![]() |
Re: Club TICO
La multi anii!Cat mai mult din ce vreti voi si sa ne vedem cu bine in anul care vine!!!!!
:lol: :peace: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :lol: :boogy: |
La multi ani si fuhfhdidhfunfioodp
|
https://www.youtube.com/watch?v=zA40M5kQqv0
de la minutul 09:01 |
as avea si eu o intrebare,a incercat pana acum cineva sa inlocuiasca oglinzile de la tico cu altele de la o alta marca de masina?Daca da de la ce masina?
|
LA MULTI ANI ! TUTUROR IONILOR , MULTA SANATATE SI DRUMURI BUNE!
|
Quote:
Sunt cateva topicuri mai in urma cu cineva de aici care a comandat in polonia unele cu dezaburire si reglaj. |
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=biFodVJiqpU
de la 0:07 la 0:14 :lol::lol: |
4 Attachment(s)
Salut si La Multi Ani pe 2013!
Mi-am facut curat prin balcon si am dat de cateva piese ramase de la HIG. Mai am o oglinda stanga, protectiile pedalelor de ambreiaj si frana si un set de bare portbagaj cu tot cu prinderi (se potrivesc perfect pe Tico). Toate piesele sunt de Tico si au urmatoarele preturi: Oglinda - 30 RON Protectii pedale - gratis Bare portbagaj superior (si suportii) - 50 RON Daca sunteti interesati, pls PM sau tel: 0765.526.432 Succes! Atasez si niste poze: |
Bare portbagaj superior (si suportii) - 50 RON
mai le aveti? |
Quote:
|
Sunt barele. Vorbim maine.
Sorin 0765.526.432 |
Quote:
seara buna ! |
Am si eu nevoie de un mecanic pentru un reglaj la carburator.stiti un meserias bun.imi consuma cam mult si am inteles ca este dereglat carburatorul 9-10%.In bucuresti sau prin apropiere.Multumesc mult....
|
Quote:
http://www.gmclub.ro/forum/index.php...rburator-tico/ |
COSTEL ,carbotest.
0723572589.cred ca prin PANTELIMON-la service -150lei |
Fugi la carbotest cu ea. 0723572589 il cheama costel. Face minuni. Bafta
|
HERCULES vezi ca sub galerie ai manocontactii ,sunt 2 sonde de temperatura ,sa nu ai un fir scos,
|
0723572589
Costel. Este meserias. Eu am fost de doua ori la el. De fiecare data a facut o treaba extraordinara. Ca pret vreo 150 de lei, dar merita. E la Dacia Pantelimon. |
Quote:
|
Salut,m-ar interesa sa cumpar un tico ,daca este cineva pe aici care doreste sa vanda unul astept pm.sau indrumari in acest sens .Multumesc!
|
Dupa cum stiti s-au scumpit asigurarile grav, pt ticozaur 796cm desi il baga la categoria 1200cm am obtinut 389 ron /12luni la carpatica cel mai ieftin ... rugamintea... daca aveti pile s-au cunoasteti locuri mai ieftine anuntati aici ... sau pm. multumesc
oricum e jalnic ce se intampla in tara asta :| |
Salut incearca sa iti faci asigurarea la City Insurance pe site pentru ca au 25% reducere. Singura problema ar fi ca trebuie sa o platesti online cu cardul.
Regards |
Quote:
Multumesc pentru raspuns all...o sa merg la dl.Costel sa imi regleze carburatorul.O zi buna va doresc..... |
Salut , am o cunostinta care cumpara un tico la un pret decent ... astept oferte aici / pm / facebook ...
|
imi da si mie cineva o mana de ajutor :vreau sa schimb ceasul din bord
se da jos usor? ceva sfaturi ? |
Cineva ,mi-a blocat Facebooku ieri asa ,ca o luna nu mai am acces la cont ,si nu mai pot adauga persoane LA GRUP , SCUZE !
|
Quote:
Ca sa ajungi la ceasuri propriu-zis, trebuie sa scoti geamul, are cateva cleme, ai mare grija sa nu le rupi. Si mai trebuie sa scoti plasticul ala negru care, la fel, are cleme. Si pe spate o sa vezi ca fiecare ceas are cate 2 surubele. Ies usor. Daca ai nevoie sa scoti si acul de la vitezometru, trece-l intai peste opritor si vezi unde se opreste, memoreaza pozitia, ca sa-l pui la loc in aceiasi pozitie, ca sa indice bine. Si cel mai usor scoti acul cu o furculita, faci parghie. Bafta si daca mai ai nedumeriri, lasa-mi un PM |
multam pentru ajutor,
multumesc tuturor ,mai ales colegului sorin_maican20 |
Salutare! Imi vand Tico. Pentru cei care cauta unul original si cu km putini...
https://forum.4tuning.ro/496-anunturi...-euro-2-a.html |
Salut! Inscrieri se mai fac pentru Tico Club?
|
oricine are TICO , poate sa faca parte din acest club,
ai TICO ? bine ai venit ! |
Multumesc pentru primire...Am si eu 3 intrebari daca se poate? Intalniri se mai fac? Eu fiind din Constanta m-ar tenta o intalnire in Bucuresti sau chiar in oras . Becurile de pozitii daca poate cineva sa imi explice cum se pot schimba va rog .? Vreau sa le schimb cu becuri Smd si am o problema in a le monta . La fel este si cu cele de la numar. Multumesc
|
Quote:
posibil sa fi scos din greseala un fir ....:oops: |
Din ce stiu eu este in spatele motorului intre alternator si electromotor si are un papuc, in dreptul firelor de la electromotor.
|
Quote:
Salut , la pozitii , mie imi e cel mai comod pe la roata --> mergi pe cablu pana cand dai de soclu , ala se scoate prin invartire ( problema e ca nu mai stiu directia ) ... se scoate becul , pui ce ai tu , PROBEZI --> cu el scos , si bagi la loc in sensul invers in care l-ai scos ... daca ai mana mai " groasa " .... sau degetele " scurte " ( eu cu 2 degete ma chinui sa scot soclul ) ... poti sa incerci sa scoti roata ... vezi ca ai si pop nit la aparatoarea aia de noroi ... atentie cand il scoti ca nu este din cel mai bun material . Bafta La numar n-am schimbat , las pe altii sa-ti dea un sfat . Succes |
Quote:
pentru moment toate ok! |
salut ...ma puteti ajuta va rog ...
salut ...de curand mi-am luat si eu ca mai toti din orasele mari un "TICOZAUR"(cum zic baieti de pe aici )....am in schimb cateva probleme :
1 . ceasu de la apa nu indica deloc ..(unde ar trebui sa ma uit si sa il repar??) 2. merge un pic intrerupt .( pun mana pe fisa nr 3 .ma curentez. aia sa fie cauza?? ) pierde curent pe la aceea fise si de aceea si intreruperea ?? 3. unde este pozitionat filtru de benzina?? tot sub masina ca la mai celelalte modele ..?sau in alta parte (as vrea sa il schimb ) 4.ce ulei imi recomandati?? acel ulei de 75 de lei din comert recomandat pt tico si matiz ? sau pot pune ceva mai bun .. 5.baga caldura doar cand merge pana in 40 la ora ...dupa aceea daca maresc viteza nu mai baga deloc deloc ...decat rece .. ce sa ii fac ?? VA MULTUMESC si sper sa ma ajutati si pe mine cu aceste probleme .. |
Re: salut ...ma puteti ajuta va rog ...
1. nu cred ca este ceasul, sigur e sonda si mai degraba firul sarit
2. schimba fisele, posibil si bujiile 3. in stanga spate, oarecum sub prag 4. producatorul recomanda 10w30, eu am luat masina cu 10w40 Valvoline durablend, i-am facut inca vreo 2 schimburi cu acelasi ulei, momentan am agam 10w40, mai ieftin, si vad ca nu face mofturi 5. de la 40 in sus nu mai are forta sa acopere caldura aerul rece care vine din afara. Iarna trecuta pe frigurile alea mari ii pusesem carton, in iarna asta i-am izolat capota si se incalzeste motorul mai repede |
Re: salut ...ma puteti ajuta va rog ...
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning