![]() |
|
Re: Diverse discutii
ce aveti ma ?iar s-a umflat tarata in voi ?
|
ma ne lasi .... cu tng`ul tau cu tot ! plm asta e adevarul ce vrei ?!
|
Ce frumos vorbesti,u de unde ai mai aparut??:evil:
|
iaaaa si tu .... ce te bagi si tu de parca nu ai sti ca e adevarat ceea ce zic ... plm tng suck`s what you don`t understand !?
|
ma da de ce nu-ti tii parerile ptr tine ?! nu ma intereseaza cum e el sau cum esti tu.... nu-i frumos !! atat ...spune-i astea pe mess
|
din pacate n`am adresa lui de mess si nici nu vreau sa o am vreodata !
|
Si nu inteleg ce treaba ai u cu el,e pb lui cu cine se plimba,nu te priveste pe u,sau esti invidios k pe el il ia si pe u nu?? :))
|
io zic sa te calmezi ... ca n-are rost sa te agiti ... doar nu esti pepsi !!
|
daca eram pepsi dadeam de mult pe dinafara :)) dar sincer ma streseaza la maxim in plm !!!
|
Quote:
|
nu conteaza ...tre sa vb frumos aici ... cati ai vazut tu ca injura asa pe aici !? ... sincer ... mi-ai lasat impresia ca ai venit de la tara ... si nu cred ca-i asa !!!
|
mai degraba cred ca e vreun user facut la misto :lol:
|
cmd... o fi facut sau nu .... nu asta conteaza.....treaba voastra ce face`ti eu unu zic sa`l face`ti sa`si ia permis + masina decat sa stea atarnache pe langa fiecare ...daca tot ii tinte`ti partea !
|
am sa-l bat ca sa-si ia masina :lol: sa te satisfaca pe tine :lol:
care esti ma:) |
nu conteaza cine sunt .... macar sa`l vad batut dar cu permis si masina
|
si pe u cine te plimba?? RATB-ul?? :D..fiecare se plimba cu cine vrea si cu cine poate,dak el nu are permis se plimba cu altcineva care are permis si tot asa,care e faza??
|
auzi ? ... hai sa-ti zic ceva ... sti de ce mor prostii !? .... de grija altuia !! stai in banca ta si nu te mai interesa .... !!! vezi-ti de tritoneta ta !!
|
deci eu pot sa bag mana in foc ca e user facut la misto :lol:
|
e din cauza la caldura :D
|
fie ca a fost facut la misto sau nu ... macar ala care l`a facut a spus un adevar ...pe care toti in stiti .... si nu v`a mai asa pe voi .... plm ce e TNG ptr voi a? inafara ca e moderator pe forum a ? .. cred ca nimik .. si intrebare de cate ori v`a plateste asta benzina sau motorina ? .... mda daca voi sunteti dispusi sa`l plimbati decat ca are fata de milog.... sincer altii nu au placerea asta !
|
el macar se plimba...si se plimba cu tovarasi...ca pune bani la benzina sau nu ,nu e treaba ta...oricum nush ce cauti pe forum... :lol:
|
nu va mai bateti capu ma cu el ... e nebun omu ...nu au anuntat astia cod portocaliu pe prahova ?! ce va mai mirati !!!
