![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu sti unde se fac colantari in oras?sau nu cumva ai nr de tel?:-) |
iancu, eu iti vad masina in fiecare zi...suntem vecini :P (mereu m-am intrebat oare a cui ii masina asta frumoasa, si acuma aflu :D)
|
Quote:
http://www.foliart.ro/ |
Quote:
|
Quote:
P.S daca vrei semnalizari albe la faruri iti dau eu de gratis :-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce inseamna ieftin ? Si cred ca stii ca ai un pic de lucru sa pui motorul ala !:shock:
|
asa deci se pune motorul si gata,la prima forja zboara din caroserie,planetare,frane,suporti motor,omologare r.a.r l-a astea te-ai gandit?
|
si eu am vrut sa pun pe opel motor de 2,0T dar pe langa ca este foarte complicat si infara de motor mai ai de pus cutie viteza, planetare, si multe multe altele ajungi pana la urma la domnu vladut la RAR unde o sa dai de bai!...iar un motor ieftin cum spui tu, ala deja e varza in special ca este si vr6! parerea mea...asa ca la anu mai bine m-am gandit sa pun un turbo pe motorul meu si este de ajuns si mult mai ieftin decat sa ma complic cu schimbat de motor...si in plus sa schimbi ce ai zis tu te costa manopera poate mai mult cat ai dat pe toate piesele necesare!
|
sa nu te complici ..mai bine ii pui un filtru sport k&N ,un radiator aluminium racing si o evacuare noua cap -coada..apoi ii dai forja cat vrei:twisted:
|
Quote:
|
un filtru sport si o evacuare cap coada ....te duce undeva la 7-10 cai in plus ...cu indulgenta.
|
Quote:
|
iara o dati in bazme
|
Quote:
|
n-am vrut sa-i tai sperantele ....am scris " cu indulgenta " ....
|
Quote:
|
Quote:
|
dintr-un filtru sport ,da sport nu dinala cu 80 de lei .....cei mai multi cai i-au scos cei de la k&n ...si anume 5 bucati ...si asta in conditile in care pozitionarea si fluxu de aer au fost calculati la mare arta .....ceea ce nu o sa putem face noi in veci .....sfatu meu .....filtru sport in carcasa originala. respira mai bine , raspunde mai bine la gaz , dar atat. daca gresesc rog corectati.
|
Quote:
|
daca anulez debitmetru (un timp) i-am decuplat mufa,,,,, e ceva problema ,de faptu k trage prost? se infunda turbo ?? multumesc.
are ceva urmari ? |
vezi ca stii ....cat despre documentat .... nu ma lua cu "baiete " si cu atitudine de sef .....ca nu are rost ...cel putin aici.
|
La fiat am umblat o perioada lunga cu mufa scoasa si n-a avut nimic . Tragea mult mai bine motorul cu mufa scoasa ;)
|
poi ceva nu e inregula....si la mine masina trage mai bine cu mufa scoasa......daca cuplez mufa abia o misc masina:)) sper sa remediez cat de repede, si cum am timp problema, oricum o sai dezfund eu tubo la un drum de cluj,,,in special dej-cluj......
|
Quote:
|
care imi doneaza si mie ceva benzina ,ca la saraca masina nu sa stins de mult timp becu ,si mie frica sa nu mi se arda :)) ,mai ales ca iii mai dau si niste invartelin ,ronduri etc :P pe pietris binenteles ,:d
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: