Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

Mr.Extasy 06-02-10 23:36

Re: Street Legal Racing - Redline

Quote:

Originally Posted by Americanu` (Post 3059010)
crezi ca ma uit daca sunt de bmw sau de alta masina? bine sa arate si sunt multumit. asa mai bn fac in 3dsmax masini . 1-2 la o luna decat sa ma chinui la asta cu editoru. baga schimba dimensiunea la roti, intra iar in joc verifica, iesi, iar modifica iar intri in joc si tot asa.. mi se fute drq pc-ul daca ii tot fac asa. Si la mustang mie imi plac jentile alea. sunt de C4 rally

Nu schimbi dimensiunea,doar pozitia :P Si stai linistit,ca nu se fute deloc pc-ul.Cel putin la mine,de cand joc,nu am avut probleme de la SLR si SLR Editor.Iti pot confirma si altii.Eu unul pana cand nu sunt jantele masinilor in pozitia corespunzatoare,motorul la fel in pozitia corespunzatoare,nu o las asa.Ies,editez,intru.Nu e bine,ies iar,editez,intru,si tot asa :)

Oricum,eu ma opresc aici,ii las si pe ceilalti sa isi spuna parerea.

Robicutz 06-02-10 23:55

6 Attachment(s)
In concluzie va place broasca? :)))

Am si`un Bora :)

Andu_RacE 07-02-10 00:59

Amreicane, jantele pe o masina sunt foarte importante si trebuie putin gandite. Nu poti pune niste jante stil retro sa zic pe o masina de ultima ora. Cum ar da? Nu prea bine, iti zic eu. Jantele trebuiesc gandite putin, pentru stilul de masina, pentru culoarea masinii, pentru vremea masinii, etc Va suparati toti cand vi se fac putine observatii si nu vi se raspunde cu: 'wow frate, ce tare!'

Majoritatea faceti lucruri doar pentru a va afirma, incercati sa le faceti pentru voi si sa le faci asa cum trebuie, nu aruncate din avion si gata, e ok.

StreetStyle22 07-02-10 01:06

2 Attachment(s)
:lol:
Am tras o toba la Type R.

Andu_RacE 07-02-10 01:12

Pana la urma te-ai hotarat sa-i pui evacuarea? Pardon, burlan! :lol: Arata bine masina. :shock: E exact ca una de Drag. :twisted:

Dar parca cere alte cauciucuri. :rolleyes2

Maryus_x90 07-02-10 11:11

@Robicutz--arata binisior broasca, si geamul se monteaza la 10 metri pt ca nu are toate scripturile facute :)...si frumoasa bora.... :D

Robicutz-ai drepatate despre masina lui americanu'...doar ca e sllr editor-edit wheels-side to side :)

Americanu`-yo cred ca nu stii ce vorbesti...1-nu stii sa lucrezi in 3ds max...2-chiar daca ai stii nu te-ai decurca cu scripturile...3-nu ti se f u t e pc pt ca tot intri si iesi si daca nu iti convine jocul nul mai juca....nu te obliga nimeni :)

Andu_RacE-de acord :D :) in privinta jentilor :)

StreetStyle22-ai furat burlanu de la casa lu tataie :lol: ....ca sa arate exact de drag punei pe fata cauciucuri si jenti de drag :D ...ca are tractiune spate honda :)

StreetStyle22 07-02-10 11:14

E tractiune fata. :)
Care stie cum sa scap de eroarea asta ?!
!Script error

Thread: THRD-RUNVMI Dummy.handleEvent
Error: Thread::evalName: null.methodcall()

java.game.CarMarket:enter (line:316)
java.game.GameLogic:changeActiveSection (line:784)
java.game.Garage:osdCommand (line:1573)
java.render.osd.Gadget:sendMessage (line:211)
java.render.osd.Button:click (line:31)
java.render.Group:handleEvent (line:178)

Am nevoie de : fisierele Carmarket,Gamelogic,Garage,OptionsDialog din folderul SL/Scripts/Game/..daca e cineva binevoitor si le poate arhive pe toate 4 si le urca,multumesc anticipat. :)

capa` 07-02-10 12:46

4 Attachment(s)
/\/\/\/\/\

Andu_RacE 07-02-10 12:52

Hondarilor! :twisted:

Puteai sa mai lucrezi putin la detalii. Si aici ma refer in mare parte la jante, la roti in general, suspensie, etc

StreetStyle22 07-02-10 13:40

1 Attachment(s)
Incet..incet de tot. :lol:
Stiu,is probleme cu texturiile..dar sper sa le rezolv,ideea ca a iesit sa o pot vopsii,is si eu incepator. :)

Andu_RacE 07-02-10 13:42

Vopsea, alea alea, a? Man, nu e rau. :) E bine ca se fac progrese si bine ca te-ai reapucat de proiect. :) Apropo, ceva parca nu e la linie acolo, ce dracu s-a intamplat? :oops:

capa` 07-02-10 13:42

3 Attachment(s)
RX-7 .

StreetStyle22 07-02-10 13:44

Quote:

Originally Posted by Andu_RacE (Post 3060668)
Vopsea, alea alea, a? Man, nu e rau. :) E bine ca se fac progrese si bine ca te-ai reapucat de proiect. :) Apropo, ceva parca nu e la linie acolo, ce dracu s-a intamplat? :oops:

Da stiu,nu stiu din ce motiv anume,usiile,ca sa fie la linie cu caroseria in partea de jos,sus is mai mari.
Si da,e caroseria umpic mai jos,asta se rezolva imediat.:) Urmeaza sa schimb,ca orice vopsea as pune pe masina devine mai alba ca aia nuanta normala.Vedeti si voi,ca e spray canul din dreapta spate,si se vede aiurea pe masina. Mai sunt multe de facut..inca ceva creditele pentru modelul 3d,texturi se duc lui Juvenille,multumitii lui. ;)

Mr.Extasy 07-02-10 14:03

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3060102)
:P Mr.Extasy-ai drepatate despre masina lui americanu'...doar ca e sllr editor-edit wheels-side to side :)

O sa revin cu un Mustang 68 pt a-i arata Americanului cum ar trebui :D

Mr.Extasy 07-02-10 15:04

5 Attachment(s)
Scz de dublu post,dar nu mai am Edit.Jantele probabil nu au fost cea mai buna alegere,dar cele cu care a venit masina nu prea imi plac :oops: In rest,masina stock,in afara de motor,care nu e turbotechnicks,ci un drag full blown,by Dexter.
'68 Mustang

Maryus_x90 07-02-10 15:08

@StreetStyle22 in primu rand ai facuto paintable tot sasiul :lol:...si bagai reflectie ca sa se vada culoarea bine....si textureazo....ca pana acum...sincer arata urat de tot :D

capa` 07-02-10 16:38

3 Attachment(s)
Nissan Primera V6

Robicutz 07-02-10 18:15

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 3060655)
Incet..incet de tot. :lol:
Stiu,is probleme cu texturiile..dar sper sa le rezolv,ideea ca a iesit sa o pot vopsii,is si eu incepator. :)

whuai man bravo ! keep up the good work ... deabea astept Loganu` :X

crazy rock 07-02-10 19:12

poate cnv sa ma ajute si pe mn sa imi pun si eu urs in joc pls:D:D:D:D ms antricipat

capa` 07-02-10 19:49

1 Attachment(s)
@crazy rock

izki 07-02-10 21:34

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3057636)
@danny125-bun inceput in slrr.....macar nu vii cu intrebari stupide :)

@crazy rock-da se mai joaca multa lume slrr...si nu putem sa iti dam salvarea pt ca ti-ar da eroare....daca eu am o masina si tu nu o ai in joc iti da dont send :D

@jurec@d!xxl- se zice i am back :) and Welcome Back !

de bmw meu nu zici nimik?? trebuie sa fac o modificaresi il postez din nou:D

Bmw850 07-02-10 21:50

sall...am revenit si io de la un ban de o saptamana :((,si asi vrea sa stiu si io cum pot pune p masina un DECAL cu 4tuning ???? adik,il am in joc,dar cand il pun p masina imi apare o portiune mare de alb :((.

jurec@d!xxl 07-02-10 22:04

1 Attachment(s)
trebuie sa scoti fundalul:d

am incercat sa fak o grafica mai buna.....ce ziceti

Dacia Sport BR 10 TCM 07-02-10 22:12

1 Attachment(s)
Va rog sa ma ajutati si pe mine am nevoie de crack la versiunea 2.2.1 va gog frumos unde pot gasi, am cautat de am inebunit....

uitati........

jurec@d!xxl 07-02-10 22:15

cauta akolo unde ai facut imaginea..

Dacia Sport BR 10 TCM 07-02-10 22:20

Quote:

Originally Posted by jurec@d!xxl (Post 3062633)
cauta akolo unde ai facut imaginea..

am incercat si asa si tot nu merge:(

Oxide 07-02-10 22:55

Quote:

Originally Posted by Dacia Sport BR 10 TCM (Post 3062654)
am incercat si asa si tot nu merge:(

Fara warez pe forum ! ;)

drifter01 07-02-10 23:15

auziti am si io o intrebare:D:D:D exista vw corrado pentru slrr? mas dori mult de tot sa tunez un corrado sau sa ma invart un pik ku el:D:D:D

danezubmw 08-02-10 02:43

Care ma ajutati cu niste motoare pentru MWM ? Eu m-am saturat cat am citit la topicul asta ca sa gasesc ceva.... am observat ca majoritatea aveti 2.30LE!! Se gasesc mai multe pentru aceasta versiune decat pentru MWM ?

Andu_RacE 08-02-10 03:40

:weirdface
Chiar trebuie de dat mura-n gura la toata lumea?:confused2 Cica ai citit, o pagina daca ai fi dat in urma, ai fi gasit tot ceea ce ai fi dorit. Dar in fine.....:rolleyes2

Deci, instalezi jocul original, iar ordinea de instalare a patch-urilor este....SLRR 2.2.1 Patch-SLRR MWM Patch-SLRR LE2MWM Patch. Ordinea o gaseai la semnatura lui Marius.

Si aici ai cateva mood-uri postate de Americanu, pagina care o vedeai la semnatura lui. :poke:
https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...ml#post3032267
Daca nu te multumesc aceste mood-uri, intra si tu pe SLRR-RO, GOM, GSM, REDLINE si habar nu am care mai sunt. Cauta si tu pe la paginile 100 sau 200 ca este pus un notepad cu toate site-urile. :smile:

Maryus_x90 08-02-10 10:51

@Robicutz-ce good work ma...unde p l m vezi tu...masina nu e texturata, nare reflectie nu are decat o treaba paintable care dureaza 5 minute sa o faci...numai il pupati atat in c u r ............

@Robicutz-ce sa zic...sa il critic ca nu arata bine si pe urma sa imi zici ca sunt bulangiu....daca nu am comentat inseamna ca nu imi place.....

@jurec@d!xxl-arata bine grafica...bravo :)

@Dacia Sport BR 10 TCM-nu iti tre crack pt slrr..daca da eroare inseamna ca nu l-ai instalat bine :)

@drifter01-nu este niici un corado pt slrr

Bmw850 08-02-10 11:20

cine are sa imi dea si mie un motor pt Golf V ???? io am unu dar este stoc al jocului si e najpoa...ms :D

Andu_RacE 08-02-10 13:00

Maryus, fara suparare, dar te contrazic. Trebuie si pupat putin in cur asa cum spui tu. Trebuie incurajat intr-un fel sau altul. E adevarat, dureaza putin, a facut putin, a iesit ca dracu, nu e terminata inca, dar e de mentionat, ca e incepator, ca nu prea stie cum sta treaba si ceea ce a facut ieri, a postat ca s-a reapucat de masina in continuare si ca vrea sa o termina. Ca nu a iesit asa cum trebuie, asta e. Trebuie putina rabdare sa se prina omul cum vine treaba si o sa faca pe urma lucrul pana la capat. Nimeni nu s-a nascut invatat, nu uita asta.

StreetStyle22 08-02-10 13:49

Marius,daca ai ceva de zis,zii aici,nu ii lua altii useri la rost,sau ce ai facut o masina,5 paintjoburi te-or pupat in fund altii,si gata te crezi zeu ? :rolleyes2
Nu m-a deranjat ca te legi de ce fac eu,dar nu te lua de altii useri ca ei nu au nici o vina ca zic un spor sau ceva. Cand ai postat printuri cu proiectul tau,te-am laudat toti,ca meriti,dar fii si tu calculat,daca te-am laudat nu inseamna sa vii si sa ne calci in picioare,suntem pe forum. :)
Ce se mai aude cu E34'ul ? Avand in vedere ca sunt deja 2 versiuni,ce v-a aduce in plus a 3 ?

Andu_RacE 08-02-10 13:52

A adus deja in plus cred ca trapa aceea. :-? In rest nu ma bag, ca nu stiu. :)

Maryus_x90 08-02-10 14:01

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 3064370)
Marius,daca ai ceva de zis,zii aici,nu ii lua altii useri la rost,sau ce ai facut o masina,5 paintjoburi te-or pupat in fund altii,si gata te crezi zeu ? :rolleyes2
Nu m-a deranjat ca te legi de ce fac eu,dar nu te lua de altii useri ca ei nu au nici o vina ca zic un spor sau ceva. Cand ai postat printuri cu proiectul tau,te-am laudat toti,ca meriti,dar fii si tu calculat,daca te-am laudat nu inseamna sa vii si sa ne calci in picioare,suntem pe forum. :)
Ce se mai aude cu E34'ul ? Avand in vedere ca sunt deja 2 versiuni,ce v-a aduce in plus a 3 ?

am zis asta pt ca nu e normal sa nu faci ceva bine si ala care nu stie sa zica: " mama super tare frate" cand totul e gresit, ar tre sa te asculti de sfaturile lumii, cum fac majoritatea,posteaza topic WIP cu ce fac ei si ala ii zice bah vezi ca la usa nu e ceva bine, uite fai asa si o sa fie mai bine, da tu in 5 luni ai reusit doar sa faci masina paintable si toata, nu doar ce trebuia.... si daca voi nu ati apreciat nici o diferenta intre e34 meu si celelalte atunci o las balta si nu ii dau release... o sa fie vip...si o sa va arat diferente...prima versiune e low poly si e varza...a 2 este scalata incorect si daca ii pui roti de 19 zici ca sunt de 15, e texturata aiurea, are o gramada de buguri in special java...da numai zic nimik ca vad ca nu apreciati masina cum trebuie...

danezubmw 08-02-10 14:12

Bai "Andu Race" .... decat sa "ajuti" pe cineva doar de dragul de a mai face un post ....... mai bine ai sta in banca ta! Nici linkul ala care l-ai postat nu e bun! Ms de ajutor.... "priceputule"!

izki 08-02-10 14:24

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3063791)
@Robicutz-ce good work ma...unde p l m vezi tu...masina nu e texturata, nare reflectie nu are decat o treaba paintable care dureaza 5 minute sa o faci...numai il pupati atat in c u r ............

@Robicutz-ce sa zic...sa il critic ca nu arata bine si pe urma sa imi zici ca sunt bulangiu....daca nu am comentat inseamna ca nu imi place.....

@jurec@d!xxl-arata bine grafica...bravo :)

@Dacia Sport BR 10 TCM-nu iti tre crack pt slrr..daca da eroare inseamna ca nu l-ai instalat bine :)

@drifter01-nu este niici un corado pt slrr

@Robicutz[/B]-ce sa zic...sa il critic ca nu arata bine si pe urma sa imi zici ca sunt bulangiu....daca nu am comentat inseamna ca nu imi place.. asta e pt robicutz sau pt mine..??? ca eu team intrebat de bmw .....asta e pt toata lumea mie imi place sa isi dea omu cu parerea desprea masinile pe care le pun aici chiar dak ma critica dar dak ma critica sa imi zica si dc(asa invat) sau unde am gresit....dak am gresit... sau am facut cv far gust..pentru ca am facut niste masini si unu ca e oribila sau nustiucum si masina arata destul de bine eram si la inceput ....dak ias fi dat masina aia lui maysu sau altu mai bun de aici sa o posteze totzi ziceau ca e buna ca perfecta da na...(acuma mryus scuze ca team dat pe tine drept exemplu nu am nimic cu tine faci masini frumoase si chiar vreu sa aud parerea ta despte masinile mele ca asa invat si vad unde gresesc )

taz1vas 08-02-10 14:32

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3064410)
da tu in 5 luni ai reusit doar sa faci masina paintable si toata, nu doar ce trebuia.... .

HaHaHaHa poate omu nu are chef sa o faca... poate lucreaza la ea cand are chef... Nu este obligat sa o faca in 2 luni . O poate face si in 9 ani care e problema ta ?

Quote:

si daca voi nu ati apreciat nici o diferenta intre e34 meu si celelalte atunci o las balta si nu ii dau release... o sa fie vip...si o sa va arat diferente...prima versiune e low poly si e varza...a 2 este scalata incorect si daca ii pui roti de 19 zici ca sunt de 15, e texturata aiurea, are o gramada de buguri in special java...da numai zic nimik ca vad ca nu apreciati masina cum trebuie...
Cred ca tu esti ala care vrei sa fie pupat in "cur" :D Toti de pe forum trebuie sa iti laude munca altfel ce ? nu o sa mai pui masina la download ? BRAVO

Maryus_x90 08-02-10 15:35

@izki- da pt tine era...scz...daca vrei sa ai parerea mea de acum o sa ti-o zic :D

taz1vas-nu vreau sa fiu pupat in c u r , doar ca trebuie apreciat cum trebuie, nu face un k k t si astia WOW super tare ....whatever, nu vreau sa ma cert cu nimeni de pe forum....

All times are GMT +2. The time now is 04:58.

- Copyright 2026 4Tuning