Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

SpYk3 13-03-13 07:57

Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA

Quote:

Originally Posted by mozolici_hd (Post 5397811)
Nu este legal! Din cate stiu eu masina politiei are pe ea inscriptii si girofar...astia fac ce vor ei in tara asta.In legatura cu loganul alb cu numere MAI de la santuhalm sa stiti ca se plimba pe acolo in fiecare zi! Da ture si opreste pe cine vrea sau i se pune pata...l-a oprit pe un prieten de al meu ptr xenoane si l-a intrebat si de folii si de xenoane si de jante si i-a cerut toate actele...

Asa stiam si eu ca trebuie sa aiba inscriptii,acel logan galben despre care vorbeam mie mi se pare ca se incadreaza ca si un radar fix,iar radarele fixe sunt interzise.Stiu ca daca depasesti viteza si esti inregistrat de radar,te opreste pe loc nu dupa 10km.
In legatura cu loganul alb din deva,nu sta doar la santuhalm.Sta pe centura ( la billa,la skoda,la semafoare la gara pe un sens si altul si multe alte locuri),si in oras pe B-dul Decebal.In concluzie aveti grija pe centura ca e 50km/h limita.

Kedy 13-03-13 11:19

La intrare in Deva sub pod pe interzis dartocmai de aia avem smartphone-uri si facem poze si ii dam pe baetii in instanta ;) plus ca avem si noi unele drepturi poate le-ati uitat 8)

Ce drepturi aveti in fata organului de prevenire si control rutier

1. Trebuie sa se prezinte (ai dreptul sa-I ceri legitimatia, sa ti-o arate. Pe care este inscris numarul sau… E foarte folositor acesta…).

2. Sa-ti spuna motivul opririi(care este motivul: filtru organizat si cauta ei, sa zicem, alcool, benzina sau dude).
...
3. Daca este filtru, ai dreptul sa ceri ordinul de serviciu in care trebuie sa se regaseasca data si intre ce ore au voie sa faca filtru, strazile pe care actioneaza si numele persoanelor care participa din echipaj.

4. Actele se cer pe un motiv(legea nu mai permite sa se opreasca masini si apoi sa se caute motive de amenda).

5. Deci, la oprire, se comunica soferului motivul si nu poti fi sanctionat decat pe acel motiv(asta daca nu cumva ai portbagajul plin cu arme si doua cadavre legate la spate). Hm… Logic!

6. La amenda ai doua locuri unde semnezi: unul prin care recunosti fapta si al doilea ca iei la cunostinta de amenda. Sooo… puteti sa semnati ca luati la cunostinta de amenda… Dar sa nu recunasteti fapta, si sa-l convocati la Tribunal sub asistenta juridica pe dumnealui.

7. CEL MAI IMPORTANT: ori de cate ori aveti un necaz cu politia, fie noapte, fie zi, puteti sa sunati la 112(Apel National de Urgenta) si sa spuneti ca sunteti <abuzat> de echipajul cutare. In maximum 10 minute( in Capitala) apare un echipaj de la "Capitala" si astia nu se uita ca sunt colegi de-ai lor, vor face imediat un raport. Care poate fi totusi util la Tribunal…

8. Fiti intelegatori cu politaiul… Totusi, sta pe strada de atata timp (asta daca nu incepe sa abereze), sunt, mai nou. Politistii de pe radqare nu mai au voie sa dea filmul inapoi. Deci, daca va opresc si stiti ca nu ati comis-o prea rau, le cereti ferm sa va arate:

A. Legitimatia care atesta ca au dreptul de a lucra pe masina de radar… Sa aiba vizele la zi.

B. Copie dupa certificatul metrologic al aparatului radar cu modelul si seria aparatului.

C. Legitimatia care atesta faptul ca are dreptul de a conduce masina Ministerului de Interne… Sa fie vizata.

D. Daca mai fac scandal, le cereti sa va arate "ordinul de serviciu"… Este un fel de foaie de parcurs in care scrie unde au voie sa isi desfasoare activitatea respectiva.

Aceste acte trebuie sa fie intotdeauna asupra agentului de pe radar… Dar faptul ca-I mai intrebi de ele de cele mai multe ori duce la un… simplu <Avertisment>… Pentru tine, pentru ca… Ghiciti?

De multe ori, aceste acte nu prea se gasesc la "Nea ECHIPAJ-ul"…

mozolici_hd 16-03-13 16:46

5 Attachment(s)
In sfarsit mi-am luat janteeee :D Ce parere aveti in legatura cu aspectul,dimensiunile si consumul pentru drumurile noastre?
Jantele sunt originale BMW styling 119 dimensuni 225/45/17 si pe fata si pe spate.

horatiu_72 16-03-13 19:09

1 Attachment(s)
Fain
Dar vezi ca saitu asta se cheama 4tuning.ro ,nu 4stock.ro 8) Da-ne si tu ceva tuning :D.Alea sunt jante normale de seria 3 incaltate cu gume cu dimensiuni de serie de e46
Si io mi-am luat acu cateva zile jante ,ia sa le postez si io aici :D is pe 19 inci :shock: cu 9j pe fata si cu 10j pe spate :shock:
@mozolici_hd -mai organizati si voi o intalnire ceva,sa avem unde sa ne laudam :D

mozolici_hd 17-03-13 02:31

Quote:

Originally Posted by horatiu_72 (Post 5402420)
Fain
Dar vezi ca saitu asta se cheama 4tuning.ro ,nu 4stock.ro 8) Da-ne si tu ceva tuning :D.Alea sunt jante normale de seria 3 incaltate cu gume cu dimensiuni de serie de e46
Si io mi-am luat acu cateva zile jante ,ia sa le postez si io aici :D is pe 19 inci :shock: cu 9j pe fata si cu 10j pe spate :shock:
@mozolici_hd -mai organizati si voi o intalnire ceva,sa avem unde sa ne laudam :D

Stiu ca se cheama 4tuning dar din cate stiu aici nu sunt membri doar cu masini tunate,iar in ceea ce priveste jantele,eu am vrut jante stock.Niciodata nu poti compara jantele stock cu jante aftermarket.Asta am citit si pe forum un articol si prin alte parti. Iar in ce priveste jantele tale sunt frumoase,dar mi se par mari ptr drumurile noastre..Tie cat iti consuma acuma cu jantele astea fata de cele anterioare?

aaa si cu intalnirea...ar fi cazu sa iesim si noi ca vine caldura...si ar fi frumos sa organizam ceva mai din timp sa fim mai multi..:D

Kedy 18-03-13 13:19

Quote:

Originally Posted by horatiu_72 (Post 5402420)
Fain

Frumoase tare astea ma frend sa le invarti cu placere ;)

horatiu_72 07-04-13 17:10

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 5404541)
Frumoase tare astea ma frend sa le invarti cu placere ;)

ms fain prietene 8) o poza cu 245/35/19 fata si 285/30/19 spate :shock:
Intrebare : are cineva nr de tel a lui mosu de la cristur cu tobele ????

Kedy 08-04-13 08:53

Quote:

Originally Posted by horatiu_72 (Post 5430970)
ms fain prietene 8) o poza cu 245/35/19 fata si 285/30/19 spate :shock:

Eh parca e altceva fata de ... stii tu ;)

horatiu_72 08-04-13 23:53

Quote:

Originally Posted by horatiu_72 (Post 5430970)

nu mai am nevoie :sad: am fost acolo :D

Kedy 09-04-13 12:19

1 Attachment(s)
Asa ceva :twisted:

Attachment 2744196

SpYk3 11-04-13 12:22

Este cineva pe aici care se ocupa cu adus masini din alte tari ?

Kedy 12-04-13 13:36

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 5435807)

Un vecin de-al meu

horatiu_72 12-04-13 14:37

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 5435807)

da' de ce nu te duci tu dupa ea ? ai interdictii afara ? Ca nu-i deloc greu .De ce sa le dai banii la altii ? mai bine-i bei tu dupa aia :D

SpYk3 15-04-13 21:03

Quote:

Originally Posted by horatiu_72 (Post 5437113)
da' de ce nu te duci tu dupa ea ? ai interdictii afara ? Ca nu-i deloc greu .De ce sa le dai banii la altii ? mai bine-i bei tu dupa aia :D

la o masina de cateva mii de euro da se merita,dar la una sub 1000 nu cred.
Apropo cine stie ce costuri ridica inmatricularea unei masini.fara taxa de timbru care habar n-am cum se calculeaza :lol:

Kedy 16-04-13 14:12

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 5440946)
Apropo cine stie ce costuri ridica inmatricularea unei masini.fara taxa de timbru care habar n-am cum se calculeaza :lol:

In principiu cam 250-300 de euro impozit rar identificare carte talon numere politie RCA atat a platit un coleg de-al meu recent

F.R.Sonic 16-04-13 16:27

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 5440946)

uite aici calculator:
https://www.4tuning.ro/calculator-timbru-mediu-2013/

SpYk3 16-04-13 19:36

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 5441842)

da l-am gasit,am crezut ca este o formula mai speciala:lol:

SpYk3 11-06-13 13:51

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 5497859)
Na poate ne-o arati deseara pe la Teatru daca ne lasa vremea ;)

Desigur,nu ca ar fi ceva de vazut :lol:

SpYk3 27-06-13 21:02

1 Attachment(s)
mai este cineva interesat de un sticker de genu' ? :lol:

SpYk3 03-07-13 22:30

mergem? >>> vtm

Kedy 04-07-13 09:55

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 5518054)
mergem? >>> vtm

Mergem sigur ;)

F.R.Sonic 04-07-13 16:46

si eu si eu

sandor406 19-07-13 09:39

salut, stie cineva prin judetul nostru un citroen bx de vanzare? am gasit un bx pe un site, in hunedoara, dar m-am gandit sa intreb si eu pe aici, multumesc anticipat

SpYk3 19-07-13 14:15

Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 5530002)
salut, stie cineva prin judetul nostru un citroen bx de vanzare? am gasit un bx pe un site, in hunedoara, dar m-am gandit sa intreb si eu pe aici, multumesc anticipat

unul gri?da stiu eu

sandor406 21-07-13 18:34

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 5530280)
unul gri?da stiu eu

da, am gasit si eu bx-ul gri din hunedoara, deocamdata mai cautam,....

Kedy 22-07-13 10:48

2 Attachment(s)
Paparazzi :twisted:

Attachment 2821831 Attachment 2821832

F.R.Sonic 22-07-13 20:48

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 5532309)

ti-o prins masina in ambele parcari? eu n-am gasit-o p-amea :)
daca o gaseste careva ofer recompensa 2 beri :)

ICE-M@N 23-07-13 11:54

Asa, aproximativ , cand sunt facute pozele acestea in Google Maps?

F.R.Sonic 23-07-13 12:36

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ICE-M@N (Post 5533143)
Asa, aproximativ , cand sunt facute pozele acestea in Google Maps?

Scrie la fiecare jos in stanga...
vad ca la astea lu kedy nu scrie cred ca le-a luat de pe alt google :)

ICE-M@N 26-07-13 09:11

Mersi, acum am vazut si eu :)

SilvianDement91 22-01-14 22:13

Buna. Sunt interesat sa vopsesc electrostatic, tot tacamul (sablat si putin corectat), un set de jante pe 16" si as dori sa stiu cine face asta pe la noi prin... judet.

edit: pe net am gasit asa, dar vreau variante http://www.firmehd.ro/index.php?idCa...66&idFirma=711

Kedy 23-01-14 15:10

Quote:

Originally Posted by SilvianDement91 (Post 5652943)
Buna. Sunt interesat sa vopsesc electrostatic, tot tacamul (sablat si putin corectat), un set de jante pe 16" si as dori sa stiu cine face asta pe la noi prin... judet.

edit: pe net am gasit asa, dar vreau variante http://www.firmehd.ro/index.php?idCa...66&idFirma=711

Daca mergi la ei sa imi zici si mie cum lucra ;)

sNap7 11-03-14 09:03

Bravo lui. Nota 10+ !!!

https://youtu.be/NNSYZ5BDBc4

https://youtu.be/5REBDQXlOls

SpYk3 11-03-14 09:10

are la bani de-l enerveaza :lol:

mozolici_hd 15-03-14 19:39

Quote:

Originally Posted by SilvianDement91 (Post 5652943)

Daca mergi la ei sa imi spui si mie ce pret ti-au facut pentru 4 jante

F.R.Sonic 29-10-14 19:45

7 Attachment(s)
Azi am lasat WRX-ul pt schimbat de evacuare si am avut onoarea sa-mi imprumute STI-ul de mai jos ca sa ma pot deplasa pana termina ei :D
Not to bad :)

Kedy 30-10-14 12:25

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 5755021)
Azi am lasat WRX-ul pt schimbat de evacuare si am avut onoarea sa-mi imprumute STI-ul de mai jos ca sa ma pot deplasa pana termina ei :D

I-ai rupt fasu unpic? :twisted:

F.R.Sonic 30-10-14 15:51

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 5755225)
I-ai rupt fasu unpic? :twisted:

Putin asa... :twisted:

SilvianDement91 07-12-14 00:32

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 5653248)
Daca mergi la ei sa imi zici si mie cum lucra ;)

Quote:

Originally Posted by mozolici_hd (Post 5680136)
Daca mergi la ei sa imi spui si mie ce pret ti-au facut pentru 4 jante

Am rezolvat proiectul cu jantele (sablat, sudat, vopsit electrostatic) in Timisoara... fiindca am gasit acolo mai repede, mi-a placut locul, sunt la facultate deci practic locuiesc in TM. Toate 4 jantele m-au costat 540lei sa le sablez si revopsesc iar sudatul (era estetic) a fost 50lei in total. Am mai vrut eu un strat de lac in plus si m-a costat inca 200lei parca. Foarte multumit de rezultat,deh, puteti spune ca am exagerat dar rezultatul e grozav. In Februarie 2015 va trece un an de cand am facut reconditionarea jantelor.
Poze cu jantele, pe flickr com (nu inteleg de ce forumul a stricat adresa).
https://www.***********/photos/10567...8/12508252764/
https://www.***********/photos/suciu...s/14419940526/

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 5755021)

Vis, dulce vis. Eroule! :D :))) braap, brap, brap, braaaap
braptptptptpt :)))

Sarbatori fericite! :))

DariusAlexandru 11-03-15 19:28

Vă salut.
Am şi eu o întrebare: cât m-ar costa,aproximativ,o platformă cu plecare de aici,până în Germania,undeva aproape de Stuttgart(mai exact în Reutlingen).
Strict informativ momentan.

All times are GMT +2. The time now is 11:15.

- Copyright 2026 4Tuning