![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
1 Attachment(s)
in zona unde am mazgalit cu rosu. te orientezi dupa paznicul in fata cladirii:lol:
nu se platesc la finante |
langa cladirea aia, e un acvarim
|
Ok am inteles, mersi frumos! :)
|
te duci la fisc, langa acvarim, iti trebuie copie dupa procesul verbal, ghiseul 2 sau 3...unde e mai liber:)
|
te ai trezit maestre/? da mi PM cum a fost, ce ai facut , etc
|
Nici nu am dormit :)) acuma am aterizat acasica..ah..si pe aceasta cale vreau sa`i multumesc lui Andrey VMD, Cosmin LKL, Danny ( FIM ) din Arad, Budika, Mitza_MED, colegilor din Shadows, Lupalb si Ade, vamesilor romani, politiei rutiere, turcului de la Robesti, vacii VMD:)) , celor de la MC Donalds din Sibiu care au facut un maaaaare efort :))), politiei rutiere din sibiu care ne-a iertat pt 3 semafoare pe care nu le-am vazut nici unul...si cam atat
restu`i Can`Can |
hahahahaha., chiar am vrut sa te intreb daca poza de la MC e din SB, ca mi se parea cunoscuta locatia...
Baga-te la somn si vorbim mai tarziu. :ciggy: |
nu, acuma ma pregatesc sa ies afara...nu ai vrut sa vii la MC dimineata...ce ne`am mai distrat in parcare:))
|
ceva filmare?? tinand cont ca eu la 7 juma` plecam la servici, era cam complicat sa vin la 6 dim. in parcare la MC....
|
aveti grija ce masini conduceti si cel mai important masinile cui ....lumea e cu ochii`n 4 :lol:
|
Quote:
|
care-i faza?? eu sunt scos din "circulatie" cu stirile....
:ciggy: |
vorbeste lumea 8)
|
nu vine nimeni la piscina la Enigma ?
hai sa ne strangem mai multi ...eu ajung acolo cam intr`o ora .. daca e ceva call :) |
|
caddy...de cand nu am mai dat de tine....te-am claxonat akm vre`o sapt prin vl..pe strada de la MC in jos,veneai dinspre calea ferata..eu am duceam spre billa..da`mi un pm cu id ..;)
|
a fi sofer in bucuresti...reprezinta o intreaga aventura..dar a fi pieton in bucuresti e si mai si!un bizon bucurestean a vrut sa ma omoare :-s pe trecere !
|
Mi-am schimbat numarul de Orange. Cine il vrea dati-mi PM sau BUZZ ;)
|
Quote:
|
vezi mah de treaba ta mah c8ile:))
|
Kaluvr6 , LUMEA se informeaza despre masini la topicu' respiro ?:oops:
nu mai fii asa revoltat, calmeaza-te ( trafy ) hai ma nu stiam ca lumea se informeaza despre masini la respiro :D:D:D invat si eu de la astia mari :) ( EleMenTal ) |
cumpar e46 coupe , sa aibe piele , pachet M . care aveti/stiti da-ti un p.m
|
1 Attachment(s)
cine ma poate imprumuta si pe mine o siguranta dinaia cilindirica pentru statie ? raman recunoscator chiar v-o cumpar daca vreti :D
am pus si o poza sa vedeti despre ce e vorba |
gasesti in autogara, dar acum e prea tarziu
cand iesi din autogara, e magazinu in casa aia cu "etaj" ...te costa tot adaptoru 3 lei ...am luat eu aseara :D |
13 Attachment(s)
DIY montaj lupe cu bixenon(tija cu bobina magnetica) bec d2s la faruri de bmw e46 2003 facelift fara lupe la faruri si fara xenon
NU AM MAI POZAT PROCEDEUL DE DAT FARUL JOS DAR IDEEA E SA RAMANETI IN MANA DOAR CU OGLINDA PROPRIU_ZISA (VEZI POZELE) *O OPEPRATIUNE RELATIV MIGALOASA SI PT CEI CU NERVII TARI;);)DAR EFECTUL ESTE GARANTAT CEL PUTIN CLIENTUL MULTUMIT CA AVANTAJE ARE ASPECTUL UNUI FAR CU LUPA "OEM" +INKA UN AVANTAJ CEL DE BIXENON PE O SINGURA FAZA...CEL DIN IMAGINE A FOST LEGAT LA FAZA LUNGA(CAND DAI BLITZ SE APRINDE LUNGA +TIJA CARE COMUTA IN LUPA) ANGELURILE VIN MONTATE LA FEL DE USOR CA INAINTE...... PER TOTAL UN "DIY" REUSIT ZIK EU ...SPER SA AJUTE CU CEVA POZELE IN CAZ CA VRETI SA VA APUCATI , SA VA FACETI DE LUCRU PE AKAS;);) "DIY FARURI CU LUPA FACELIFT BMW E46 BIXENON" |
febra farurilor custom cuprinde MR :D se pare ca a fost ceva de munca... felicitari a iesit frumos ;)
|
Quote:
:ciggy: |
http://www.indabamusic.com/submissions/show/26223 X-zibit - Hurt Locker AntoBeats & 2probeats RMX. Votati pentru noi. Confirmati-va votul intrand pe mail. Multumim!
|
|
|
si de la mine cateva voturi. hai sus Cucule
|
Va multumesc mult de tot!! Sper ca de data asta sa fie cu noroc!!
Oricum nu ma las pana nu se termina concursul...trebuie sa ajung acolo! |
Votul tau a fost inregistrat!
Succes ! |
Quote:
|
Votul tau a fost inregistrat!;):)
|
Votul tau a fost inregistrat!
succes..si sa dea domnu sa ajungi acolo.. |
apropo, stiti ceva de scandalu de aseara din centru? am vazut o masina verde MR cu un mercedes negru oprit in fata, cica a fost "scandal" asa a dat pe realitatea, ma rog nu era implicata masian aia dar avea in fata mercedesu ala parcat foarte stangaci si vreo 4-5 burtosi :)) pe acolo nu stiu ce ziceau :-"
|
la pescuit in valcea:)) :D sper sa va placa
by addicted racing team https://www.youtube.com/watch?v=4UF8A1YXk_0 |
si azi mi-a zis mama ca la esenta erau geamurile gaurite....ceva in genul gloantelor...langa 24 de trepte...si multa politie
|
rafuiala intre clanuri , ai lu' piele cu nu stiu cine ...asa ziceau aia pe realitatea :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning