Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

kalugaru 06-04-11 19:51

Re: Discutii despre orice!

Quote:

Originally Posted by Frybmw318i (Post 4232497)
nu ai cumva un nr. de tel. de la ei?

pana la urma te-ai decis sa pastrezi bmw-u?:D

iancu91 06-04-11 20:49

Quote:

Originally Posted by trx23 (Post 4231166)
salut iancu 91 te vad aproape in fiecare dimineatza in zona garii sau pe sub pod,frumos subi.

Sal, mersi , da sa stii ca nici trx tau nu e de lepadat :) chiar frumos pot spune, lucrare cu gust... e o zona f circulata,poate prea circulata la 7:35 cand i-as da si eu o pedala:), asta e ma multumesc cu orice apasare a acceleratiei chiar daca e in drum spre scarbici

Frybmw318i 06-04-11 20:57

Quote:

Originally Posted by kalugaru (Post 4233054)
pana la urma te-ai decis sa pastrezi bmw-u?:D

dada:evil:

nu sti unde se fac colantari in oras?sau nu cumva ai nr de tel?:-)

vlad_:P 06-04-11 21:11

iancu, eu iti vad masina in fiecare zi...suntem vecini :P (mereu m-am intrebat oare a cui ii masina asta frumoasa, si acuma aflu :D)

razvy_91 06-04-11 21:12

Quote:

Originally Posted by Frybmw318i (Post 4233295)

http://www.foliart.ro/

razvyrulz 06-04-11 21:14

Quote:

Originally Posted by razvy_91 (Post 4233351)

am incercat si eu azi sa sun la amele numere de pe site... dar... vezi sa nu ;))

kalugaru 06-04-11 23:19

Quote:

Originally Posted by Frybmw318i (Post 4233295)

La CRISTAL (xerox) la maramuresu am vazut ceva despre colantari ,etc ...incearca si acolo :-)...ce vrei sa faci la masina (capota ,plafon)..mai bine le vopsesti parerea mea .;)

P.S daca vrei semnalizari albe la faruri iti dau eu de gratis :-)

MITSU 07-04-11 06:05

Quote:

Originally Posted by kalugaru (Post 4233906)
La CRISTAL (xerox) la maramuresu am vazut ceva despre colantari ,etc ...incearca si acolo :-)...ce vrei sa faci la masina (capota ,plafon)..mai bine le vopsesti parerea mea .;)

du-te tu cu masina la cristal sa vad daca iti colanteaza o capota sau o usa ....:rolleyes2

bujuKYL 07-04-11 10:04

Quote:

Originally Posted by kalugaru (Post 4233906)

la Cristal nu se face asa ceva! ai inteleg tu gresit! ar trebui sa incerce baiatu la miaxad, foliart, sau ii dau eu un numar de telefon de la un baiat super ok si are preturi mici fata de firmele cunoscute din oras...ii de la NEO design poate cunoaste careva pe aici pe Adi...0747 373 230-Adi

kalugaru 07-04-11 13:59

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4234572)
la Cristal nu se face asa ceva! ai inteleg tu gresit! ar trebui sa incerce baiatu la miaxad, foliart, sau ii dau eu un numar de telefon de la un baiat super ok si are preturi mici fata de firmele cunoscute din oras...ii de la NEO design poate cunoaste careva pe aici pe Adi...0747 373 230-Adi

la Cristal nu in boxa cu xerox ,pe hol sunt multe afise ,eu am vazut ceva despre auto-colante ,sigle l-am intrebat pe baiatu de la xerox mi-a zis ca e la alta boxa, nu la ei ...mai bine sa-si vopseasca masina daca are ceva de pus la exterior, capota etc...un tribal cu aerografu.:lol:

pxL 07-04-11 14:43

Quote:

Originally Posted by trx23 (Post 4232876)
pxl dar tu nu iti vinzi masina? parca era in targ nu?

acu am cumparat acel golf :)) de vreo 3 saptamani :) am gasit pe net un motor vr6 ieftin ... tre sa vad daca mai e valabil :D ar zbiera si zburda golfuletu cu ala sub capota :X

cipricipri 07-04-11 15:36

Ce inseamna ieftin ? Si cred ca stii ca ai un pic de lucru sa pui motorul ala !:shock:

trx23 07-04-11 17:06

asa deci se pune motorul si gata,la prima forja zboara din caroserie,planetare,frane,suporti motor,omologare r.a.r l-a astea te-ai gandit?

bujuKYL 07-04-11 18:32

si eu am vrut sa pun pe opel motor de 2,0T dar pe langa ca este foarte complicat si infara de motor mai ai de pus cutie viteza, planetare, si multe multe altele ajungi pana la urma la domnu vladut la RAR unde o sa dai de bai!...iar un motor ieftin cum spui tu, ala deja e varza in special ca este si vr6! parerea mea...asa ca la anu mai bine m-am gandit sa pun un turbo pe motorul meu si este de ajuns si mult mai ieftin decat sa ma complic cu schimbat de motor...si in plus sa schimbi ce ai zis tu te costa manopera poate mai mult cat ai dat pe toate piesele necesare!

kalugaru 07-04-11 19:25

sa nu te complici ..mai bine ii pui un filtru sport k&N ,un radiator aluminium racing si o evacuare noua cap -coada..apoi ii dai forja cat vrei:twisted:

bujuKYL 07-04-11 20:02

Quote:

Originally Posted by kalugaru (Post 4235709)
sa nu te complici ..mai bine ii pui un filtru sport k&N ,un radiator aluminium racing si o evacuare noua cap -coada..apoi ii dai forja cat vrei:twisted:

cu ce sa nu ma complic?...cine stie si cunoaste pe aicea, la ce putere duce daca montezi un trubo, o evacuare valabila, si o admisie?acum masina are undeva de la in sus putin peste 101cp

MITSU 07-04-11 20:18

un filtru sport si o evacuare cap coada ....te duce undeva la 7-10 cai in plus ...cu indulgenta.

Paco4golf 07-04-11 20:21

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4235874)
un filtru sport si o evacuare cap coada ....te duce undeva la 7-10 cai in plus ...cu indulgenta.

Mai pui 2-3 stikere si ajungi undeva la 20 cp

cristi.mk4 07-04-11 20:36

iara o dati in bazme

razvyrulz 07-04-11 20:53

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4235874)

7-10 cai? :)))))))))))))))) eventual un "zvac" mai mult :P

MITSU 07-04-11 20:55

n-am vrut sa-i tai sperantele ....am scris " cu indulgenta " ....

kalugaru 07-04-11 21:01

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4235813)
cu ce sa nu ma complic?...cine stie si cunoaste pe aicea, la ce putere duce daca montezi un trubo, o evacuare valabila, si o admisie?acum masina are undeva de la in sus putin peste 101cp

la domnu cu golf 3 m-am referit ...buju,la kit turbo iti trebuie cam tot tacamul schimbat pompa benzina,etc.:-)

teen.ager 07-04-11 21:06

Quote:

Originally Posted by kalugaru (Post 4236047)
la domnu cu golf 3 m-am referit ...buju,la kit turbo iti trebuie cam tot tacamul schimbat pompa benzina,etc.:-)

Parerea ta..

MITSU 07-04-11 21:13

dintr-un filtru sport ,da sport nu dinala cu 80 de lei .....cei mai multi cai i-au scos cei de la k&n ...si anume 5 bucati ...si asta in conditile in care pozitionarea si fluxu de aer au fost calculati la mare arta .....ceea ce nu o sa putem face noi in veci .....sfatu meu .....filtru sport in carcasa originala. respira mai bine , raspunde mai bine la gaz , dar atat. daca gresesc rog corectati.

kalugaru 07-04-11 21:20

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4236090)
dintr-un filtru sport ,da sport nu dinala cu 80 de lei .....cei mai multi cai i-au scos cei de la k&n ...si anume 5 bucati ...si asta in conditile in care pozitionarea si fluxu de aer au fost calculati la mare arta .....ceea ce nu o sa putem face noi in veci .....sfatu meu .....filtru sport in carcasa originala. respira mai bine , raspunde mai bine la gaz , dar atat. daca gresesc rog corectati.

ia mai documenteaza-te baiete ,..cu bmc cda airbox carbon au scos 10 hp ...cu filtru sport in carcasa originala la unele is de accord.Sa inteleg ca nu-i bine cu filtru sport ,evacuare schimbata ,ca e deageaba dupa tine.

cristi.mk4 07-04-11 21:22

daca anulez debitmetru (un timp) i-am decuplat mufa,,,,, e ceva problema ,de faptu k trage prost? se infunda turbo ?? multumesc.
are ceva urmari ?

MITSU 07-04-11 21:23

vezi ca stii ....cat despre documentat .... nu ma lua cu "baiete " si cu atitudine de sef .....ca nu are rost ...cel putin aici.

razvy_91 07-04-11 21:24

La fiat am umblat o perioada lunga cu mufa scoasa si n-a avut nimic . Tragea mult mai bine motorul cu mufa scoasa ;)

cristi.mk4 07-04-11 21:28

poi ceva nu e inregula....si la mine masina trage mai bine cu mufa scoasa......daca cuplez mufa abia o misc masina:)) sper sa remediez cat de repede, si cum am timp problema, oricum o sai dezfund eu tubo la un drum de cluj,,,in special dej-cluj......

razvyrulz 07-04-11 21:43

Quote:

Originally Posted by kalugaru (Post 4236116)
ia mai documenteaza-te baiete ,..cu bmc cda airbox carbon au scos 10 hp ...cu filtru sport in carcasa originala la unele is de accord.Sa inteleg ca nu-i bine cu filtru sport ,evacuare schimbata ,ca e deageaba dupa tine.

fii serios... PE CE MOTOR? Poate urca mai bine in ture, insa de aici pana la a vorbi de cai putere in plus (la plural)... e drum lung :)))

e36_boy 07-04-11 21:47

care imi doneaza si mie ceva benzina ,ca la saraca masina nu sa stins de mult timp becu ,si mie frica sa nu mi se arda :)) ,mai ales ca iii mai dau si niste invartelin ,ronduri etc :P pe pietris binenteles ,:d

razvyrulz 07-04-11 21:48

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4236148)
poi ceva nu e inregula....si la mine masina trage mai bine cu mufa scoasa......daca cuplez mufa abia o misc masina:)) sper sa remediez cat de repede, si cum am timp problema, oricum o sai dezfund eu tubo la un drum de cluj,,,in special dej-cluj......

Pai daca scoti mufa debitmetrului, masina merge foarte bine in turatii joase, fiindca masina foloseste niste setari predefinite pentru dozarea aerului si conbustibilului daca mufa e scoasa, nu dupa ce date transmite debitmetrul.

razvy_91 07-04-11 22:00

Quote:

Originally Posted by e36_boy (Post 4236199)
care imi doneaza si mie ceva benzina ,ca la saraca masina nu sa stins de mult timp becu ,si mie frica sa nu mi se arda :)) ,mai ales ca iii mai dau si niste invartelin ,ronduri etc :P pe pietris binenteles ,:d

Pai ce sa-ti fac daca ai vrut bmw :lol: . Eu daca bag de 50 de lei imi urca acul putin peste jumate :lol: . La tine , de 50 lei nici nu se stinge becul :D

kalugaru 07-04-11 22:02

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 4236185)
fii serios... PE CE MOTOR? Poate urca mai bine in ture, insa de aici pana la a vorbi de cai putere in plus (la plural)... e drum lung :)))

razvy cand cumperi un produs stii cati cai s-a scos cu el ..domnu MITSU poate vorbeste de filtru k&N pentru carcasa sau un simota carbon sa scoata 3-5 hp ..daca te uiti la un kit K&N de 400-500 euro nu-i aceeasi mancare, ala scoate mai bine de 10 hp.Poate i-a spus Slovenschi de pe horia ca astea k&N nu dau mai mult de 5 hp ,cel mai bun caz..:-)))

3SGE 07-04-11 22:02

Quote:

Originally Posted by kalugaru (Post 4235709)

Radiatorul trebuie sa fie racing sa fie ok? Preferabil din aluminiu ?:?:

mosky 07-04-11 22:56

ma i-a cu inima:rolleyes2

3SGE 07-04-11 23:16

Quote:

Originally Posted by kalugaru (Post 4236259)
razvy cand cumperi un produs stii cati cai s-a scos cu el ..domnu MITSU poate vorbeste de filtru k&N pentru carcasa sau un simota carbon sa scoata 3-5 hp ..daca te uiti la un kit K&N de 400-500 euro nu-i aceeasi mancare, ala scoate mai bine de 10 hp.Poate i-a spus Slovenschi de pe horia ca astea k&N nu dau mai mult de 5 hp ,cel mai bun caz..:-)))

Cu filtru' de 400-500 de euro ai imbunatatiri drastice doar daca coeficientul aerului, o sa ii spunem x este mult mai mare decat frecarea cu carcasa filtrului care e direct proportionala cu cantitatea de aer si cu volumul carcasei filtrului V=L*l*h. Deci de aici deduci oricum direct in functie de viteza masinii, ii spunem V caii putere castigati, in cazul acesta x+v la un motor de 1800cmc aprox 15 cai la viteza de 120kmh. Corect?
P.S. asta in cazul unui coeficient aerodinamic mai mare de 0,29.

MITSU 08-04-11 06:50

Quote:

Originally Posted by kalugaru (Post 4236259)

suntem mai multi care zicem ca vorbesti prostii ,si habar n-ai ....sincer eu zic sa renunti la comentarii aiurea... poate iti mai creste credibilitatea pe forum si in viata reala. eu unu renunt sa iti mai raspund la posturi pentru ca e ca si cum as vorbi cu un perete....o zi buna.

tuner_cata_05 08-04-11 08:16

:lol::lol::lol:

Payulik 08-04-11 09:04

Quote:

Originally Posted by 3SGE (Post 4236496)
Cu filtru' de 400-500 de euro ai imbunatatiri drastice doar daca coeficientul aerului, o sa ii spunem x este mult mai mare decat frecarea cu carcasa filtrului care e direct proportionala cu cantitatea de aer si cu volumul carcasei filtrului V=L*l*h. Deci de aici deduci oricum direct in functie de viteza masinii, ii spunem V caii putere castigati, in cazul acesta x+v la un motor de 1800cmc aprox 15 cai la viteza de 120kmh. Corect?
P.S. asta in cazul unui coeficient aerodinamic mai mare de 0,29.

acuma l-ai bagat in ceata:))

All times are GMT +2. The time now is 17:26.

- Copyright 2026 4Tuning