![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am vopsit si eu cadru, ce parere aveti?
|
7 Attachment(s)
Cateva modificari la kilometraj...
La rand la vopsit este DHS-ul rosu (Symbol), am cumparat deja vopsea (galben sport). De data aceasta voi vopsi la spray, iar bicicleta este momentan decat matuita. |
Quote:
:) |
Quote:
:) |
Da, ajung:-).
|
(!8Y_M - multumesc frumos . esti foarte bun la casa omului :)) glumesc.:D eu nu ma refer la surub dala in care se baga v-brake-ul .eu ma refer la dala reglabil in care intra camasa in maneta acolo :D
|
Quote:
|
Pai vopseaua de la Dupli-Color are lac in ea...cel putin asa cred...am mai luat o data acelasi tip de spray, doar ca era alb 13 iar dupa ce l-am aplicat avea un luciuuuu... Si totusi cred ca o sa iau si un Spray cu lac...Sfatuiti-ma!
|
Poate sa imi spuna si mie cineva care este cel mai gros cauciuc si ce camera se potriveste pentru o janta de 24?
|
1 Attachment(s)
Am luat in considerare sfaturile colegilor nostrii forumisti si mi-am procurat si lac, tot de la Dupli-Color. Am cateva idei pe care le voi pune in practica, aceasta bicicleta vreau sa iasa ata.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
pacat de munca vopsea si lac.... Quote:
vezi ca se gaseste si reglajul ala de la maneta.. (cel putin in buc...) sau daca nu.. du-te cu maneta la un magazin.. si cauta cele mai ieftine manete ale caror suruburi sa se potriveasca pe maneta ta.. le cumperi.. si aia e... 10-15 lei setul... paote ai bulan si gasesti pe vreo unu de vinde la bucata:P saaaaaaaauuuuuuuuu..... varianta romaneasca.. dai niste banda izolatoare pe filet... sau vopsea... sau teflon... sau calti... sau pasta anti-desfacere de se da pe suruburi.. sauu.. superglu:P dar mai bine nu face magarii...;) |
(!8Y_M - romanu ma ? ii bese mintea m-ai rau ca magaru :)) sti ce am facut ? :)) am bagat la misto un surub dala de reglaj muult m-ai mic. joaca el ca scobitoare in cana da tine bine de tot !
|
Stikerele alea sunt facute cu vopsea...deci am scapat de un chin:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning