![]() |
Re: Chat
da, dar din cate am vazut catalizatorul mie in intermediara :-? oricum, probabil pe viitor cand o sa o mai pun la punct
|
Quote:
si eventual un pic de power..... |
ok, o sa trec pe acolo intr-o zi :d
|
o schema cu panoul electric pentru bmw e36 316 din 96' in engleza are cineva? nu mai functioneaza bricheta :D
|
i-ai panoul jos si vezi pe fire sau la contacte,daca ai aparat de masura si mai bine:D mie imi merge incarcatoru pt telefon dar numi pot aprinde tigara:shock:
|
pai si mie imi merge modulatoru da bruiat...
|
Quote:
|
da, si asta e drept :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Forumurile is urmarite de obicei ... asa ca aveti grija de ce ziceti suntem in democratie insa sa aveti grija sa nu va treziti cu "securitatea" la usa :))
|
Si ce mai faceti voi ?
|
aveti careva drum in Bucuresti, trebuie sa trimit niste jante si curierul e scump :), daca aveti drum v-a rog spuneti-mi, facem sa fie bine
multumesc |
am si eu o intrebare...motorul se poate slefui ? ca e cam ingalbenit si vreau sa ii ofer un look de "nou"
|
Galbeneala aia iese teoretic cu o spalare amanuntita a motorului (mare grija insa, sunt multe masini care sunt "sensibile" la apa). Ultima data am folosit un spray pentru spalat/degresat motorul (habar n-am de unde l-am luat), trebuia pulverizat pe motor, dupa care cu ajutorul unei perii trebuia frecata suprafata ( pentru locuri mai putin accesibile am folosit o periuta pt dinti), si dupa ce se lasa sa actioneze, se spala/clatea motorul cu apa (iarasi atentie sa nu fie fierbinte/cald cand dai cu apa rece peste). Mie mi-a iesit luna si bec dupa doua spalari consecutive (deh era jeg ca indepartam efectiv cu spaclul).
|
Quote:
upp...... :) va iasa cam 100-150ron |
cu curierul le trimiti in jur de 85-95 ron maxxxx :lol::lol::lol:
primul kilogram este 19 ron, apoi 1,20 ron/kilogram. o roata are in jur de 12-14 kile 15kile/roata x 4roti = 60 kilograme 59kilograme x 1.20ron/kilogram = 70.8 ron 80.8ron + 19 ron(primul kilogram) = 89.8 ron. daca vrei si returul banilor mai adaugi inca 13 ron la transport. daca in localitatea unde trimiti nu este fan curier te mai costa 1,1ron/kilometru. eu am trimis pana la timisoara cu 53 ron 4 jenti pe 13 cu gume ps: pentru 150 ron ti le trimit eu pana la bucuresti! |
nu chiar. eu am trimis un colet mic ca volum prin fan curier dar avea in total 29kg, tot pana in bucuresti si m-a costat 105 lei. deci pt jante care sunt mai grele ma gandesc ca e mai scump...
|
Quote:
|
am platit 76ron pentru o cutie de viteze, ploiesti-cluj
din care 13 ron a fost returul banilor http://www.fancourier.ro/standard.php daca nu te descurci suna-ma, ada rotile, aia 150 ron si ti le trimit eu 0741-17.44.58 |
Quote:
|
pt cutia de viteze de vectra am platit 76 ron
vezi ca rotile trebuie duse personal la sediu... vezi ca la constanta produsele ajung in 2 zile, nu de azi pe maine, nu stiu de ce, dar asta e |
Vand scaune A6 cu airbag lateral, reglabile electric, piele neagra in stare buna. Scaunele se dau cu tot cu bancheta spate si spatar...
Astept Oferte. PM daca sunteti interesati. |
nu stie nimeni pe unde pot gasi filtru de aer ieftin ? in jur de 20 de lei ..
|
Quote:
|
zeule, suna-ma
0741-17.44.58 maine dupa ora 9.30 sunt la garaj si te pot rezolva |
miam luat :D...
|
Stiti careva unde se "roluiesc" aripi ?
|
Deci nu ... trist!
|
la bucuresti stiu niste baieti
|
Salutare baieti.Imi puteti recomanda cineva in Cluj care lucreaza cu fibra? Ma intereseaza o prelungire la bara fata.Multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
o sa trimit un mesaj poate recomanda pe cineva de la CLuj . te anunt
|
Quote:
|
este vre-un proprietar de sal saf3070 sau wrc 500 pe aici? da-ti un semn cat de ASAP se poate...am unul ce trebuie resuscitat.
|
scuze daca s-a mai vorbit da nu am rabdare sa caut...imi poate zice cineva un service unde imi pot monta o toba sport si un pret daca se poate.mersi!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning