![]() |
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Îmi cer scuze dacă postez unde nu trebuie.
Vrem Raliul Hunedoarei înapoi. |
Quote:
si eu. ce parere aveti de noul logan 3d cu motor de 900 cmc? |
iar arde ceva prin Micro 7.
|
Vine zapada... pregatiti lanturile sau dupa caz frana de mana :D
http://www.agenda.ro/alegeri-cu-cod-...si-vant/271370 “Judetele Mehedinti, Caras Severin, Gorj, Hunedoara, Timis, Arad si Bihor si zona de munte a judetelor Dolj, Sibiu, Arges, Prahova, Dambovita, Buzau, Suceava si Neamt – atentie deosebita, este posibil sa fie zapada asociata cu vant”, a declarat Ion Sandu, citat de HotNews. |
|
|
atat au fost de destepti astia cu drumurile ca numai acum la final si-au dat seama ca cei care din de la Arad spre Deva nu au cum sa intre usor pe autostrada si acum rapid in 3 zile au facut 2 sensuri giratorii.
:) ca la noi. |
Legat de taxa auto stie cineva ceva? creste?scade?se scoate?:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Cam toate motoarele sunt limitate la 300km/h
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://www.g-power.de/1015.html?&L=01 |
Sah Mat :-)
|
SnAp7 esti Fazan :lol:
|
ceva jante usoare la un pret acceptabil stie cineva?ma intereseaza pentru noua mea masinuta E46:D si as prefera ceva pe 17'
|
Quote:
|
ba da,zilele astea o sa ii fac poze si le postez :D
|
1 Attachment(s)
unde reconditionez o janta de aluminiu, rapid ? 1-2 maxim 3 zile ? deva-hunedoara-simeria -orastie ?
|
4 Attachment(s)
Gata,m-am hotarat,azi o sa va prezint noua mea iubita,e nemtoaica:D,am cumparato din germania personal,km reali+carte service,un singur proprietar(femeie,motiv pentru care are cutie automata), arata impecabil tehnic si estetic si este full option!!
318i automatic Euro 4 km reali+carte service 6 x Airbag DSC ABS incalzire in scaune Geamuri electrice oglinzi electrice oglinda fata heliomata senzonri lumina+pachet lumini bussiness piele pilot automat xenon cu lupa OEM proiectoare ceata faruri reglabile automat in functie de greutatea masinii Radio CD comenzi volan Climatronic Scaune reglabile electric zona lombara carlig OEM senzori parcare banghete rabatabile cotiera fata spate etc.probabil mai sunt si nu imi amintesc... + 4 roti vara 16' si 4 roti iarna 15' De curand am inmatriculato,taxa 720 euro(bani pe care sper sa ii recuperez in instanta) si i-am facut cadou folii...urmeaza jantele si multe altele pe viitor:P PS: numarul e preferential si nu semnifica ce credeti voi:D ci altceva |
Quote:
|
Quote:
|
si a mea:D referitor la problema ta cu janta,baietii din micro 5 de la service-ul meteor din hunedoara,se ocupau cu indreptari/reconditionari jante.Pot intreba zilele astea daca vrei...
|
Quote:
S-o stapanesti sanatos si fara incidente PS: Nu e chiar full option cum ai zis mai sus :p dar e pe acolo...oricum e faina! Felicitari pt achizitie :drunk: |
ms Bogdane
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
noooo,aia e masina de persoane la varsta a treia :suspiciou |
1 Attachment(s)
Quote:
...Pentru ca tancul se transforma in avion Cand pe bancheta din spate pot sta doar doi Beton... Attachment 2696575 |
Imi explica si mie cineva daca este legala sau nu urmatoarea intamplare?
Se ia una bucata Logan galben cu geamuri fumurii (fara numere MAI sau inscriptii),se pune un aparat RADAR si un martafoi (marțafoi, s. m. Om de nimic, om fără căpătâi, vagabond, golan, netrebnic; secătură. – Et. nec. ),se planteaza pe un drum drept cu 2 benzi pe sens (jud. sibiu ,dupa saliste),iar dupa vreo 5-10 km stau alti martafoi intr-un MCV care te opresc pretinzand ca ai depasit viteza pe portiunea de drum de care tu ai trecut acum 5km. Plus in Deva,sta un Logan alb cu numere de MAI fara inscriptii ,tot cu geamuri fumurii ,care are montat radar pe el. Pe final revin cu intrebarea: ESTE LEGALA aceasta tactica a militiei romane? |
Quote:
Nu este legal! Din cate stiu eu masina politiei are pe ea inscriptii si girofar...astia fac ce vor ei in tara asta.In legatura cu loganul alb cu numere MAI de la santuhalm sa stiti ca se plimba pe acolo in fiecare zi! Da ture si opreste pe cine vrea sau i se pune pata...l-a oprit pe un prieten de al meu ptr xenoane si l-a intrebat si de folii si de xenoane si de jante si i-a cerut toate actele... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:52. |
- Copyright 2026 4Tuning