Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

gbry_el_05-RSG 11-06-09 16:41

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

oare? cu "copile" vb cu cine vrei tu. sunt mare...ma descurc...;) daca tie t-i sa intamplat sa o iei si pe a doua inseamna ca ai lasat sa se intample asta. parca din greseli tre sa invatam...nu sa le repetam. nu mai continua sa dai vina pe ea..ca nu e ea de vina. amandoi sunteti...

florinel97 11-06-09 17:21

Eu chiar nu am calcat stramb, nu ma are la mana cu nimic, pt ca eu nu am calcat stramb, sincer o iubesc, cel mai mult sunt afectat prin simplu fapt ca era virgina si ma gandeam ca nu o sa am treaba cu ea cel putin 2 ani, dar se pare ca m-am inselat si s-au schimbat vremurile. Duminica cand vine am sa vad ce are de zis si mai ma gandesc pana atunci ce sa fac. Sincer chiar nu stiu ce sa fac, nu ne-am certat nu nimic sa deie semne ca sa plictisit, eu tind sa cred ca sa indragostit de el la prima vedere adica ia placut foarte mult si a zis ca oricum nu are rost sa fie ceva pt ca oricum sunt din tari diferite. Si chestia care ma enerveaza cel mai tare ii ca acuma vine acasa ca stie ca fraierul o asteapta. Oricum sunt varza nu ma asteptam de la ea asa ceva, asa devreme.

P.S mesajul era scris in germana si google translate nu traduce asa bine, eu asa am aflat defapt ce a scris. sper sa fie ceva greseli. :(

Alfa_band 11-06-09 17:58

Acum poate gandesc putin aiurea ..dar ce ai cautat frate la ea in email??Eu am o relatie de aproape 6 anisori.....pt ca nu ma uit in email:)) si nici nu ma intereseaza......atata timp cat o sa cauti ceva o sa il si gasesti la un moment dat.

Dodo_998 11-06-09 17:59

Daca te iei doar dupa suflet, ajungi un sclav si o sa fii luat la misto.. Eu asa am patit, si nu o data.. Treceam peste tot, lasam eu capul jos, chiar daca nu eram eu de vina si ce-am rezolvat? Iti spun eu, m-am umilit ca fraierul de o gramada ori. Si uite, acum cand vreau sa uit ce e aia dragoste, ma gandesc logic si ma iau dupa minte si nu dupa suflet, si uite ca mi-e mai usor.

florinel97 11-06-09 18:01

Fratele meu are si ea parola mea de e-mail si o stiu de mai demult de cand am intrat sa o ajut cu ceva, chestie era ca eu tot asteptam e-mail de la ea si am zis ca iara mere naspa netu si il primesc dupa nu stiu cate ore, si am zis ca daca la trimis sa salvat acolo, nu am verificato, 10 luni nu i-am verificat telefoanele nu nimic nu am controlato, doar ca am fost la momentul nepotrivit in locul nepotrivit. dar mai bine ca am aflat :(

Dodo_998 11-06-09 18:17

Tu ai nimerit prost, dar bine. Eu folosesc un program si ii urmaresc mereu pc-ul fara ca ea sa stie. De fapt.. urmaream... :)

florinel97 11-06-09 18:24

Am fost de conceptia ca daca vrea sa faca ceva, face oricum ai incerca tu sa o pazesti.

Dodo_998 11-06-09 19:04

Da, dar daca poti sa mai si verifici, e si mai ok

r0xanicutza 12-06-09 15:46

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2383101)
ca sa raspund la intrebarea din titlu
"cum sa uiti persoana care ai iubit-o? " e simplu,n-o uiti,nu prea ai cum s-o uiti,in timp treci peste gasesti alta persoana si pe cealalta o pui intr-un colt undeva,nici sa te incurce,nici sa uiti de ea,mai ales daca ai amintiri placute e pacat sa le arunci

nu pui nimic in nici un colt... se sterge tot, ca si cum nici nu ar fi existat.
n-are rost sa pastrezi nimic, pt ca, atunci cand o sa regasesti acele "amintiri" o sa revina sentimente si durere si si si .... cel mai bine, stergi tot si mergi mai departe!

Quote:

Originally Posted by florinel97 (Post 2398048)
Salut, am mai scris mai demult aici speram sa nu mai ajung din nou in situatia asta [...] Va rog mult o vb buna sau un sfat nu strica! Multumesc mult.

parerea mea e ca nu prea a facut mai nimic grav... adica... i-a si scris ca nu s-au sarutat s.a.m.d. numai ca te-a mintit... si poate avea de gand sa-ti spuna cand ajungea acasa pt ca atunci putea sa-ti explice tot.
dar daca nu avea de gand sa-ti spuna, e ciudat ca a pastrat mail-ul stiind ca ai parola ei... daca nu si-a dat seama ca o sa o controlezi, inseamna ca nu prea stie sa minta si nici nu prea a mintit, sau, a vrut sa aflii. sunt multe posibilitati... dar tu trebuie sa decizi... indeea in sine e ca nu a facut nimic cu el din ce a scris in mail-ul ala...

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 2398149)
daca ti la ea si o iubesti eu zic ca ar merita o a doua sansa. orice om merita a doua sansa. nu stiu daca totul va mai fi ca la inceput. o sa inceapa sa apara neincrederea... sfatul meu...dupa ce am patit...gandeste cu sufletul nu cu mintea...

ps. ca un sfat bonus...daca decizi sa treci peste asta..nu incerca sa ii aduci aminte de cate ori ai ocazia ca te-a inselat si ai iertat-o.

nimeni nu merita nimic, si cu atat mai putin o a doua sansa... am trecut prin multe si chiar nu merita! fiecare om trebuie sa-si dea seama de ce are langa el/ea si sa aprecieze atunci cand inca mai esti, nu dupa ce pleci!

e bine sa gandesti cu sufletul cand e totul frumos, nu cand te gandesti sa ii acorzi o a doua sansa, pt ca atunci, se intampla ceea ce scria si Mihai mai jos....

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 2399445)
uite ca eu am facut exact invers. am gandit si am facut ceea ce era logic. si am pierdut. am pierdut mai mult decat imi imaginam. mai bine fac ceea ce simt decat sa regret ca nu am facut-o. eu fac ceea ce simt...nu ceea ce e logic. e vb de sentimente nu de gandire. in primul rand trebuie sa ti cont de ceea ce simti, spoi sa te gandesti ce e logic. toti avem impresia cand suntem vinovati ca meritam a-II-a sansa. cati dintre voi sunt dispusi sa o ofere???:?::rolleyes2

si ai oferit a 2-a sansa si a 3-a si a 4-a... si ai castigat ceva? NU! ce ai pierdut? o zdreantza? ca asta era... pt ce i-ai mai dat inca o sansa? a meritat-o cumva? si-a indreptat comportamentul? a facut ceva mai bun? sau ti-a gresit in continuare prelugindu-ti suferinta?

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 2399459)
:yikes::evil_laug crezi ca ea da ceva pe sufletul tau? crezi ca o intereseaza de sentimentele tale??? copile e timpul sa te trezesti din basmele cu zane.... te-a prins cu garda jos, ai facut aceasta greseala vei fi la mana ei... se va juca cu tine... exact cum a spus cineva. iei o palma, o iei si pe a doua si te inveti sa iei...

asa e! cand lasi de la tine, esti prost si se invata! tre sa fi tare si cand te loveste, sa lovesti inapoi!

Quote:

Originally Posted by Dodo_998 (Post 2399673)
Daca te iei doar dupa suflet, ajungi un sclav si o sa fii luat la misto.. Eu asa am patit, si nu o data.. Treceam peste tot, lasam eu capul jos, chiar daca nu eram eu de vina si ce-am rezolvat? Iti spun eu, m-am umilit ca fraierul de o gramada ori. Si uite, acum cand vreau sa uit ce e aia dragoste, ma gandesc logic si ma iau dupa minte si nu dupa suflet, si uite ca mi-e mai usor.

nu rezolvi nimic... pt ca daca ierti o data, o sa aibe senzatia ca mai ierti o data, si inca o data si inca o data! pt ce? lumea e plina de femei/barbati si sunt atatea/atatia care ti-ar oferii mult mai multe decat iti ofera actuala/actualul, nu v-a fi la fel, poate v-a fi mai bine, dar, nu trebuie sa te lasi calcat/a in picioare de nimeni!

pur si simplu: A gresit, pa! alta/altul la rand!

MihaiS 12-06-09 16:40

of ce dor imi era de un post ca asta... de bun ce esti, esti luat de prost asta se aplica la orice mai ales la iubita si la prieteni

r0xanicutza 12-06-09 16:43

la prieteni... asa si asa... dar la persoana cu care iti imparti viata, trebuie sa ai niste pretentii...

gbry_el_05-RSG 12-06-09 16:44

ha ha ha...nu asta se intampla cand nu sti sa te faci apreciat.nu am pierdut nimic. pt ca nu sunt eu acela care a pierdut...:lol:

r0xanicutza 12-06-09 16:46

da cine a pierdut? ea? ce a pierdut ea? pe tine... crezi ca ii pasa?

gbry_el_05-RSG 12-06-09 16:48

ha ha ha. din pacate sau fericire da. ii pasa. mai mult decat cred ceilalti. ne-am intalnit dupa 6 luni. am vb...am discutat...si concluzia "ii pasa".;)

r0xanicutza 12-06-09 17:00

posibil... mie imi plac fazele de a 2-a zi dupa despartire... "Imi pare rau! promit ca nu mai fac nimic gresit! am fost un prost, te rog sa ma ierti!" =)) sunt fan mesajelor de genul asta :twisted:

dupa cum spuneam... stergi totul si o iei de la capat, fara resentimente ca nu are de ce sa simta actuala prietena, ce s-a intamplat in trecut ;) nu de alta... dar te ia de prost ;)

All times are GMT +2. The time now is 05:25.

- Copyright 2026 4Tuning