![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
Oricum,eu ma opresc aici,ii las si pe ceilalti sa isi spuna parerea. |
6 Attachment(s)
In concluzie va place broasca? :)))
Am si`un Bora :) |
Amreicane, jantele pe o masina sunt foarte importante si trebuie putin gandite. Nu poti pune niste jante stil retro sa zic pe o masina de ultima ora. Cum ar da? Nu prea bine, iti zic eu. Jantele trebuiesc gandite putin, pentru stilul de masina, pentru culoarea masinii, pentru vremea masinii, etc Va suparati toti cand vi se fac putine observatii si nu vi se raspunde cu: 'wow frate, ce tare!'
Majoritatea faceti lucruri doar pentru a va afirma, incercati sa le faceti pentru voi si sa le faci asa cum trebuie, nu aruncate din avion si gata, e ok. |
2 Attachment(s)
:lol:
Am tras o toba la Type R. |
Pana la urma te-ai hotarat sa-i pui evacuarea? Pardon, burlan! :lol: Arata bine masina. :shock: E exact ca una de Drag. :twisted:
Dar parca cere alte cauciucuri. :rolleyes2 |
@Robicutz--arata binisior broasca, si geamul se monteaza la 10 metri pt ca nu are toate scripturile facute :)...si frumoasa bora.... :D
Robicutz-ai drepatate despre masina lui americanu'...doar ca e sllr editor-edit wheels-side to side :) Americanu`-yo cred ca nu stii ce vorbesti...1-nu stii sa lucrezi in 3ds max...2-chiar daca ai stii nu te-ai decurca cu scripturile...3-nu ti se f u t e pc pt ca tot intri si iesi si daca nu iti convine jocul nul mai juca....nu te obliga nimeni :) Andu_RacE-de acord :D :) in privinta jentilor :) StreetStyle22-ai furat burlanu de la casa lu tataie :lol: ....ca sa arate exact de drag punei pe fata cauciucuri si jenti de drag :D ...ca are tractiune spate honda :) |
E tractiune fata. :)
Care stie cum sa scap de eroarea asta ?! !Script error Thread: THRD-RUNVMI Dummy.handleEvent Error: Thread::evalName: null.methodcall() java.game.CarMarket:enter (line:316) java.game.GameLogic:changeActiveSection (line:784) java.game.Garage:osdCommand (line:1573) java.render.osd.Gadget:sendMessage (line:211) java.render.osd.Button:click (line:31) java.render.Group:handleEvent (line:178) Am nevoie de : fisierele Carmarket,Gamelogic,Garage,OptionsDialog din folderul SL/Scripts/Game/..daca e cineva binevoitor si le poate arhive pe toate 4 si le urca,multumesc anticipat. :) |
4 Attachment(s)
/\/\/\/\/\
|
Hondarilor! :twisted:
Puteai sa mai lucrezi putin la detalii. Si aici ma refer in mare parte la jante, la roti in general, suspensie, etc |
1 Attachment(s)
Incet..incet de tot. :lol:
Stiu,is probleme cu texturiile..dar sper sa le rezolv,ideea ca a iesit sa o pot vopsii,is si eu incepator. :) |
Vopsea, alea alea, a? Man, nu e rau. :) E bine ca se fac progrese si bine ca te-ai reapucat de proiect. :) Apropo, ceva parca nu e la linie acolo, ce dracu s-a intamplat? :oops:
|
3 Attachment(s)
RX-7 .
|
Quote:
Si da,e caroseria umpic mai jos,asta se rezolva imediat.:) Urmeaza sa schimb,ca orice vopsea as pune pe masina devine mai alba ca aia nuanta normala.Vedeti si voi,ca e spray canul din dreapta spate,si se vede aiurea pe masina. Mai sunt multe de facut..inca ceva creditele pentru modelul 3d,texturi se duc lui Juvenille,multumitii lui. ;) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Scz de dublu post,dar nu mai am Edit.Jantele probabil nu au fost cea mai buna alegere,dar cele cu care a venit masina nu prea imi plac :oops: In rest,masina stock,in afara de motor,care nu e turbotechnicks,ci un drag full blown,by Dexter.
'68 Mustang |
@StreetStyle22 in primu rand ai facuto paintable tot sasiul :lol:...si bagai reflectie ca sa se vada culoarea bine....si textureazo....ca pana acum...sincer arata urat de tot :D
|
3 Attachment(s)
Nissan Primera V6
|
Quote:
|
poate cnv sa ma ajute si pe mn sa imi pun si eu urs in joc pls:D:D:D:D ms antricipat
|
1 Attachment(s)
@crazy rock
|
Quote:
|
sall...am revenit si io de la un ban de o saptamana :((,si asi vrea sa stiu si io cum pot pune p masina un DECAL cu 4tuning ???? adik,il am in joc,dar cand il pun p masina imi apare o portiune mare de alb :((.
|
1 Attachment(s)
trebuie sa scoti fundalul:d
am incercat sa fak o grafica mai buna.....ce ziceti |
1 Attachment(s)
Va rog sa ma ajutati si pe mine am nevoie de crack la versiunea 2.2.1 va gog frumos unde pot gasi, am cautat de am inebunit....
uitati........ |
cauta akolo unde ai facut imaginea..
|
Quote:
|
Quote:
|
auziti am si io o intrebare:D:D:D exista vw corrado pentru slrr? mas dori mult de tot sa tunez un corrado sau sa ma invart un pik ku el:D:D:D
|
Care ma ajutati cu niste motoare pentru MWM ? Eu m-am saturat cat am citit la topicul asta ca sa gasesc ceva.... am observat ca majoritatea aveti 2.30LE!! Se gasesc mai multe pentru aceasta versiune decat pentru MWM ?
|
:weirdface
Chiar trebuie de dat mura-n gura la toata lumea?:confused2 Cica ai citit, o pagina daca ai fi dat in urma, ai fi gasit tot ceea ce ai fi dorit. Dar in fine.....:rolleyes2 Deci, instalezi jocul original, iar ordinea de instalare a patch-urilor este....SLRR 2.2.1 Patch-SLRR MWM Patch-SLRR LE2MWM Patch. Ordinea o gaseai la semnatura lui Marius. Si aici ai cateva mood-uri postate de Americanu, pagina care o vedeai la semnatura lui. :poke: https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...ml#post3032267 Daca nu te multumesc aceste mood-uri, intra si tu pe SLRR-RO, GOM, GSM, REDLINE si habar nu am care mai sunt. Cauta si tu pe la paginile 100 sau 200 ca este pus un notepad cu toate site-urile. :smile: |
@Robicutz-ce good work ma...unde p l m vezi tu...masina nu e texturata, nare reflectie nu are decat o treaba paintable care dureaza 5 minute sa o faci...numai il pupati atat in c u r ............
@Robicutz-ce sa zic...sa il critic ca nu arata bine si pe urma sa imi zici ca sunt bulangiu....daca nu am comentat inseamna ca nu imi place..... @jurec@d!xxl-arata bine grafica...bravo :) @Dacia Sport BR 10 TCM-nu iti tre crack pt slrr..daca da eroare inseamna ca nu l-ai instalat bine :) @drifter01-nu este niici un corado pt slrr |
cine are sa imi dea si mie un motor pt Golf V ???? io am unu dar este stoc al jocului si e najpoa...ms :D
|
Maryus, fara suparare, dar te contrazic. Trebuie si pupat putin in cur asa cum spui tu. Trebuie incurajat intr-un fel sau altul. E adevarat, dureaza putin, a facut putin, a iesit ca dracu, nu e terminata inca, dar e de mentionat, ca e incepator, ca nu prea stie cum sta treaba si ceea ce a facut ieri, a postat ca s-a reapucat de masina in continuare si ca vrea sa o termina. Ca nu a iesit asa cum trebuie, asta e. Trebuie putina rabdare sa se prina omul cum vine treaba si o sa faca pe urma lucrul pana la capat. Nimeni nu s-a nascut invatat, nu uita asta.
|
Marius,daca ai ceva de zis,zii aici,nu ii lua altii useri la rost,sau ce ai facut o masina,5 paintjoburi te-or pupat in fund altii,si gata te crezi zeu ? :rolleyes2
Nu m-a deranjat ca te legi de ce fac eu,dar nu te lua de altii useri ca ei nu au nici o vina ca zic un spor sau ceva. Cand ai postat printuri cu proiectul tau,te-am laudat toti,ca meriti,dar fii si tu calculat,daca te-am laudat nu inseamna sa vii si sa ne calci in picioare,suntem pe forum. :) Ce se mai aude cu E34'ul ? Avand in vedere ca sunt deja 2 versiuni,ce v-a aduce in plus a 3 ? |
A adus deja in plus cred ca trapa aceea. :-? In rest nu ma bag, ca nu stiu. :)
|
Quote:
|
Bai "Andu Race" .... decat sa "ajuti" pe cineva doar de dragul de a mai face un post ....... mai bine ai sta in banca ta! Nici linkul ala care l-ai postat nu e bun! Ms de ajutor.... "priceputule"!
|
Quote:
|
Quote:
HaHaHaHa poate omu nu are chef sa o faca... poate lucreaza la ea cand are chef... Nu este obligat sa o faca in 2 luni . O poate face si in 9 ani care e problema ta ? Quote:
|
@izki- da pt tine era...scz...daca vrei sa ai parerea mea de acum o sa ti-o zic :D
taz1vas-nu vreau sa fiu pupat in c u r , doar ca trebuie apreciat cum trebuie, nu face un k k t si astia WOW super tare ....whatever, nu vreau sa ma cert cu nimeni de pe forum.... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning