Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

91-GRS 05-02-12 12:51

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by Daci (Post 4864536)
Mie tare imi pare a fi in parcare langa Patinoar.

http://www.rtv.net/gheata-le-a-salva...deo_14199.html

am fost si eu in parcare pe zapada, ma gandesc ca multi de aici au fost pe zapada, poate unii au atins bordura sau au incalecat-o, DA CUM MAMA DRACULUI SA AJUNGI IN MURES ? cat de hipopotan cu creier de gaina poti fii sa nu gandesti ca pe partea aia tre' s-o lasi mai moala ca-i un rau care contine apa:tenisclap

01FTW 06-02-12 15:57

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

se poate intra cu masina in parcare?

paulpirvu 06-02-12 18:07

Quote:

Originally Posted by 01FTW (Post 4867283)
se poate intra cu masina in parcare?

se poate!

Maniak22 07-02-12 01:33

Zapada ca zapada :D.... dar cine stie unde pot sa fac un polish de calitate in Arad? Si niste preturi aproximative. Ms

cipri-vkt 07-02-12 03:23

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 4849537)
hai sa ne mai dezmortim un pic :lol:

pt unii pasiunea pt masini intra in stare inerta sub 10 grade
si pe buna dreptate...pe asa frig cine mai poate sa tina samantza intre degete :lol:

PS: nu ca restu ar fi facut nush ce la masini pe frigul asta...dar asa...o gluma merge ;)

an nou aceleasi glume obosite si proaste:blahblah::blahblah::blahblah:

de unde sti tu ce se intampla in parcare din moment ce in ultimi 2 ani pot sa-ti numar prezentele pe degetele de la un picior si aia ii ideea ca picioru este degerat si mai are doar vreo 2 sau 3 degete:writers_b:lol::lol:

morghen 07-02-12 09:44

Faptul ca tu nu le gusti nu inseamna nimic :p
Oricum n-am scris ca sa fac misto...doar ca sa motivez lumea sa mai scrie ceva ;)

Sa trecem peste mancatul de seminte si scuipatul cojilor pe jos...doar ne certam aiurea...cred ca esti deacord ca e urat sa faci asa ceva...e un obicei pe care il au tiganii...si pushcatul de semintze si scuipatul cojilor pe jos este dovada lipsei de educatie si cultura oriunde te-ai afla. punct.

Am sa incerc sa vin..dar mi-ar place sa fie mai multi cu masini frumoase si/sau puternice...poate se mai strange lumea buna si reinviem obiceiul in care pe vremuri(acum 8-9 ani cand multi din actualii participanti la intalniri nu aveau permis sau par la putza) intalnirile aveau si ceva interesant si considerabil mai mult respect!

Sa ne vedem cu bine in primavara, conduceti prudent ! :D

roli 07-02-12 14:20

esti invitatul meu cu porsche-le ta de 500 de cai si 15 secunde pe 402m sa avem si noi masini puternice la intalnire...:lol::lol::lol: 99,99%din cazuri te vad cu golful sau 0,01% bicicleta...

roli 07-02-12 14:27

Tu ești membru de onoare in RS, noroc cu tine ca ai un aparat foto sa faci poze...

morghen 07-02-12 15:40

roli, ai o problema? de fiecare data cand scriu ceva esti obraznic si nesimtit...daca nu esti capabil sa porti o discutie mai bine taci...stii vorba aia..mai bine taci si dai impresia ca esti prost..decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
As vrea sa te vad asa tzantzosh si pe strada...cand trec pe langa tine ma saluti ca un baiat cuminte si eu te salut inapoi...dar vad ca in spatele tastaturii esti un fel de balaur.

nu uita ca tu conduci o masina cumparata de parinti cu o lada de lemn in spate, ai ramas suspendat pe liniile de tramvai si ai verificat cu mana daca sunt stranse prezoanele la roata !...deci vezi-ti de lungul nasului...ca e prea sus..

ce beshini tragi...500 de cai...membru de onoare...auzi...tu esti genul de om care lanseaza minciuni care mai apoi sunt atribuite altora...n-am zis ca masina mea e nush cat de puternica am zis ca as vrea sa vad masini puternice si/sau frumoase si daca ai avea putina cultura ai stii ca masinile vechi desi au o putere mare, proba pe 402m nu este punctul lor forte.

sincer nici nu stiu de ce imi bat capul...tu esti unul din motivele principale pt care multa lume buna nu vine la intalniri..si comunitatea asta are doar de pierdut din cauza ta...nu stii nimic decat sa "dai cu paru" pe internet...n-ai facut nimic in viata ta dar din gura stii sa dai...oare cu cine semeni? fratele tau e un om foarte de treaba..

ralphmandl 07-02-12 17:12

morghen si roli e de treaba, doar ca asa e el, tot timpu comenteaza. eu m-am obisnuit cu el;))

roli 07-02-12 17:15

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 4868906)
roli, ai o problema? de fiecare data cand scriu ceva esti obraznic si nesimtit...daca nu esti capabil sa porti o discutie mai bine taci...stii vorba aia..mai bine taci si dai impresia ca esti prost..decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
As vrea sa te vad asa tzantzosh si pe strada...cand trec pe langa tine ma saluti ca un baiat cuminte si eu te salut inapoi...dar vad ca in spatele tastaturii esti un fel de balaur.

nu uita ca tu conduci o masina cumparata de parinti cu o lada de lemn in spate, ai ramas suspendat pe liniile de tramvai si ai verificat cu mana daca sunt stranse prezoanele la roata !...deci vezi-ti de lungul nasului...ca e prea sus..

ce beshini tragi...500 de cai...membru de onoare...auzi...tu esti genul de om care lanseaza minciuni care mai apoi sunt atribuite altora...n-am zis ca masina mea e nush cat de puternica am zis ca as vrea sa vad masini puternice si/sau frumoase si daca ai avea putina cultura ai stii ca masinile vechi desi au o putere mare, proba pe 402m nu este punctul lor forte.

sincer nici nu stiu de ce imi bat capul...tu esti unul din motivele principale pt care multa lume buna nu vine la intalniri..si comunitatea asta are doar de pierdut din cauza ta...nu stii nimic decat sa "dai cu paru" pe internet...n-ai facut nimic in viata ta dar din gura stii sa dai...oare cu cine semeni? fratele tau e un om foarte de treaba..

te salut ca sunt om civilizat, ce ar fi sa trec pe langa tine si sa intorc capul?
nu sunt nici un zmeu la tastatura daca vrei ti-o zic in fata ca ai o atitudine de neam prost venind mereu pe forum cu un coment jignitor la adresa tuturor, stai linistit ca nu din cauza mea nu mai merge lumea la intalnire.

ar75gti 07-02-12 17:23

Iar va certati mai?..ia pupati-va cand va intalniti si va impacati ;)

morghen 07-02-12 17:45

rectific...stiu si chiar cunosc pe cativa dintre cei care merg(eau) frecvent la intalniri si stiu ca sunt ok si nu au legatura cu scuipatul de samantza pe jos....in speranta ca nu s-au simtit jigniti mentionez faptul ca balariile spuse de mine se refera strict la cei descrisi de mine si nu toata lumea.

Costel-TBO 07-02-12 18:51

cand o sa fie cu cine sa schimbi o vorba o sa venim si noi la intalnire......pana atunci galagia.

brummy 07-02-12 19:11

ce sa faci la intalniri? de ce mai multa lume? sa fie mai multe bisericute? candva toti stateam gramada, discutam diferite lucruri, acuma unii se uita ciudat doar daca ii saluti.

roli.. ti-am mai zis sa o lasi mai moale, iar ai sarit calu. daca comentezi inseamna ca te simti, nu te conosc ca si samantzar.. las' pe morghen ca el e cugetatorul aradului si vrea sa reimprospeteze un topic.

sunt deacord cu morghen dpdv al acestui lucru oribil: mancatul semintei la o intrunire, fie ea de orice fel

calinpetco 07-02-12 21:21

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 4869096)
Iar va certati mai?..ia pupati-va cand va intalniti si va impacati ;)

morghen asta numa intrigi naste... io propun sa i se dea ban pe CNP...

ar75gti 08-02-12 11:49

eu zic sa nu i se dea "banu" ca e criza...sa-l mai lasam p-aici..e morghen,ce naiba?..:) lasati cearta copii si conduceti cu grija!p-afara totul e alunecos..;)..sa vina varaaaaa!!!

91-GRS 08-02-12 12:45

http://www.realmag.ro/images/product...1347000344.JPG

roli 08-02-12 15:54

Grasule vezi ca i-ai dat tema e casa :)):lol::lol::lol:

01FTW 08-02-12 18:08

LOL :P:P

squid 08-02-12 18:42

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 4870445)
eu zic sa nu i se dea "banu" ca e criza...sa-l mai lasam p-aici..e morghen,ce naiba?..:) lasati cearta copii si conduceti cu grija!p-afara totul e alunecos..;)..sa vina varaaaaa!!!

Cum stai cu GTI-ul? :)

ar75gti 09-02-12 11:55

acum e stok..:(..am ramas fara baterie in toamna si s-au dus calutii de la revo..:)..urmeaza o pompa de benzina si un stagiu nou de la revo in primavara..cam asta o sa fie finalul pt. golful meu.m-am decis:in motor nu mai umblu!..:)...cred...tu cum stai cipri?

NEo007 09-02-12 12:23

Spune Ovi ca urmeaza pompa de benzina de inalta presiune alta, pt 130 bari, nu cea din rezervor ca sa nu existe confuzii :)
Ovi, daca vrei, iti pun caii la loc.

ar75gti 09-02-12 12:30

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 4872474)
Spune Ovi ca urmeaza pompa de benzina de inalta presiune alta, pt 130 bari, nu cea din rezervor ca sa nu existe confuzii :)
Ovi, daca vrei, iti pun caii la loc.

da bebeto,ai dreptate...e vb. despre pompa de inalta presiune..s-au mai facut unele confuzii cand am mai vorbit despre asta..:)..mai exact as vrea o pompa de inalta presiune de la autotech,am inteles ca sunt ok,sunt pe f. multe motoare tfsi si se comporta excelent..ms bebe;)..in privinta cailor...nu cred ca am nevoie acum de mai multi decat am(putin peste 200)..ajung pe vremea asta,chiar prea multi cateodata :)..

squid 09-02-12 20:45

Eu astept piese iar prin aprilie invartim melcu` :)

calinpetco 12-02-12 14:24

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 4872426)
acum e stok..:(..am ramas fara baterie in toamna si s-au dus calutii de la revo..:)..

ha??? :)))

hai bah ca asta-i tare :)))

rangerxtr 18-03-12 21:49

wazzzz up guys...mi dor de voi nu am mai intrat ca am avut mult de recuperat dar merge bine.....ce mai ziceti ma bucur ca va tot intalniti......mi dor de voi.....am postat si pe treadul meu....

Alin Puma 18-03-12 21:52

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 4938675)
wazzzz up guys...mi dor de voi nu am mai intrat ca am avut mult de recuperat dar merge bine.....ce mai ziceti ma bucur ca va tot intalniti......mi dor de voi.....am postat si pe treadul meu....

Alex sa ales praful de intalnire , asta e :(

rangerxtr 18-03-12 22:57

nasol imi pare rau sa aud asta........romania puli de ai am si plecat...sucks las....macar am facut niste prieteni pe cinste pe viata....

01FTW 21-03-12 18:41

cmoon haideti sa mai dam o sansa intalnirilor sa incercam sa ne strangem din nou sunt sigur ca nu va mai fii ca sii inainte dar totusi ar fii frumos daca macar am reusii sa strangem ceva lume

realmode 21-03-12 18:57

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 4938675)

Heyyyyy, ce faci drifterule ? :)
Totul e ok? Lasa intalnirile, gasca era importanta.

St0rMrAgE 22-03-12 00:13

Quote:

Originally Posted by 01FTW (Post 4943413)
cmoon haideti sa mai dam o sansa intalnirilor sa incercam sa ne strangem din nou sunt sigur ca nu va mai fii ca sii inainte dar totusi ar fii frumos daca macar am reusii sa strangem ceva lume

daca faceti o intalnire vin si eu... numa sa nu fiu la lucru.
sa fac cunostinta cu vecinii :D

01FTW 22-03-12 09:16

Quote:

Originally Posted by St0rMrAgE (Post 4944112)
daca faceti o intalnire vin si eu... numa sa nu fiu la lucru.
sa fac cunostinta cu vecinii :D

pai maine o sa ne strangem cativa pe acolo......:lol::lol::lol:

cipri-vkt 22-03-12 12:40

vine cineva sambata la ?

http://dragracing.hu/

St0rMrAgE 22-03-12 15:43

Quote:

Originally Posted by 01FTW (Post 4944405)
pai maine o sa ne strangem cativa pe acolo......:lol::lol::lol:

pfff... maine sunt la lucru pana la 20:00... cel mai rpd as putea sa ajung la 20:30. oare mai gasesc pe cineva acolo la ora aia? :))

ar75gti 22-03-12 18:15

Quote:

Originally Posted by cipri-vkt (Post 4944704)
vine cineva sambata la ?

http://dragracing.hu/

vine,vine...:)

Alin Puma 22-03-12 18:21

Deci suntem 3 masini pana acuma :) doritorii sa se grabeasca :))

X3M_5P33D3R 22-03-12 18:25

Sunt sanse sa vin si eu.

paulpirvu 22-03-12 18:41

vin si eu... poate mai vin cu cativa prieteni...

Costel-TBO 22-03-12 20:11

io nu ma duc ca nu rezist...:nervious:

All times are GMT +2. The time now is 08:47.

- Copyright 2026 4Tuning