![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
ca sa te poate ajuta cineva iti trebuie poze facute calumea nu cu telefonu,fai un set de poze lateral,fata,spate ;-)
|
2 Attachment(s)
....am facuit si eu ....d.ar e lucrata doar ca idee ..nu e lucrata in detaliu ...e vb de my car..
george GMN ...poe tine te rog sa o faci plsss |
e cel mai najparliu model de dacie (legat de design)... parerea mea...
|
Sal. Am pus si eu niste poze cu masina mea si desi ma repet ,ca am mai scris un post tot pe tema asata, as dori sa aflu si eu dak va incerca cineva sa o modifice vreodata, nu de altceva da ca sa stiu si eu dak ma mai uit sau nu , ca de o saptamana nici o veste nimic...:|
|
hai mAh nu mai fiti rai si facetii si lui masina.....macar pt poza care o are la avatar :D
|
3 Attachment(s)
Hai norok baietzii.
Imi aranjati si mie putzin calibra sa vad cum iese ?? |
Dumy....poze cu rezolutzie mai mare......:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
nu putetzi sa imi facetzi si mie masina plsz!???????? e singura poza pe care o am de cand o bagat-o batranu` in service :D :oops:
|
uite baieti am ceva special pentru voi, in special care stiu sa lucreze bine brush... eu am incercat ceva, nici nu mi-ai iesit si nici nu am timp sa lucrez zilele acestea... o sa ajunga o masina de show si asta in cel mai scurt timp... este doar orientativ, pentru a vedea cum o sa iasa masina si cine poate sa faca cat mai repede deoarece proiectul e in desfasurare...
a da inca ceva incercati, fara suparare, sa va bagati doar cei care chiar va pricepeti la asa ceva! ... :/ |
3 Attachment(s)
Care face si asa ceva....da usor adica spoilere,praguri si eleron,eventual o umflare a aripilor.
Culoarea sa ramana aceeasi. Vreau ceva ce as putea face si in realitate. Multam fain |
si o poza cu masina din fata se poate si inca una cum trebuie si din spate ca altfel o sa te trezesti ca or sa-ti fac doar pragurile
|
2 Attachment(s)
da...sunt cam apropiate...da astea`s singurele pe care le am
|
1 Attachment(s)
NU as vrea sa par insistent dar se baga cineva si la asta. Am uitat sa sun ca nu vreau detalii exceptionale brush -uri fakute 100% vreau doar sa vad o idee la cum ar putea arata masina dak ar avea niste chestii de tuning. NU vreau prea mare accent cu privire la detalii doar sa fie pozitionate cat mai fix. Inca odata dak va rog ar putea cineva sa faca ceva?????? :(
|
Paradox se pare ca toata lumea e in vacanta, ca si eu am pus de 2 sapt 2 poze cu masina mea si n-a zis nimeni nimic, probabil nu se ocupa de masinile mai vechi de 12 ani:))
|
Eeeee, yo nu cred, poate au si ei preferinte si la masinile care nu le plac nu se baga, Intr-o anumita masura si yo as face la fel dak as fi in locul lor. Dar asta e, acu ramanem cu speranta ca poate poate va face cineva din plictiseala 3 spoilere.:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning