![]() |
Re: My KYS !!
Nasule dar cupa aia care o ai nu o arati la lume sau esti modest? SUS CU POZA! si Felicitari masina chiar merita!
|
si tu ai aceasi cupa fara inscrisuri ? tu ce loc ai luat ?
|
Quote:
Lasand gluma la o parte , eu o consider doar o cupa de participare, deci nu am de ce sa ma laud cu ea. Ma pot lauda cu faptul ca masina a intors f multe priviri , aprecieri si ma mai pot lauda cu 3 zile de distractie maxima alaturi de finii mei "Ghetto CULT" . Asta e tot ceea ce conteaza!!! |
Mare om mare caracter :lol: Cupele nu sunt asa de importante pentru unii. Distractia si prieteniile sunt mai presus. Si pentru asta Locul I.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Locul 1 - Best Distractie Locul 1 - Best Caterinca Locul 1 - Best Club iar pentru ca aceasta cupa este identica cu a lui Radu , restul cupelor inmanate avand stantzate Locul obtinut si Categoria la care s-a dat premiul, K Y S - ul a primit la Cluj , 2011 primul premiu si speram sa nu fie si ultimul : Locul 1 - Best Autohtona Practic....la autohtona au fost 2 castigatori :) Asta e ..... |
Felicitari pentru ca ai reusit sa faci o masina spectaculoasa, si felicitari in primul rand pentru ca ai decis sa pui niste jante mai mult decat superbe... mie personal modelul asta de jante imi plac cel mai mult, la tine dau cum da cireasa pe tort, bravo ca le-ai lasat cromate, combinatia perfecta mat full si doar jantele crom... ai o masina completa, felicitari!
|
atunci daca Fast a scris primul ca a luat locul 1 , tu sigur esti locul 2 :lol:
|
Hahahahahahaha. :):):):)
Eu cred ca a iesit pe 3 din 2 participanti =)). Felicitari de KYS. |
Salut KYS.
Am si eu o intrebare , ce ai modificat la ea de ai ajuns la garda asta de sol ? |
felicitari domnule.la cat mai multe cupe ;)
|
Suspensia masinii cu una sport + ca a mai taiat el din ea:D
|
2 Attachment(s)
2 poze si de la mine
si felicitari pentru premiu;) |
Quote:
Mersi Motzu pentru poze si pentru urare. Se pare ca ne-am facut un serviciu reciproc :) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:49. |
- Copyright 2026 4Tuning