![]() |
|
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Quote:
|
Rm.Valcea organizeaza Sambata ora 14:30. Cine este din Valcea si doeste sa participe sa-mi dea un PM
|
Ploiesti-ul va iesi iar Vineri, 21 ianuarie la ora 17:00, pentru cine e interesat.
Ca tot a venit vorba, astazi am plecat pe jos pana la serviciu si inapoi. A fost frumos, mai ales ca e soare afara :) Mi-am mai dezmortit picioarele... |
si bucurestiul nimic?gata ati murit?hai ma baieti ma, astia care sunteti mai vechi pe aici, luati initiativa si eu voi fi pprezent!!!
|
Propun sa iesim si noi ( Bucurestiul pe 21.01.2010 la ora 17 ) sa mai alimentam de la vreo 2 benzinarii :D
|
Quote:
Ce ziceti de idee? |
pai da, dar si sa ardem gazu pana acolooo, asa ca idee ar merge giurgiu ca sa trecem si granita sa alimentam de la bulgari mai mult.
|
Quote:
|
da, kiar nu m-am gandit la toate astea:(pai atunci hai sa vedem ce facem aici in bucuresti:-?
|
daca se strange lume e beton! poate schimbam si locul de intalnire si zona... ca acolo ma gandesc ca pt multi e incomod... si sa mai boicotam si alta benzinarie decat aia de la miorita, ca o sa inceapa sa fie inchisa vinerea :))
|
Automobil Clubul Roman initiator al unui protest colectiv cu privire la pretul combustibililor auto
versiunea printabila 17 ianuarie 2011 - Automobil Clubul Roman venind in intampinarea actiunilor diverselor grupuri de automobilisti care reclama majorarea nejustificata a pretului combustibililor auto, a hotarat, ca incepand cu data de 18 ianuarie 2011 sa puna la dispozitia acestora logistica necesara organizarii unui protest colectiv la scara intregii tari. Astfel, la toate filialele judetene ale ACR, se vor colecta opinii si declaratii de protest ale automobilistilor, in legatura cu majorarea pretului carburantilor auto. Toate acestea vor fi centralizate pana la sfarsitul lunii ianuarie 2011 si functie de opiniile majoritare si va stabili procedura de protest la nivel national. In perioada urmatoare aceste mesaje vor putea fi transmise si on-line pe pagina web a Automobil Clubul Roman. |
yo ma gandeam undeva la iesire spre a1, ca e destula circulatie in partea aia si le-am face paguba calumea.
|
Quote:
Pe de alta parte acolo trebuie sa ne adunam minim 40-50, ca sunt 2 petrom unul dupa altul! |
Quote:
DECI: Pana si ACR-ul se solidarizeaza cu noi si alt link de la ei http://www.acr.ro/_1/1071/CRESTEREA-...L-FAMILIEI.htm |
Am auzit astazi la Radio Bucuresti ca incasarile grupului PetromOMV au fost astazi cu 15% mai mici decat in zilele normale pana la ora 17:00.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning