![]() |
|
Re: Chat
ma trag pt simplu fapt ca esti tu bagat in treaba asta
eu ma pot duce si singur sa donez ceva sau sa ajut pe cineva;) |
am vazut
am facut o propunere...sa le duca fiecare undeva si de acolo le duc eu....dar tu ce-ai zis pe mess? bine ma, lasa textele, n-ai vrut n-ai vrut ...era un gest frumos oricum |
mah te rog frumos termina!! chiar te implor taci odata!!!!!!!!!!!!!chiar m-ai scos din sarite!!!
si ti-am mai zis ma duk de unu singur si dau daca dau sau cu altii nu cu tine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
acum tot ce o fost o trecut.. supararii offticuri.. stiu eu mai ce, cand e vorba despre a face un bine altcuiva... kiar daca nu vrei sa vii cu noi, Sper sa mergi cu altii si sa faci si tu un bine... dar sa mergi... Numa bine si bafta in continuare !!! |
ma si n-ati venit aseara pe cartodrom sa-l vedeti pe dacia wrc drift king ;)
|
bine ma, am uitat ca tu faci drifturi...problema ii cu oprirea asa-i?
|
nu inteleg, fi mai explicit
|
o inceput deja drifturile in cartodrom? LOL
|
asa ca fapt divers stie careva unde se umpla extinctoarele?
mi-a sarit azi siguranta si mi-a explodat in porbagaj.... numa pulbere am in masina...da se curata, da unde se umple ala stie careva? aia de poe bucuresti nu fac pentru bucata. |
se cumpara altu, nu se mai umple, ii vreo 400 de mii unu plin
|
pe cuvant pe forumu asta nu se poate vb civilizat aici fiecare ii mai tare si mai destept ce is cu copilariile astea ...
|
da-i din ala mare de 5 kile...ca in trolebuze am dat cateva milioane pe el...ii pentru casa si a facut bum
alea se pot reincarca undeva da nu stiu unde si cine mi la-r reputea incarca o singura bucata |
pt mashina oricum itzi trebe deala omologat rar
|
ii pentru casa ma...intrebarea era unde se poate reincarca
|
dodo_dorin, ce motor ai zis ca ai pe masina?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning