![]() |
Re: Discutii despre orice!
pai astia ce merg cu autobuzul oricum nu-i luam:))
|
Quote:
|
iti dai seama cum strangem 30-40 de membri dintr-o cursa:)))
|
Quote:
|
Re: Poze Si Filme!
Quote:
|
Eu nu am stiut ca exista vre-un show . Am zis doar ca am vazut multe masini de raliu pe trailere si acuma am inteles de ce ;)
|
Quote:
|
mi-am luat talonu' inapoi :D asta-i partea buna . partea rea ii ca vineri o mananca gheara pe Lizuca :)) ( sper ca vineri )
|
Quote:
|
Quote:
|
Totusi , unde se repara statii cb in baia mare ? A intrebat Cristi dar nu am vazut sa primeasca raspuns ... Mi-am luat antena de la viper x si m-a tinut cateva ore statia :lol: . Caut un service cat mai urgent . Vreau sa o duc maine si sa-mi fie gata tot maine sau cel tarziu poimaine .
|
Quote:
Ce probleme ai cu ea??? statia mea si acuma e la reparat un om de incredere contacteazal gabi 0740476677 * vreau sa intru si eu intr-un club din baiamare, ma primeste cineva cu `elefantul ` meu, vorbesc serios |
Quote:
|
care 3?
|
urban, redline si CTR(acestea sunt mai cunoscute)...kamikaze sau cum se scrie mai este si "huligani"...cam atat stiu eu din cultura mea generala
|
ba da astia cu radaru sunt nesimtiti =)) circulam cu o viteza superioara celei normale prin autobus , cand am zarit radaru =)) si acuma sa revenim.
Stateau cu radaru pe victoriei in parcarea de la pronto , oricum is baieti buni :)) Io stiu dece stau ei la pronto ca mai mananca si ei o pita + un snitzel si o apa minerala |
Quote:
|
Quote:
nu a fost atent soferu autobusului si nu avea viteza da sa speriat , la care iam zis; stai linistit ca esti cu mine =)) ca si cum ar fi singur =)) AHAHHAA |
aha aha perfect, ti-ar sta bine sa fi sofer pe un bus.......:)) sofer pe mercedes,sau icarus :)
|
doar D-ul e singuru care imi lipseste din carnet :((
|
Quote:
|
"pai da nu ma viola cum trebuia sa ma violeze:yikes::yikes:" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=mYlNT...embedded#at=79 |
Quote:
|
Din pacate nu.. ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
o sa fie : suceava si cluj ( mai aproape ) restu , daca mai stie cineva ... pe GTT.com gasesti calendar competitonal de drag si drift.
|
salut iancu 91 te vad aproape in fiecare dimineatza in zona garii sau pe sub pod,frumos subi.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cea mai tare babuca posibila!...cat traim o sa auzim mai multe poate e perversa nu se astepta la asa ceva, poate a vrut sa se pregateasca cu costum de asistenta, ham, zbici alea lea:))=))
|
Salut băieţi!Unde se fac colantări în oraş?
|
la mixad in apropiere de piata
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pxl dar tu nu iti vinzi masina? parca era in targ nu?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:11. |
- Copyright 2026 4Tuning