Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

ven`u 26-08-07 02:24

Re: Diverse discutii

ce aveti ma ?iar s-a umflat tarata in voi ?

timer 26-08-07 02:25

ma ne lasi .... cu tng`ul tau cu tot ! plm asta e adevarul ce vrei ?!

PH86MIN 26-08-07 02:32

Ce frumos vorbesti,u de unde ai mai aparut??:evil:

timer 26-08-07 02:38

iaaaa si tu .... ce te bagi si tu de parca nu ai sti ca e adevarat ceea ce zic ... plm tng suck`s what you don`t understand !?

ven`u 26-08-07 02:51

ma da de ce nu-ti tii parerile ptr tine ?! nu ma intereseaza cum e el sau cum esti tu.... nu-i frumos !! atat ...spune-i astea pe mess

timer 26-08-07 03:02

din pacate n`am adresa lui de mess si nici nu vreau sa o am vreodata !

PH86MIN 26-08-07 03:05

Si nu inteleg ce treaba ai u cu el,e pb lui cu cine se plimba,nu te priveste pe u,sau esti invidios k pe el il ia si pe u nu?? :))

ven`u 26-08-07 03:06

io zic sa te calmezi ... ca n-are rost sa te agiti ... doar nu esti pepsi !!

timer 26-08-07 03:11

daca eram pepsi dadeam de mult pe dinafara :)) dar sincer ma streseaza la maxim in plm !!!

Sphynx 26-08-07 03:24

Quote:

Originally Posted by timer (Post 1064320)
bai sclavule te plimba barbosul ala in masina ? esti un terminat pe viatza .... pupi lumea in cur sa te dea o tura .... ai face orice sa te dai o tura cu masina ...esti un pupincurist ptr o tura cu masina .... tu lingaule TNG

Bai maimutoiule .....prezinta-te sa te vedem cu tot tupeul tau....vrea Blondu DOG sa te cunoasca...sa-i spui si lui in fata ce gandesti despre TNG!

ven`u 26-08-07 03:26

nu conteaza ...tre sa vb frumos aici ... cati ai vazut tu ca injura asa pe aici !? ... sincer ... mi-ai lasat impresia ca ai venit de la tara ... si nu cred ca-i asa !!!

cmdbass 26-08-07 03:27

mai degraba cred ca e vreun user facut la misto :lol:

timer 26-08-07 03:30

cmd... o fi facut sau nu .... nu asta conteaza.....treaba voastra ce face`ti eu unu zic sa`l face`ti sa`si ia permis + masina decat sa stea atarnache pe langa fiecare ...daca tot ii tinte`ti partea !

cmdbass 26-08-07 03:32

am sa-l bat ca sa-si ia masina :lol: sa te satisfaca pe tine :lol:
care esti ma:)

timer 26-08-07 03:36

nu conteaza cine sunt .... macar sa`l vad batut dar cu permis si masina

PH86MIN 26-08-07 03:36

si pe u cine te plimba?? RATB-ul?? :D..fiecare se plimba cu cine vrea si cu cine poate,dak el nu are permis se plimba cu altcineva care are permis si tot asa,care e faza??

ven`u 26-08-07 03:37

auzi ? ... hai sa-ti zic ceva ... sti de ce mor prostii !? .... de grija altuia !! stai in banca ta si nu te mai interesa .... !!! vezi-ti de tritoneta ta !!

cmdbass 26-08-07 03:38

deci eu pot sa bag mana in foc ca e user facut la misto :lol:

PH86MIN 26-08-07 03:44

e din cauza la caldura :D

timer 26-08-07 03:45

fie ca a fost facut la misto sau nu ... macar ala care l`a facut a spus un adevar ...pe care toti in stiti .... si nu v`a mai asa pe voi .... plm ce e TNG ptr voi a? inafara ca e moderator pe forum a ? .. cred ca nimik .. si intrebare de cate ori v`a plateste asta benzina sau motorina ? .... mda daca voi sunteti dispusi sa`l plimbati decat ca are fata de milog.... sincer altii nu au placerea asta !

cmdbass 26-08-07 03:51

el macar se plimba...si se plimba cu tovarasi...ca pune bani la benzina sau nu ,nu e treaba ta...oricum nush ce cauti pe forum... :lol:

ven`u 26-08-07 03:55

nu va mai bateti capu ma cu el ... e nebun omu ...nu au anuntat astia cod portocaliu pe prahova ?! ce va mai mirati !!!

Sphynx 26-08-07 04:47

Quote:

Originally Posted by timer (Post 1064411)
fie ca a fost facut la misto sau nu ... macar ala care l`a facut a spus un adevar ...pe care toti in stiti .... si nu v`a mai asa pe voi .... plm ce e TNG ptr voi a? inafara ca e moderator pe forum a ? .. cred ca nimik .. si intrebare de cate ori v`a plateste asta benzina sau motorina ? .... mda daca voi sunteti dispusi sa`l plimbati decat ca are fata de milog.... sincer altii nu au placerea asta !

Bai sinistratule...daca ai ceva cu el de ce nu ii spui in fata?Tie frica de el?Sau ai doar chef de panarama?Esti cumva gelos ca pe tine nu te plimba nimenu gratis?TNG e prietenu' nostru si da...suntem dispusi sa il plimbam....ai ceva impotriva?Prietenii tai daca te ia cu masina iti cer bani la benzina?Sau esti un soarece de birou care are decat prieteni virtuali?

tng 26-08-07 06:16

Quote:

Originally Posted by timer (Post 1064391)
cmd... o fi facut sau nu .... nu asta conteaza.....treaba voastra ce face`ti eu unu zic sa`l face`ti sa`si ia permis + masina decat sa stea atarnache pe langa fiecare ...daca tot ii tinte`ti partea !

draga prietene

tin sa te anunt ca am permis de ceva vreme, am facut si kilometrii indeajuns, intr-adevar, n-am masina. probabil ca nu mi-am permis pana acum .. dar nu e treaba ta.

nu stiu de ce te bagi aiurea in seama, tu nu ai nici o treaba cu domeniul auto.

pe tine `timere` te stiam om mai serios, daca chiar esti tu ...

am citit replicile tale de la o amica si nu m-am logat ca sa-ti dau replica, imi pierdeam timpu aiurea

puteai sa primesti ban ptr jignirile care mi le-ai adus.... dar nu ai sa primesti(cel putzin nu de la mine), nici posturile nu ti le sterg(nu ptr moment)

te intrebi ce am facut eu ptr lumea care e aici ? raspunsu il poti afla chiar de la ei. ce am facut , am facut cu ajutor din partea unor prieteni carora le multumesc.

ziceai de barbos? te referi la Donu?
este un f bun prieten, un om cu mare caracter, ceea ce tu nu poti fi

timer .. sau cine oi fi, daca ai ceva cu mine, te astept la sala. aproape in fiecare seara acolo ma gasesti ... vino sa discutam, nu asa in spatele tst/monitorului

acum te las, este tarziu si nu vreau sa-mi mai bat capu` cu kk.turi dastea

ven`u 26-08-07 11:35

io v-am zis ca va batetii capu cu nebuni ... :) nu m-ati crezut ...mare om tng-ul asta !! sa traesti ca ne trebuiesti tng-uleeee ....si probabil ca ai km cu spatele cati nu are el cu fata :D :)

alex2see 26-08-07 22:42

bai tng frate intra si tu pe ghiceste masina si vezi si tu dezmat

nimeni de pe ploiesti nu mai poate sa posteze acolo ....... doamne fereste sa greseasca ca avem comunitatea de googl-ari care taie capu

si altminteri mie imi trimite un alifie puncte de penalizare de pe nu stiu unde

si apropo daca il vezi sai spui ca .................in punctele lui si ..............sa fie pe capu lui numai puncte

alex2see 26-08-07 22:47

aaaaaaaaaa dai ................... nu mai conteaza dar spunei lu ala cu punctele sa le bage................

Dear alex2see,

You have received an infraction at forum.4tuning.ro.

https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/9488-masina-credeti/post1064555.html

Reason: Limbaj neadecvat
-------
limbaju' de genu , nu e tolerat pe forum .
-------

This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

All the best,
forum.4tuning.ro

cj-01-wob

Aadryan 27-08-07 13:20

Quote:

Originally Posted by timer (Post 1064391)

Bai retardatule....in primul rand invata-te si tu sa scrii si dupa aia intra pe acest forum. Si mai tine minte ceva......prietenia dintre doua sau mai multe persoane nu se rezuma la bani si la alte valori pe care tu le pui in fata. Este evident ca esti un "unghie in gat" d-ala las care se ascunde dupa un id de mess respectiv dupa un nick de pe forum pentru a ataca unele persoane fiind sigur ca acelke persoane nu pot sa riposteze pentru ca nu stiu cine esti. JALNIC!

GiGiCarbiT 27-08-07 18:35

bai...terminati draq 1 data...dati BAN la user si gata ce plm atata certa degeaba....acu va umflati toti...MODERATORII SA DEA BAN LA USERE SI GATA!!!!

Bmw_E30dak 28-08-07 00:58

Quote:

Originally Posted by timer (Post 1064399)
nu conteaza cine sunt .... macar sa`l vad batut dar cu permis si masina

buey copil retard ce esti k altfel nu te putem numii....ai venit cu figuri de buftea si nu ai unde sa te dai mare???da-te mare la altii nu aici....si cred k u o sa fii vazut baut........ asa k taci si plimba pisica in lesa;)

cmdbass 28-08-07 01:02

lasa-l ma nebune...
daca era ceva de capu` lui venea la sala si vb cu el fata in fata...;)
pripas....:lol:

GiGiCarbiT 28-08-07 09:51

Bai citesc posturile... si nu pot sa ma abtin... Nu stiu la ce draq faceti atat circ pentru nimic...cand solutia este foarte simpla....Ma uit si ma minunez..cum toti va dati impresii de Jet Lee cum apare cate un tacanit cu basinii de sandocan!

Cate`odata stau si ma gandesc ca mare chestie din comunitatea astha nu se poate face...decat cativa care intradevar sunt Baieti... majoritatea Gaste Obosite Jucatoare de NFS cu planuri de viitor nerealizabile!

Skma 28-08-07 09:57

Quote:

Cate`odata stau si ma gandesc ca mare chestie din comunitatea astha nu se poate face...decat cativa care intradevar sunt Baieti... majoritatea Gaste Obosite Jucatoare de NFS cu planuri de viitor nerealizabile!
TOTAL de acord!

DONU' 28-08-07 15:22

Quote:

Originally Posted by timer (Post 1064320)
bai sclavule te plimba barbosul ala in masina ? esti un terminat pe viatza .... pupi lumea in cur sa te dea o tura .... ai face orice sa te dai o tura cu masina ...esti un pupincurist ptr o tura cu masina .... tu lingaule TNG

Daca e vorba de mine ... "barbosul" in ce ai scris tu acolo sa stii ca mi se rupe...; esti ofticat pe faptul ca tu si cu gashca ta de campioni la onanism viteza sunteti inca niste copii care bat mingea si mananca semintze in strada?
Care e problema ta? N-ai ce face si ne arati ca stii sa tastezi? Pai atat te duce capul...
Nu il plimb numai pe TNG cu masina, ci si pe Kraven si pe Shantzu' si pe totzi. Si nu neaparat ca ii plimb cat mergem cu totii unde vrem ca ne permitem!
Si sa nu uiti o chehstie, TNG a format comunitatea 4TUNING PLOIESTI.
Daca ai o problema cu el sau cu oricare din cei care sunt zi de zi cu noi, automat ai probleme cu noi totzi.

momo 28-08-07 16:02

pot sa zic si eu ceva?... :blahblah::blahblah::blahblah:

tng 28-08-07 16:52

Pista si sprijin ptr cursele auto :!:

dragos2900 29-08-07 17:55

Quote:

Originally Posted by djvibe (Post 1014607)
ai zis si tu la misto ca te-a facut Skama nebun ):P

Chiar am vandut placa video.....cu 50lei..:lol:

Vibe 29-08-07 19:31

glumeam si eu...sper ca n-ai pus la suflet..:))

momo 30-08-07 13:50

LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE DE ALEXANDRU, ALEXANDRA SI DERIVATELE!!!! SANATATE SI LA CAT MAI MULTE PLANURI IMPLINITE!!!

tng 30-08-07 14:37

La multi ani momo, aml, alexa si cine mai poarta numele de alexandru/alexandra !

All times are GMT +2. The time now is 08:03.

- Copyright 2026 4Tuning