![]() |
|
minirally
uneori tre sa mai treaca ceva timp pana sa iti dai seama de anumite lucruri.... eu una am ramas masca dupa primul an de facultate ...cand am aflat careva lucruri socante ...tocmai despre tocilarele clasei :inyourfac |
Re:
Quote:
acum depinde ce ai aflat despre ele .. si ai ramas :shock: spune`ne si noua :wave: :eyebrow: :eyebrow: :eyebrow: :eyebrow: :eyebrow: :blink: :blink: :confused2 |
eu nu ma ascund dupa deget, sunt foarte multumit k fetele se uita dupa bmw-uri, inclusiv pustoaicele de liceu... :lol:
dcopul scuza mijloacele :wink: |
Re:
Quote:
mercedes .. bmw ... audi .... tot aia .. toate-s la fel , unele-si gasesc prosti pe care-i fac, altele si-o iau . .de la oameni gen aleks :D bravo frate :) alea care n-au cu ce, merg cu metrou , si asta e , end of story .. sau poate am scapat vreo categorie , astept o completare daca e cazu .. |
Re:
Quote:
|
Hai sa fim seriosi !Materialismul e in floare si nu zic ca pe un lucru rau dar sa fie ponderat!
|
Re:
Quote:
|
gata ca deja ajungem prea departe, la mare , la soare, sa ramanem la poze cu amice etc ...
ma.. eventual de acum .. puneti si un numar de telefon .. pe langa poza ... e mai simplu .. :lol: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
pun si eu o poza cu o prietena ... sper sa nu o deranjeze ca nu am intrebat-o :P
Psycho ms de salutari ... si imi pare rau da nu pot sa spun ce am aflat despre acele fete ...dar ai tot dreptul sa iti imaginezi ce vrei :) |
nu`i sta bine cu banii acolo :) se intelege altceva:D
kiding :D sau poate nu ? :roll: |
Re:
Quote:
era sa zic o prostie :) |
Re:
Quote:
cred ca nu mai conteaza unde tine banii atita timp cit ii are :) |
heh, e ok... la fatza ar trebui \"lucrat\" putin... :lol:
|
1 Attachment(s)
nu vad ce mai trebuie lucrat la fata .... eu zic ca e super ok