![]() |
Re: AMALGAM
|
cu dedicatie pentru tekin:-P;)
https://www.youtube.com/watch?v=k7uaO...eature=related |
:) multumesc stiu clibu asta e tare......ai vazut cum bate inima la soferita ?:P:) si ce imi place de bruneta aia :) si ce tare imi place masina....
|
nah s-or sters posturile alea de la Florica NSL :lol: ce tare mah... o luat cineva ban? Ceausescu PCR :lol:
|
ma mir ca nu am luat warn
|
ma ,da macar de ar avea putina politete..ei VOTATI VOTATI ! IN FIECARE ZI !!! plm...
|
2 Attachment(s)
Oare unde vroia militzianu sa urce "camioneta" aia Titan ? Cred ca atarna cu doua rotzi afara de pe platforma . 5,6 LE INSANE ! Face vartej in rezervor... :o
http://customwheel.com/custom_wheels....rockstars.jpg |
mai repede ducea Nissanu platforma de la politie :"> :lol:
|
Repede or venit Gaborii ! :lol: oricum nu o parcat regulamentar acolo ...da ce sa faci...e strain...
mama frate da chiar ca e mare motorocu ala :D Bine zice Felix ca face vartej in rezervor :lol::lol::lol::lol: |
|
cam aiurea....sunt multe masini cunoscute acolo care au performat si care si arata bine...ce sa faci cand unii is prea frustrati si se simt mari ziaristi..
|
Quote:
As fi curioasa sa stiu si parerea ta vizavi de acest filmulet pe care l-ai primit si l-ai postat aici. Eu nu sunt de acord cu cu cele spuse de ,, persoana'' care a facut acel filmulet, in special in ce le priveste pe cele 2 masini: AR-55-HAM si BH-30-CAT pe care le-am vazut si in realitate. |
mah..parerea mea e neimportanta pt cei care au mashinile din film :) ce sa zic...evident sunt nishte nesimtzitzi cei care au facut filmul...unele mashini din film imi plac...alte nu...cum ar fi bmw-ul baby-blue.
|
Fraieru ala, sau ma rog fraierii aia care au pus prostia aia pe site-u P*zdii sunt doar niste fraieri,care nu aprecieaza arta.in primul rand prima masina care o aratat un alfa, e superb facut aerografu,la fel si loganu meu! dar ce sa faci...romanu e tot raman si aprecieaza vinylurile si doar atat...s-or gasit sa filmeze bmw-u ala albastru deschis care tot timpu lua locu unu....Frumos...cine o pus aia pe net, e un INVIDIOS MARE SI UN TAMPIT CU 4 CLASE!!poate nici atat. auzi la ala titlu..tuning de neam prost...:)) sa-i transmiteti ca masa-i jaf :)
|
In 12.06.2008 - 15.06.2008 la EXPO ARAD :arrow: TRANSPORT-AR - Târg international de transporturi profesionale rutiere, feroviare, servicii conexe, logistică, salon auto, salon feroviar şi salon de siguranţă rutieră. :!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning