca dragongc a intrebat in gluma ... sau mai degraba ironic daca o sa fie masini la salon cred ca era, totusi, destul de clar... daca nu, cititi mai cu atentie posturile oamenilor.

aleyx_oltcit 26-05-09 18:00

k..my bad..imi cer scuze de ce am scris :)

dragongc 26-05-09 18:19

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2353643)

Da, ai inteles pana la urma faza cu IRONIA. Ideea era alta, dar ca sa intelegi mai bine citeste si postul lui SFW. Iti accept scuzele, ca oricum te-ai exprimat mult mai civilizat decat altii...si am sters si replica pe care ti-o pregatisem, era cam dura...

Iar cu corectatul exprimarii in limba romana..se pare ca "dar totusi" nu-s singurul interesat de asta, pe-aici :) By the way, Aleks... ce pregatesti ? Hai la un interviu ! :-P Te tunezi ?
Si Salonul Auto chiar m-a dezamagit in ultimii ani. Era lume la alea tunate, la inca vreo 2 ozn-uri faine, iar in rest cateva marci si nimic spectaculos.
Multumesc, SFW, pt precizari. Cam asa gandesc si eu in problema asta.

micut_zu 26-05-09 18:53

Am si eu o intrebare(scuze ca va deranjez din cearta :) ) unde se poate folia toata masina negru mat :-s (suna cam aiurea) m-ar interesa un pret estimativ.Ms

aleyx_oltcit 26-05-09 18:59

este undeva vis-a-vis de scoala numarul 4..am vazut reclama incearca acolo

aleks 26-05-09 20:38

Dragon, nu-s nici de interviu nici de prezentări, sunt alţii care au băgat mai mult în maşină, au maşini mai scumpe, nu mă arunc eu ca... în frunte.

dragongc 28-05-09 11:40

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2354174)
Dragon, nu-s nici de interviu nici de prezentări, sunt alţii care au băgat mai mult în maşină, au maşini mai scumpe, nu mă arunc eu ca... în frunte.

Corect. Da' si cand o sa fii.... :)

Bmw_Rulllzzz 31-05-09 17:24

8 Attachment(s)
ce o ard pe manele baietii de pe 4tuning :lol:
unul mai treaz ca altul :oops:

Cristy_mat 31-05-09 18:57

:lol::lol::lol::lol:bine ca doar o poza cu mine ai pus mariusica.....:oops::oops:

aleyx_oltcit 01-06-09 11:33

cine are poze de la ,,salonul auto '' cu mobila? =))

D0ryN 01-06-09 16:08

3 Attachment(s)
Si cam atat...a fost o mare dezamagire salonul anul acesta...

aleks 01-06-09 16:10

Ai avut aşteptări de la el, să înţeleg?:)

aleyx_oltcit 01-06-09 16:17

9 Attachment(s)
adica cam asta a fost? inseamna ca nu am pierdut asa multe...in grecia strazile sunt adevarate saloane ...si nu am prins tot

D0ryN 01-06-09 17:41

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2370912)
Ai avut aşteptări de la el, să înţeleg?:)

Ma gandeam ca o a fie măcar ca in anii trecuti dar...:rolleyes2

Cristy_mat 01-06-09 18:45

aleks erai azi pe la 2 juma in trecere prin intersectia de la economic cu un astra albastru?

aleks 01-06-09 19:57

Cristi, scuzele mele, eram super presat de timp, am zis că te sun să-mi cer scuze dar a venit loganul de miliţie după mine şi am dispărut rapid, nu mă înjura prea tare :)

Cristy_mat 01-06-09 21:12

nu e nici un fel de problema, nu aveam viteza si nu mi-a fost sa pun frana, mi se intampla si mie destul de des, doar ca te-am zarit dar nu eram 100% sigur daca esti tu, de aia am intrebat.......si noroc ca nu era cineva prin preajma cu aparatu sa faca iar reportaje despre modul de condus agresiv, dar asta e....toti suntem grabiti, mai ales la orele alea, si pe langa faptu ca suntem grabiti, sunt si o multime de idioti care ne fac si nervii praf:lol:
inca odata nici o problema aleks:D

All times are GMT +2. The time now is 06:57.

- Copyright 2026 4Tuning