|
Quote:
|
Quote:
tin sa te anunt ca am permis de ceva vreme, am facut si kilometrii indeajuns, intr-adevar, n-am masina. probabil ca nu mi-am permis pana acum .. dar nu e treaba ta. nu stiu de ce te bagi aiurea in seama, tu nu ai nici o treaba cu domeniul auto. pe tine `timere` te stiam om mai serios, daca chiar esti tu ... am citit replicile tale de la o amica si nu m-am logat ca sa-ti dau replica, imi pierdeam timpu aiurea puteai sa primesti ban ptr jignirile care mi le-ai adus.... dar nu ai sa primesti(cel putzin nu de la mine), nici posturile nu ti le sterg(nu ptr moment) te intrebi ce am facut eu ptr lumea care e aici ? raspunsu il poti afla chiar de la ei. ce am facut , am facut cu ajutor din partea unor prieteni carora le multumesc. ziceai de barbos? te referi la Donu? este un f bun prieten, un om cu mare caracter, ceea ce tu nu poti fi timer .. sau cine oi fi, daca ai ceva cu mine, te astept la sala. aproape in fiecare seara acolo ma gasesti ... vino sa discutam, nu asa in spatele tst/monitorului acum te las, este tarziu si nu vreau sa-mi mai bat capu` cu kk.turi dastea |
io v-am zis ca va batetii capu cu nebuni ... :) nu m-ati crezut ...mare om tng-ul asta !! sa traesti ca ne trebuiesti tng-uleeee ....si probabil ca ai km cu spatele cati nu are el cu fata :D :)
|
bai tng frate intra si tu pe ghiceste masina si vezi si tu dezmat
nimeni de pe ploiesti nu mai poate sa posteze acolo ....... doamne fereste sa greseasca ca avem comunitatea de googl-ari care taie capu si altminteri mie imi trimite un alifie puncte de penalizare de pe nu stiu unde si apropo daca il vezi sai spui ca .................in punctele lui si ..............sa fie pe capu lui numai puncte |
aaaaaaaaaa dai ................... nu mai conteaza dar spunei lu ala cu punctele sa le bage................
Dear alex2see, You have received an infraction at forum.4tuning.ro. https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/9488-masina-credeti/post1064555.html Reason: Limbaj neadecvat ------- limbaju' de genu , nu e tolerat pe forum . ------- This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire. All the best, forum.4tuning.ro cj-01-wob |
Quote:
|
bai...terminati draq 1 data...dati BAN la user si gata ce plm atata certa degeaba....acu va umflati toti...MODERATORII SA DEA BAN LA USERE SI GATA!!!!
|
Quote:
buey copil retard ce esti k altfel nu te putem numii....ai venit cu figuri de buftea si nu ai unde sa te dai mare???da-te mare la altii nu aici....si cred k u o sa fii vazut baut........ asa k taci si plimba pisica in lesa;) |
lasa-l ma nebune...
daca era ceva de capu` lui venea la sala si vb cu el fata in fata...;) pripas....:lol: |
Bai citesc posturile... si nu pot sa ma abtin... Nu stiu la ce draq faceti atat circ pentru nimic...cand solutia este foarte simpla....Ma uit si ma minunez..cum toti va dati impresii de Jet Lee cum apare cate un tacanit cu basinii de sandocan!
Cate`odata stau si ma gandesc ca mare chestie din comunitatea astha nu se poate face...decat cativa care intradevar sunt Baieti... majoritatea Gaste Obosite Jucatoare de NFS cu planuri de viitor nerealizabile! |
Quote:
|
Quote:
Care e problema ta? N-ai ce face si ne arati ca stii sa tastezi? Pai atat te duce capul... Nu il plimb numai pe TNG cu masina, ci si pe Kraven si pe Shantzu' si pe totzi. Si nu neaparat ca ii plimb cat mergem cu totii unde vrem ca ne permitem! Si sa nu uiti o chehstie, TNG a format comunitatea 4TUNING PLOIESTI. Daca ai o problema cu el sau cu oricare din cei care sunt zi de zi cu noi, automat ai probleme cu noi totzi. |
pot sa zic si eu ceva?... :blahblah::blahblah::blahblah:
|
|
Quote:
|
glumeam si eu...sper ca n-ai pus la suflet..:))
|
LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE DE ALEXANDRU, ALEXANDRA SI DERIVATELE!!!! SANATATE SI LA CAT MAI MULTE PLANURI IMPLINITE!!!
|
La multi ani momo, aml, alexa si cine mai poarta numele de alexandru/alexandra !
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning