![]() |
|
Re: Diverse (topic de offtopic)
Un ardelean intra intr-un bar la New York. Barmanul il ia tare, din prima si ii spune ca in acest bar se bea numai pe pariu.
- Domnule, pun pariu cu tine ca nu poti sa bei o sticla de Whisky in 30 de minute. Ardeleanul isi cere scuze, iese din bar si apare peste 10 minute inapoi, pune banu pe tejghea si accepta provocarea. Barmanul ii da sticla, ardeleanul o termina in 10 minute. Barmanul, stupefiat. - Domnule, dar n-am crezut ca asa ceva e posibil. N-am crezut ca sunteti in stare de asa ceva... Nimeni nu a mai reusit! Ardeleanul: - Nici io n-am crezut, da' m-am dus la baru de vis-a-vis sa verific! AM GRESIT SECTIUNEA INTENTIONAT POATE VA MAI RELAXATI PUTIN! MAI LASATI SI VOI CERTURILE CA NU-S BUNE!:d:d:d |
@gop am cam uitat ca bataia doare :))
|
10 Attachment(s)
un golf 5 gti din oltenita
|
frumos golfu asa pe burta.
|
Parasolar / sigla poarta si el?
|
o sa poarte pana acum masina a fost in service si este proaspat achizitionata!
|
bun asa :D
|
nu mai zice nimeni nimica ? liniste si pace
|
nu a apucat inca sa-ti manance cainele cablurile la calculator? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:
|
ha ha ha :)) inca nu :D
|
Nu va duceti ma la Tulcea pe aeroport?
|
nu mergem la tulcea, vom merge la pitesti...
|
Buna seara si bine v-am regasit dragii mei, in sfarsit emitem din nou pe 4t! :)
|
mdea back on air fullimigi toti nebunii :)) stiu ca ar zice si lucian asta dar nu are timp si chestii dar o sa rog un moderator care mai arunca un ochii pe aici ... sa isi rezerve si el putin timp sa stergem cateva thread`uri de pe aici :) adica sa imi dea un pm. ms anticipat :)
|
in sfarsit forumu iar merge
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning