Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

varu21 29-08-06 12:58

Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)

CARE MA AJUTA SI PE MINE CU STICKER CAM de 20 cm latime si 30 lungime. cu orice. Am nevoie sa-mi tunez placa de snowboard., ca are o ''mica'' zgarietura. si arata ca naiba. si ma gandesc sa-i pun un sticker marfa, ca si asa placa e cu masini pe ea. as avea nevoie de ceva care sa nu se i-a de la umezeala. plssss. ajutati-ma cu asta.

varu21 29-08-06 12:59

Re: help (about...anything )

a mai izbit vreo masia. ca stiuca-i expert in astea. cel putin cand si-a facut opelu varza pe la oituz. sau in oras parca s-a rasturnat cu el. la moldova. nu???

varu21 29-08-06 13:07

Re: Voteaza cea mai impresionanta masina a Bacaului!-tunata sau stilata

deci frate. piese originale pe masina cred ca au majoritatea care stau pe forumul asta. poate doar grasu a mai luat de la vreo caruta ceva de a pus pe papucu lui. dar in rest nu cred.
si oricum,, amandoi aveti super masini. ai pana la urma nu va puteti vota singuri masinile:)). ZOZ-ule, parca ai fii politician. ai inceput sa-l discreditezi pe celalalt in ochii lumii:))

-ZZ- 29-08-06 13:12

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 535264)
alex, stai calm, e normal sa se intrebe omul, nuy ma deranjeaza p mine, d c t superi tu?
da zozule, sunt orijinel :p
am asteptat 1000000 de ani spoilerele si pragurile, e kitul de seidel, si crede-ma, nu pun pe ea ***uri din targ, prefer sa astept pana imi gasesc originale toate componentele...
eu tooot imi modific masina (indiferent care e aia pe care o am ) de prin 2000 incoace... si am inceput cu modificari self-made, in garaj, cu lucrat de unul singur de nebun, in fibra, si tot asa, am experienta in "tiunnning" destula...
lucrurile s-au skimbat, si am ajuns sa privesc altfel lucrurile, avantajul componentelor originale este incontestabil...
deci nu pun tziganeli pe masina, prefer sa o stiu eu mai discret modificata decat s-o stie tot orasul ca o sorcova...

Daca zici tu .... ;) .....mai trebuie sa mai bem ceva beri impreuna pana sa te cred ..... :twisted:

Bmw_Rulllzzz 29-08-06 13:28

ha ha ha vectra a izbit-o intr-o noapte la sensul giratoriu la gara. eram in spatele lui atunci praf a facut-o dar nu s-a rasturnat. dupa accident nu i-a mai dat taicasu masina vreo 3-4 luni, apoi a inceput sa i-o dea dar doar ziua cand era lumina, apoi si seara iar acum dupa 2 ani il lasa si noaptea :D In rest am mai vazut vectra aia de cateva ori lovita dar zicea ca a lovit-o taicasu sau sora-sa......oricum nu el ha ha ha

varu21 29-08-06 13:32

a mai izbit-o el odata pe la oituz. a luat un podet. a facut=o varza si atunci. sora-sa nu a lovit niciodata masina. am mers si eu de cateva ori cu el cu masina si m-am am *** pe mine.

Bmw_Rulllzzz 29-08-06 13:37

asta nu stiam. k a lovit-o si pe la oituz :D

aleks 29-08-06 13:55

am vazut eu k aseara aveai niste tendinte "ucigase" cu berile alea la metru :D

cristi_407 29-08-06 14:09

Lupata mare s-a dat aseara..Tot au mai ramas 3..:)..

varu21 29-08-06 15:32

toata lumea v-a vazut aseara. Dar aleks a plecat cam suparat. Ai baut cam mult si te certa prietena:)????

varu21 29-08-06 15:34

a lovit-o peste tot. e nebun omu'.

Bmw_Rulllzzz 29-08-06 17:34

ha ha ha ha ha e cam anti-talent in ale sofatului :D:D:D

varu21 29-08-06 18:57

aici ai dreptate. oricum, nu e bine ce face ca tacsu se chinuie pt el si....

Bmw_Rulllzzz 29-08-06 19:08

dap ai dreptate aici :(

-ZZ- 30-08-06 09:16

Mai erau 3 cand atzi plecat voi :oops: :oops:

All times are GMT +2. The time now is 09:37.

- Copyright 2026 4Tuning