Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   cafeneaua membrilor crazy drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/15087-cafeneaua-membrilor-crazy-drivers.html)

PoToS 08-03-07 11:02

Re: cafeneaua membrilor crazy drivers

cu ocazia zile de 8 martie urez si eu tuturor fetelor La multi Ani si asteptam ceva de baut cu prima ocazie.. se simte cineva?:D Pup pt fete :D

mirciu 08-03-07 17:36

Cu ocazia zilei de 8 martie urez La multi ani !! tuturor fetelor/femeilor ... mai mult de atat ce sa zic? Sa fiti iubite si sanatoase..

p.s. sunt fete in club ? sau n racim gurile degeaba ?

KillerB 08-03-07 18:08

Da eu ce-s mah, cartof prajit?:D

Multumesc de urari, boyz, da' dupa cat stiu eu, voi trebe sa sariti cu daru' de 8 Martie, nu ?:lol:

E, hai ca sa vedeti ca-s de gashk, data viitoare fac cinste cand ne intalnim!;)

mirciu 08-03-07 18:38

t astept prin bucuresti......la un suc sau bere fara alcool....

Low_Ridah 08-03-07 20:28

Upiiii ...:D...face Ana cinste :D

KAmikazee2005 09-03-07 08:45

de abia ajt cinstea lu ana :) :P

PoToS 12-03-07 18:38

poate ne facem drum prin g humorului sa bem un suc la iarba verde :) ana face cinste.. :D

Low_Ridah 13-03-07 10:32

Un gratarel ceva ..:D....k acusi se face prea frumos afara d stat in casa ..:D...asteptam o invitatzie ceva :P

mirciu 13-03-07 13:12

lasa may sa ajungeti in bucale.....ca aici avem mai mulle locuri de ales :P(nu pot sa zic si mai frumoase ca nu am fost niciodata in suceava)

mirciu 13-03-07 19:38

spirantul la statutul de membru MR trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

1. Varsta Minima 18 ani
2. Permis de Conducere
3. Masina proprie axata pe MR DRAG, MR DRIFT, MR SHOW, MR SOUND, MR RALLY.
4. In cazul in care doreste sa adere la MR DRAG, se va da cu 1 (2) masini care se situeaza in aceasi grupa de putere cu el, si in functie de rezultat va avea un + sau un - la propunerea de aderare.
5. Plateste taxa de aderare in club, respectiv: Tricou, Sticker, Parasolar
6. Plateste in termen de 1 luna de la aderarea la MR cotizatia pe semestru in curs de desfasurare in functie de luna in care adera!
7. Acesta va fi admis daca indeplineste toate conditiile de mai sus si daca este acceptat printr-un vot de ceilalti membri MR.
8. Aderarea membrilor se va face intr-o data precisa, o singura data pe luna, la o scurta sedinta MR.

Low_Ridah 13-03-07 22:49

A fost discutata asta d 100 d ori ...se va mai discuta intro sedintza mai ampla....momentan ....trebuie sa discutam si cu Shefu ...

PoToS 14-03-07 10:52

Se baga cineva la asa ceva ?

Low_Ridah 14-03-07 11:47

Asteptam sa vedem .....nush care va fi regulamentul d pe foitzele semnate ;) Stefane ....elucideaza situatzia;))

mirciu 14-03-07 14:25

ce foitze ?

Low_Ridah 14-03-07 21:32

Foitzele d inmatriculare in club ;))...cum care foitze :D pe alea o sa semnezi dak vei respecta regulamentul care va fi in vigoare atunci :D

All times are GMT +2. The time now is 15:29.

- Copyright 2026 4Tuning