![]() |
|
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
|
TE salut si eu Cornel !!! Raspunsul chiar habar nu am , probabil ca ai dreptate.
Si a DA ! daca apar tu,apar toti ! ;) |
Quote:
Cu salutari prietenesti de departe. Userul 7CS61 |
Quote:
|
Quote:
Acum de cand sant pensionar am timp ceva mai mult si am gasit intamplator acest forum care mi-a starnit interesul dar mai ales amintirile :sad: . Cu cat devenim mai batrani cu atita traim mai mult din "bagajul" de amintiri si asta pana cand nu ne mai amintim nimica :dizzy::!: Hai ca ti-am mai dat o thema de casa :!::paper:, trebuie sa le dozam ca altfel se termina prea repede :!::wave: |
Quote:
pt ca amintirile de atunci ma fac sa cred (unii ma vor injura dar nu conteaza) ca atunci sa facut mai mult sport auto si fara interese materiale dacat acum...la viteza in coasta erau cam 200 de masini la start ...si conditiile erau alea care le cunoastem...acum cate masini se aliniaza la VTM ?....ma uit la campionatul national italian de la Trento Bondone...frate !!! se strang aia de la cea mai puturoasa masina pana la Lola F3 si alte jucarii periculoase....asta este pasiune adevarata....la noi este un mare cacat care se bazeaza pe cati bani ai si pe publicitate agresiva...valoarea pilotului este pe ultimul plan...hai ca am mai facut un pic de scandal dar sper sa fie constructiv si sa le dea de gandit tinerilor piloti ca pe langa bani mai trebuie si pasiune si talent pt asa ceva...alfel...te duci dracu' si te impusti in cap si te lasi de meserie !!! :)) |
Quote:
Cum am mai scris nu sant familiarizat cu activitatea pe aceasta thema, stiu numai ca pe vremea noastra pentru noi parfumul era mirosul de benzina, ne simteam cel mai bine cand mancam impreuna (ce aducea fiecare) pe capota masinii de concurs, distractia cea mai mare era sa vezi chipul politistului :!::suspiciou care ne oprea pe drum si nu intelegea cum "vine" masina a doua dupa prima fara sofer :!: cautandu-l disperat peste tot si asa mai departe. Da au fost timpuri frumoase dar ele apartin de trecut iar lumea se desvolta in continuare. Tinerii de astazi - cand vor ajunge la varsta noastra - vor jura ca tinereta lor a fost cea mai frumoasa :!::drunk: O zi frumoasa pentru toti participantii la acest forum si sa ramanem cu totii sanatosi ca sa mai putem schimba aicea amintirile detinute de fiecare cat se mai poate. :!::flower: |
1. Si dati-mi voie sa va amintesc ca la Caras- severin s-a folosit pentru prima oara un trailer numai pentru masinile de concurs, apartand clubului - o premiera in anii ' 80
2. si sa va amintesc ca acolo a fost si prima presedinta a unui club automobilistic, iar membrii, erau baietii licentiati ce se dadeau la VTM si raliuri... 3. si mai multe despre sportul auto banatean ( Timisoara, Resita, etc ) al anilor 70..90 veti putea citi curand cand inimosul si neobositul Corneliu Tit va edita o noua carte cu rezultate si activitati desfasurate in acei ani Felicitari ca istoria nescrisa va avea un nou document dar si o concurenta serioasa prezentului site..:D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Respectand tematica topicului, si " sugestia " unui forumist activ:rolleyes2 iata ecusoanele unui participant din anii 78 si 80 la evenimentul automobilistic de la Braila , etapa a campionatului national de viteza pe circuit , iar pentru amabilitatea sa de a-mi permite fotografierea lor si publicarea aici, in numele vostru ii multumesc.
Nu va ascund ca la vederea lor, am avut emotii, le-am recunoscut si am apreciat ca pasionatii le pastreaza.:D |
Quote:
|
Quote:
Pe la Chisinau Cris iata ca apare militianul si ne opreste! :!::confused: "Unde este soferul de la a doua masina?" Nu-l vazuse pe copil inca, era prea micut ca sa-l vezi cufundat in scaunul scoica. "Nu ne trebuie sofer, am zis noi, masina vine si asa dupa noi." "Nu vorbiti prostii, pe mine nu ma pacaliti voi si iata ca il descopera pe "sofer"". "Santeti nebuni sa puneti un copil la volan, va arestez pe loc." A durat mult timp pana l-am lamurit despre ce este vorba, inclusiv demonstratii practice ca intradevar masina a doua urmeaza pe prima fara a fi necesar un al doile sofer. Cu greu - si nu sant convins nici astazi ca a intales - ne-a dat drumul. O conditie a pus si avea dreptate, lu-ati copilul la voi in prima masina "ca daca va mai opreste cineva" o sa zica ca eu (el) nu am observat...:!::confused: Spre dezamagirea baiatului care se simtea foarte bine acolo a trebuit sa-l luam la noi ca sa ne continuam drumul. Salutari la toti :!::suspiciou |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nici chiar asa, se faceau legaturi electrice cu priza intre masini ! Un singur inconvenient era: nu accepta masina trasa viraje stranse sau mers inapoi mai mult de cativa metri. Astazi e un pic mai dificil de explicat si inteles ca solutia era atat de simpla si eficienta, dar nu se practica de mult ani. 9 sau cel putin eu nu am mai vazut):-) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning