![]() |
|
Re: Club Cielo
scuze snapy...dar e greu sa scriu in 2 feluri...
|
gata cu semnatura sorry
|
eu mi-am luat deja proiectoare clare si acum stau si ma gandesc bine ce sa fac ... sa pun angel in proiectoare sa nu pun .... tiolik imi poti arata cum vin p masina proiectoarele cu angel??? plsss!!!!
|
am si eu o problema f mare
am pirmit un pda cu gps alea alea ... l-am imprumutat la cineva si nu se mai conecteaza la sateliti am vb cu vanzatorul si mi-a zis k tre sa pun iar hatile p card are cineva hartile pt gps iGo ??? (europa 2007) sau imi puteti spunde de unde se pot descarca??? multumesc! |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
multam tiolik ... acum astept raspuns de la matza sa vedem ce iese k i-am trimis poza cu proiectoarele clare pt photoshop ...
azi am montat proiectoarele clare pe masina :))) arata soooper ... mai ales k am philips blue vision si in proiectoare si in pozitii si becurile h 4 ... shi tot azo mi-am pus si la lampile de la numar becuri philips blue vision si la lampa din masina si din portbagaj becuti albastre cu led . in portbagaj am mai monata inca 2 lampi cumparate din cora dar nu am becuri pt ele momentan. cam asa arata masina acum : |
aoleu fi atent morbidmind eu nu mai am angel eyesurile fi atent ca astia de zic ca fac angelsuri spun ca nu se topesc dar mie nu mia mai ramas nimic din ele daca pui angel eyesuri le pui doar pe ele sau eventual cu niste blituri dar cu bec nu merge ca se fac scrum su nu le mai am sau topit si imi pare rau dar asta e asa ca ai grija
|
multam pt sfat . pt moment nu mai fac nimic la masina ca trebe o revizie urgent ...
1 frane , 2 gaz (consum mare + pierderi) ,3 pivoti capete bara ce o mai fi acolo , filtrele toate , stergatoare ... si acum dumnezeu cu mila c o mai gasi p acolo ca service-u nu l-a mai vazut de 6-7 luni cand am schimbat uleiul si filtrul. ce mai am acum disponibil sunt becuri albastre pt scrumiera si bricheta , 2 lampi pt portbagaj becurile+ albastre si sa vad daca pot monta o lampa in torpedo (legata de bricheta + bec albastru normal) . p.s am mai postat in alta parte : AM GASIT AZI IN TARG UN TIP CARE VINDE PIESE DAEWOO SH. LA ORA 15 MAI AVEA EXPUS OGLINZI DE CIELO AX DE STERGATOARE DE MATIZ FARURI TICO SI CIELO . AM LUAT NR LUI DE TEL DACA ARE CINEVA NEVOIE DA-TI UN PM . ( IN GENERAL ADUCE ELECTRICE DAR MAI ARE SI ALTE PIESE TREBUIE SA INTREBI ) scuze de post-ul exagerat de lung |
stie cineva cat e intrarea la 4 tunning days????
|
ba nene am patit ceva mai grav asa... cand o accelerez nu accelereaza rotund...ci da in nas... se intrerupe.... fise noi...maine imi curat injectoarele...dupa care schimb filtru de benzina.... dupa care mai vedem...beleaua e ca ... in juru la 20-25 de litri de benzina am bagat 2 flacoane de curatat injectoarele si 1 flacon de marit puterea benzinei ):) mie cam tarsa sa nu ard garnitura de chiuloasa...
|
judele se poate o poza sau o denumire pt aditivi sau solutii de curatare injectoare si pt marit puterea benzinei pls
!!! |
Quote:
fise noi, dar bujiile sunt noi? capac delco? |
3 Attachment(s)
Ma alatur si eu langa voi.Cu ce sa incep,sunt FERICITUL posesor al unui Cielo GLE `96 AC , cu 550.000km la bord (care inca merge brici).Masinutza e inca stock,dar asa incetul cu incetul o fac eu ceva imbunatatiri pe cat se poate.Vreau sa zic ca imi place masina foarte tare,cu toate am avut incidente urate cu ea (izbit in stalp si copac) dar s-a reparat si e ca noua :D va bag niste poze sa o vedetzi....
|
bai nene nu a avut nici un efect aditivi aia :)) 2+2 ...astazi am facut in felul urmator..am dat injectoarele jos si pun lichid in ele sa vad cum functioneaza 1 mergea super :) 1 mergea cat de cat si 2 moarte infundate tun !!! dupa care iau eu 2 sprayuri unu de contacte unu de carbuartoare tot dela 2+2 ... scot capcu de la spray si pun injectoru ca un capac deschid contactu cu fire pulverizez intrun sens dupa care in celalat sens si tot asa am repatat asta cu 4 sprayuri 2 de contacte 2 de carburator si leam curatat merg lunaaaa strunaaaaaaaa rupeee norma.... dupa care am schimbat bujiii am pus bujii BOSH !!! nus decare... dar sunt boshhh originale 30ron toate 4 :) am pus filtru de dacie logan 1.6 pe coliere si uite cum fuge masina mea de rupeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !! oricum nu ca super nova mea care lua 100 in a 2a !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
|
- Copyright 2026 4Tuning