![]() |
|
Re:
Quote:
|
nu te mai plange ca nici in facultate nu e tocmai rau... :wink:
|
Bineeee Aleeeeeks! :lol:
Ce e ba?N`am voie sa ma insor :))!Daca`mi place :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
nici la noi in campus nu e chiar pustiu.....da...au pretentii |
adik .. in ce sens au pretentzii ?! la ce .. la bani ?? e scump .. la noi e mai ieftinnn :)
|
mi-a luat-o psycho inainte
ce intelegi prin pretentii? adik fitze la ce mod? |
2 Attachment(s)
bruneta e verisoara-mea si blonda o prietena
|
Re:
Quote:
|
pai , trag o concluzie, da sper sa nu ma insel ..
una din sava .. care se vrea a fi buna .. nu .. poate sa fie combinata cu .. unu de .. unu de 16-17-18 ani .. ea trebuie sa fie combinata cu unu .. cu masina , preferabil mercedes .. sau bmw .. sa vina s-o ia de la scoala sa etc. . : / chestia asta nu e numai in sava, mai nou, toata pustoaicele de arata mai a... 18-19 ... sunt jap jap , prada usoara, normal .. |
Re:
Quote:
|
ce \"proaste\" ... ntz ntz ntz :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
bah tre sa fii in randul lumii de liceu .. al fetelor cu pretentzii daca prietenul tau are o dacie sau cine shtie ce cazatura de mashina nu poti fii vazuta cu ea .. sau sa te urci in ea asa .. ii arunci o pastila gen .. nu venii in fata liceului sa nu ma vada profesorii ashteapta-ma dupa coltz .. asa .. si poate chiar \" pewla are alt gust intr`un bmw \" .. .am intrebat fetele si nu shtius a raspunda .. cineva trebuie sa ne scoata din ceatza ... oricum nu mai e liceul ce a fost .. acum e podium de defilare pentru toate \" fotomodelele \" si \" frumusetiile \" autohtone .. nu ami sunt bataile alea cu zapada si frecatul fetelor cum erau in alti ani .. or mai fii si acum dar sunt putine .. dar majoritatea se feresc de acestea pentru k au prea multa tencuiala pe fatza si le strica look`ul FATÅ ... si nu poate sa se urce pe scaunul de piele al bmw`ului mercedes`ului uda k il strica ... :) hai sifon de nu`i asa ... sictir .. |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning