![]() |
|
Re: Chat
dacia wrc vezi pe Fabricii inainte de a urca podul de peste somes pe partea dreapta
|
acolo unde-i domo sau in alta parte ?
|
dupa domo putin mai sus de vulcanizare pe partea dreapta cum mergi spre terapia
|
am fost bolnav vreo 2 zile si am stat in casa si am citit ntat forumu asta da vreau sa spun ca atatea prostii cate scrie dacia wrc nu scriu 100 de forumisti la un loc.........serios cati ani ai ma omule...daca vezi ca toata lumea iti zice sa nu mai scrii prostii dse ce nu te opresti ....SERIOS?
de cand o deschis horica topicu in continuuu il bati la cap ....tu esti nebun......cati ani ai ?serios...........daca mai vad ca scriii in prostie jur ca te declar CRETIN..... omule revino-ti................................................ .................................. |
ce lume bolnava ... i greu sa iti schimbi parerea despre un om ....
|
piry apai tu nu m-ai intrebat ce motor am
1.7 GT |
lol, tu esti cu boortza alba? :)
|
pai ma dorin, e vorba si de corectitudine, tu stiind ca eu am motor 1.4 normal ca vrei sa te dai cu mine. aia e una. 2, bubu mi-a zis ca ai motor 1.4.
|
Quote:
|
Sarbatori Fericite...la Multi Ani Si Tot Ce Va Doriti
|
ca bine zici .....
Sarbatori fericite!!! si Fie Ca Mos Craciun sa aseze sub bradul tau 3 pachete: unul cu sanatate, celalat cu fericire si al 3-lea cu iubire.. restul nu conteaza! ;) |
eee ma da oricum nu se punea problema de bani ca iti dai seama ca nu iti luam banii sau ceva de genu da vroiam eu sa vad cum mergem motoru meu pe langa atatu ....nu am vrut sa te prostesc ;)
|
daca nu i-ai fi spus la piri ca ai motor de 1.7 dupa ce l-ai fi facut de cateva ori.. puteai sa ii fi zis ca ai motor mai mare.. atunci kiar se simtea prostit :D :P
|
apai nu aveam intentii deastea asa numa am vrut sa fac de curiozitate sa vad diferentza .... SARBATORI FERICITE CA AM UITAT SA VA SPUN SI AN NOU FERICIT
|
ms la fel !
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning