![]() |
Re: Cafeneaua oneştenilor
Eu circul regulamentar, asa ca nu am de ce sa imi fie teama
|
Quote:
|
Eu am spus asa...preventiv
|
|
:anger::anger::anger::boxing::boxing::boxing::flam ed:
Multumim pentru anunt... Offff....... o lasam pe data viitoare.... poate ne mai vedem undeva anul asta. |
https://www.youtube.com/watch?v=oe-HLeaofPM - Camera supraveghere
Un magazin IT din Onesti a fost jefuit duminica, 8 noiembrie, de doi copii, care au reusit sa fure patru laptop-uri in numai sapte secunde, dupa cum se vede din imaginile inregistrate de camera de supraveghere. Politia cerceteaza cazul si, deocamdata, nu comenteaza incidentul. Daca recunoasteti eroii filmului, luati imediat legatura cu Politia Onesti. Mai spuneti ceva :lol::lol: |
mai poti sa spui ceva? cand vezi niste copii facand asa ceva intr-un orasel relativ linistit si micut.
|
Quote:
|
vrea cineva invitatie pe lockerz???lasa email-ul aici....
|
Frumos la voi īn Onești , am fost și eu de cāteva ori!
|
vrea cineva invitatie pe lockerz???lasati email aici
|
cineva interesat de statii emisie-receptie CB,antene si magneti statii,detectoare radar,gps`uri???PM me!
|
TheFasterMan Auzi , ai detector , cu frecventa KU ? Sau statie cu antena mica? Ca sincer nu as vrea 2m antena pe masina .. :(
|
da chiar asa laurentiu, fa-mi si mie o oferta pt o antenta cum am eu pe vito, midland cu suport fix de 1.8 sau 2 metri :lol:
|
Quote:
Marius,antene Midland nu am,am altceva mai bun...Storm,Sirio sunt marcile,antena de 175cm e la pretul de 150 de lei cu tot cu magnet. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:25. |
- Copyright 2026 4Tuning