Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Poze cu prietenele, amicele voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html)

Psycho 19-02-06 00:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
apropo...la liceul ala s-au strans toate......pe cuv meu..... 8)

care care .. ma iei si p mine :) .. anbi de liceu .. c uabsentze la romana .. scumpii ani de liceuuu

aleks 19-02-06 02:24

nu te mai plange ca nici in facultate nu e tocmai rau... :wink:

CRyS` 19-02-06 09:07

Bineeee Aleeeeeks! :lol:

Ce e ba?N`am voie sa ma insor :))!Daca`mi place :lol:

Psycho 20-02-06 00:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
nu te mai plange ca nici in facultate nu e tocmai rau... :wink:

nush k n`am mai trecut de 2 ani si tre sa repet anu 3

needBrain 20-02-06 09:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

care care .. ma iei si p mine :) .. anbi de liceu .. c uabsentze la romana .. scumpii ani de liceuuu

sfantu sava din bucuresti...e durere frate..durere
nici la noi in campus nu e chiar pustiu.....da...au pretentii

Psycho 20-02-06 13:44

adik .. in ce sens au pretentzii ?! la ce .. la bani ?? e scump .. la noi e mai ieftinnn :)

aleks 20-02-06 14:42

mi-a luat-o psycho inainte
ce intelegi prin pretentii?
adik fitze la ce mod?

god2me 20-02-06 18:58

2 Attachment(s)
bruneta e verisoara-mea si blonda o prietena

minirally 20-02-06 19:35

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

sfantu sava din bucuresti...e durere frate..durere
nici la noi in campus nu e chiar pustiu.....da...au pretentii

nu-s chiar asa multe bune..si..pretentii nu cred ca au toate.. :roll:

EvLSant0S 20-02-06 20:03

pai , trag o concluzie, da sper sa nu ma insel ..
una din sava .. care se vrea a fi buna .. nu .. poate sa fie combinata cu .. unu de .. unu de 16-17-18 ani .. ea trebuie sa fie combinata cu unu .. cu masina , preferabil mercedes .. sau bmw .. sa vina s-o ia de la scoala sa etc. . : /
chestia asta nu e numai in sava, mai nou, toata pustoaicele de arata mai a... 18-19 ... sunt jap jap , prada usoara, normal ..

minirally 20-02-06 20:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
una din sava .. care se vrea a fi buna .. nu .. poate sa fie combinata cu .. unu de .. unu de 16-17-18 ani .. ea trebuie sa fie combinata cu unu .. cu masina , preferabil mercedes .. sau bmw .. sa vina s-o ia de la scoala sa etc. . : /
chestia asta nu e numai in sava, mai nou, toata pustoaicele d
e arata mai a... 18-19 ... sunt jap jap , prada usoara, normal ..

nop,nu toate mai..sunt unele combinate si cu baietii din liceu,sau din alte licee.. :P

EvLSant0S 20-02-06 20:44

ce \"proaste\" ... ntz ntz ntz :lol:

Mustang 20-02-06 21:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"minirally\"
Quote:

nop,nu toate mai..sunt unele combinate si cu baietii din liceu,sau din alte licee.. :P

cu mercedes sau bmw :))

Psycho 20-02-06 21:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
Quote:

Quote:

bah tre sa fii in randul lumii de liceu .. al fetelor cu pretentzii daca prietenul tau are o dacie sau cine shtie ce cazatura de mashina nu poti fii vazuta cu ea .. sau sa te urci in ea asa .. ii arunci o pastila gen .. nu venii in fata liceului sa nu ma vada profesorii ashteapta-ma dupa coltz .. asa ..

si poate chiar \" pewla are alt gust intr`un bmw \" .. .am intrebat fetele si nu shtius a raspunda .. cineva trebuie sa ne scoata din ceatza ...

oricum nu mai e liceul ce a fost .. acum e podium de defilare pentru toate \" fotomodelele \" si \" frumusetiile \" autohtone .. nu ami sunt bataile alea cu zapada si frecatul fetelor cum erau in alti ani .. or mai fii si acum dar sunt putine .. dar majoritatea se feresc de acestea pentru k au prea multa tencuiala pe fatza si le strica look`ul FATÅ ... si nu poate sa se urce pe scaunul de piele al bmw`ului mercedes`ului uda k il strica ... :)

hai sifon de nu`i asa ... sictir ..

minirally 20-02-06 22:05

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
Quote:

Quote:

bah tre sa fii in randul lumii de liceu .. al fetelor cu pretentzii daca prietenul tau are o dacie sau cine shtie ce cazatura de mashina nu poti fii vazuta cu ea .. sau sa te urci in ea asa .. ii arunci o pastila gen .. nu venii in fata liceului sa nu ma vada profesorii ashteapta-ma dupa coltz .. asa ..

si poate chiar \" pewla are alt gust intr`un bmw \" .. .am intrebat fetele si nu shtius a raspunda .. cineva trebuie sa ne scoata din ceatza ...

oricum nu mai e liceul ce a fost .. acum e podium de defilare pentru toate \" fotomodelele \" si \" frumusetiile \" autohtone .. nu ami sunt bataile alea cu zapada si frecatul fetelor cum erau in alti ani .. or mai fii si acum dar sunt putine .. dar majoritatea se feresc de acestea pentru k au prea multa tencuiala pe fatza si le strica look`ul FATÅ ... si nu poate sa se urce pe scaunul de piele al bmw`ului mercedes`ului uda k il strica ... :)

hai sifon de nu`i asa ... sictir ..

sunteti rai :P ..sunt toate tipurile de fete..si inca mai sunt prezente acele batai cu zapada,cel putin la mine,in sava.in general sunt fete cuminti,sau cel putin,asa par.cat despre acel podium de defilare,in licu asta nu e f bine conturat,din ce am vazut eu pana acum,mai mare parca e concurenta la baieti :lol: voi bagati toate fetele in cam aceasi oala.. :roll:

All times are GMT +2. The time now is 13:07.

- Copyright 2026 4Tuning