![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
hmm.. in seara asta am asteptat pe cineva chiar langa masina ta.. in fata la admiral acolo.. si m-am dat mai aproape sa ma uit mai atent la detalii... si cand ma uit inauntru.. am vazut aprinse becuriile alea care se sting cand pui contactul.. alea la ulei.. dar.. intrebarea mea e.. de ce cand sta pe loc, e ca si cum ai avea contactul pus ? si sincer sa fiu.. ii statea mai bine cu jantele alea.. si i-a cam sarit vopseaua ... in dreapta acolo la bucla aia de la roata am vazut ca s-a crapat...
|
repede vezi tu tot, acum 2 zile sa pizdit contactul si de aia stau aprinse becurile din bord! si la aripa aia din dreapta a crapat putin chitul cand am roluit sa intre jantele astea noi ca sunt f late... 205/50/15... deci uite si explicatia...
|
si am mai vazut ceva, dar nu mai zic ce :D
|
salut tuturor!
ok... am citit cam toate post-urile de pana acum... super! doua intrebari: 1. de la ce tip de masina ai luat motorasele pt geamuri? 2. cum ai facut inchiderea- deschiderea usilor cu telecomanda?(detalii tehnice, poze) |
Am o presimtire ca nu vei primi nici un raspuns la punctul 2... :D
|
motorase de reno 18, la usi electromagneti.....
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
4 poze de la ploiesti ca mai multe nu am....
|
ghimpe.. nu zic nimic.. azi am fost pana la locul ala iluminat cu albastru, nu zic numele sa nu fac reclama, stie tau unde :D si erau baietii faceau poze acolo la masina.. niste pusti din astia... :)
|
10 Attachment(s)
atasez cateva poze de la sedinta foto de la ziarul liberatea care o sa fie un nou articol... sapt viitoare apare sigur
|
iar apari in libertatea a cata ora este? :)) la mai multe aparitii in masmedia :D
|
Quote:
|
buei, stickeru' meu unde este? ca te ia mama stopurilor acusica!!!!
|
o masina cu adevarat unika respect pt munca ta
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning