![]() |
Re: Club Renault 5
Am gasit o macheta de renault 5 (nu super 5) portocaliu la 2 usi, cineva interesat ???
|
alea de la OMV? sunt urate... eu mi-am luat macheta mica de maxi turbo :)
|
eu greau de super 5 gt turbo .. da nu am vazut pe nicaieri .. :|
|
sal baieti,vreau sa va reamintesc ca acum vreo luna mi-am dezmembrat rezerva la bolidul meu ......si inca mai am o multime de piese ...aprindere electronica,delcou,cutie viteze,haion,electromotor,alternator,amortizoare fata spate,arcuri,bara torsiune,scaune ....si multe altele...pret negociabil...astept sms sau sunati-ma la nr 0722192869...
|
gata am rezolvat problema cu 18 16v....cablaj rupt...acum merge ceas...ms mult...
|
huhu.. pret pentru electromotor si alternator de 1,4 daca ai...
|
altenator pe unix vine la 481lei (reconditionat) sau 680lei nou...si electromotorul 558 (reconditionat).. mai bine iei second...
|
eu mi-am luat nou cu 3 mil
|
Caut un carburator pt Renault 5 SUPER, fabricatie 1988, motor 1397 cmc, cod motor C2J 784 *, (model carburator Weber 32 drt 20/100, cu doua camere,( are si electovalva ), acelasi motor poate fi intalnit si pe Renault 11, daca ai asa ceva, te rog, da-mi un semn, iti atasez o imagine a modelului solicitat de mine,( da-mi un pret ), merci anticipat
|
am vb cu tutupepe2008 sa vina cu masina lui pana la Bucuresti sa-mi aduca niste piese, chestia e ca drumul il va costa 1 milion. cine mai vrea piese, are destule, vorbiti cu el si impartim si banii de drum. nr lui este 0722192869
|
Sal,
am si eu un r5 tl din 89 are careva o carte tehnica sau stie cum se face reglajul la carburator si la delcou ? |
4 Attachment(s)
|
mamaaa, ce variante :)
asta e prima oara cand vad modele de genu... tare |
1 Attachment(s)
ultima achizitie... va las pe voi sa ghiciti ce e :)
|
hehe ... sa o stapanesti sanatos ;) ! (tu sau prietena... cine e proprietaru? )
ce planuri ai pentru masina ? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:06. |
- Copyright 2026 4Tuning