Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

cretu_bs 23-08-12 15:05

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

Quote:

Originally Posted by Oltcit Rally Team (Post 5148747)
Am si eu un bmx Khe Barbados,in ultimul timp nu prea am mai iesit dar e foarte tare sa iesi si sa te plimbi/dai prin oras.:D Lant intins!

"Lant intins !"SUPER URARE:lol::lol::lol:

Vibrezzz 23-08-12 15:44

1 Attachment(s)
Am vopsit si eu cadru, ce parere aveti?

CyPz 23-08-12 16:57

7 Attachment(s)
Cateva modificari la kilometraj...
La rand la vopsit este DHS-ul rosu (Symbol), am cumparat deja vopsea (galben sport).
De data aceasta voi vopsi la spray, iar bicicleta este momentan decat matuita.

ondin 23-08-12 17:00

Quote:

Originally Posted by Vibrezzz (Post 5148827)

zici ca e avion invizibil.
:)

ondin 23-08-12 17:00

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5148906)
La rand la vopsit este DHS-ul rosu (Symbol), am cumparat deja vopsea (galben sport).

ajung numai 2 tuburi?
:)

CyPz 23-08-12 17:24

Da, ajung:-).

CraZzy_K1D 23-08-12 21:55

(!8Y_M - multumesc frumos . esti foarte bun la casa omului :)) glumesc.:D eu nu ma refer la surub dala in care se baga v-brake-ul .eu ma refer la dala reglabil in care intra camasa in maneta acolo :D

Gaby Underworld 24-08-12 10:26

Quote:

Sa ii dai un strat de lac dupa vopsire ca eu nu i-am dat la a mea cand am vopsit-o si a inceput sa sara vopseaua prin unele locuri!

CyPz 24-08-12 10:33

Pai vopseaua de la Dupli-Color are lac in ea...cel putin asa cred...am mai luat o data acelasi tip de spray, doar ca era alb 13 iar dupa ce l-am aplicat avea un luciuuuu... Si totusi cred ca o sa iau si un Spray cu lac...Sfatuiti-ma!

CraZzy_K1D 24-08-12 13:03

Poate sa imi spuna si mie cineva care este cel mai gros cauciuc si ce camera se potriveste pentru o janta de 24?

CyPz 24-08-12 14:58

1 Attachment(s)
Am luat in considerare sfaturile colegilor nostrii forumisti si mi-am procurat si lac, tot de la Dupli-Color. Am cateva idei pe care le voi pune in practica, aceasta bicicleta vreau sa iasa ata.

Gaby Underworld 24-08-12 16:15

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5150036)
Am luat in considerare sfaturile colegilor nostrii forumisti si mi-am procurat si lac, tot de la Dupli-Color. Am cateva idei pe care le voi pune in practica, aceasta bicicleta vreau sa iasa ata.

abia astept sa vad ce iese....spor la treaba!:D

(!8Y_M 24-08-12 22:37

Quote:

Originally Posted by Vibrezzz (Post 5148827)

intotdeauna am fost de parere ca negru (fie el mat sau lucios) aplicat cu raspundere da bine pe ABSOLUT ORICE:X:X:X:X

Quote:

zi-mi ca scoti stikere-le si nu faci greseala sa vopsesti peste ele:|
pacat de munca vopsea si lac....

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5149280)
(!8Y_M - multumesc frumos . esti foarte bun la casa omului :)) glumesc.:D eu nu ma refer la surub dala in care se baga v-brake-ul .eu ma refer la dala reglabil in care intra camasa in maneta acolo :D

a... eu credeam ca zici de ala de pe v-brake-uri dar nu ala de-l sustine:P ci alea de la cablu:P
vezi ca se gaseste si reglajul ala de la maneta.. (cel putin in buc...) sau daca nu.. du-te cu maneta la un magazin.. si cauta cele mai ieftine manete ale caror suruburi sa se potriveasca pe maneta ta.. le cumperi.. si aia e... 10-15 lei setul... paote ai bulan si gasesti pe vreo unu de vinde la bucata:P saaaaaaaauuuuuuuuu..... varianta romaneasca.. dai niste banda izolatoare pe filet... sau vopsea... sau teflon... sau calti... sau pasta anti-desfacere de se da pe suruburi.. sauu.. superglu:P dar mai bine nu face magarii...;)

CraZzy_K1D 24-08-12 23:23

(!8Y_M - romanu ma ? ii bese mintea m-ai rau ca magaru :)) sti ce am facut ? :)) am bagat la misto un surub dala de reglaj muult m-ai mic. joaca el ca scobitoare in cana da tine bine de tot !

CyPz 24-08-12 23:44

Stikerele alea sunt facute cu vopsea...deci am scapat de un chin:-P

All times are GMT +2. The time now is 11:06.

- Copyright 2026 4Tuning