![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
Quote:
|
au iesit misto rau pozele ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
imi place mai mult cum ii sta cu jantele astea decat cu alea...
|
am dat peste un anunt pe masini-de-vanzare.ro. nu vad eu bine sau e masina ta TAU-le ? si nu e anuntul tau :|
http://www.masini-de-vanzare.ro/_dac...998_14946.html |
Alte informatii: dacia este tunata de je are lipsa casetofon ,geamuri cu actionare electrica(dai la manivela),servo(tragi ca prostu\' de volan)aer conditionat(deschizi geamu\'),airbag(iti aduci perna de acasa),pilot automat(daca adormi.....horoscopu\'),proiectoare[iti cumperi tu ca yo le-am dat jos(am luat o bordura)],tapiserie piele de puta de papagal,alarma(iti pui telefonu\' sa sune),jante aliaj(da capace nu-ti ajung??)
unii n-au ce face :| isi bat joc de munca omului |
loooooll..cat de tare anutul..numai pot sa rass:lol: ..ala tre' sa fie un magar dala ciudos.
|
lasa frate..nu te lua dupa toti..pt inceput eu zic ca ai facut treaba buna..fiecare face ce vrea cu masina lui.
am vazut ca ai luat 3 cupe..Bravo! apropo.,..astia care stati si comentati pe aicea..ati luat vreo cupa ceva? sau doar la povesti pe shantz ca babele?!!?? Respect frate si bafta in continuare! |
asa frate..nu te lua dupa toti..pt inceput eu zic ca ai facut treaba buna..
Adica pentru tine asta e inceput ??? tare as vrea sa vad cum ar fii treaba pe la mijloc :D cred ca avion :)) |
Frumoasa masina,am vazut-o si la 4 tuning day's,respect pt munca ta!
|
5 Attachment(s)
am modificat suportul de la statii in locul banchetei din spate si poze cu profilul de la gumele toyo.... maine sunt la concursul de la emma din militari...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning