![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
aici slrr meu facut de mne :D la semnatura si scz de dublu post dar a fugit edit al drq fuge de mne :))
|
3 Attachment(s)
I like banana!yummmy
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
TAci:)) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
>> GMC << |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Ce parere aveti de cutia mea de carton? PS-Spunetimi si mie ..se vede bine grafica?....toate setarile sunt date la maxim si din joc si din placa video |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Belea masini baieti :> uitati si broscuta mea :X
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mi-am facut si eu putin timp pentru SLRR
Frumoase masini in ultimele pagini ;) si vad ca din ce in ce mai multa lume noua :lol: Postez si eu o masina...poze needitate |
Quote:
|
dar cu motorul ala de peste 7000 de cp sau cat avea nu se mai aude nimic...spuneati ca va fi urcat "mai pe seara" dar nimic, va rog eu un link sua ceva ca chiar vrea niste motoare noi plz
|
Quote:
Dany--frumoasa dar unde e toba??:))..si tu ai pierduto ca dary? |
Honda prelude danny??
o aveam si eu ce ma mai distram cu ea in 230Le :)) |
Mersi baieti ;)
Da Honda Prelude dar e cam nasol physics-ul masinii ,tremura cand o lasi mai jos si tot agata peste tot :D Toba...toba este pe invisible :)) ... nu am pus pentru ca nu era loc in bara spate pentru toba si atunci sa presupunem ca toba ar fi undeva in spatele barii si nu se vede ... ok ? :-P |
3 Attachment(s)
Si de la mn un Eclipse, sper ca macar asta sa va placa. Am si eu o intrebare..azi am vrut sa intru in slrr si cand sa dau la load career nu o mai gaseam:(, am intrat in foledrul unde ar trebui sa fie salvare si este tot acolo, dar in joc nu o pot accesa. Aveti idee ce are?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
.....
|
Welcome back NtzDra
dragute .. |
Hai ca ma pun si eu sa fac o masinutza:P=)) app frumoasa NTZDra;)
|
;) va foarte multumesc... iar am inceput sa joc slrr ma dispera jocu asta creeaza dependenta :)))
|
1 Attachment(s)
Quote:
ON: Am venit cu o masina dintr-un videoclip a lui Rick Ross si anume Bmw-ul alb 745li, unde nu am gasit acele jante de 24 albe si i-am pus ceva asemanator numai ca este pe auriu:P Sper sa va placa PS: Nici numarul de inmatriculare nu l-am gasit:P PS2: Scuzati-mi grafica ;) e un calculator mai vechi inca nu l-am upgradat:P |
Quote:
Cine cerea motoru de 8000cp e pe gom se numeste Turbotehnic |
Quote:
|
Buna treaba baieti , asa masini sa tot vad pe forum .
|
Quote:
|
Quote:
cautal si pe SlrrBrasil sigur merge de acolo il am eu. Nu apar toate motoarele la joc ex(v10 lambo,Toyota JZGTE,....) Daca le bagi in versiunea 2.3.0 sigur iti apare kitu;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salut maryusicaaa :))) inca rad cu silviu [BlackTiger]de cotnari :) nu te-am uitat :)) cand e de caterinca bagam cotnari si zicem "ba daca era si maryus aici... era si mai panarama" :)) si numai dastea :D apropo mi-am schimbat pc-ul si uite ce grafica am acuma
Reper 1: incearca sa iti setezi placa video pe maxim ca sa nu ti se mai vada asa naspa... 2: mai multe poze ... ca asa pot sa zic ca e frumoasa si dupa sa vad ca in fata ai cine stie ce .... 3:alte jante Masina noua xD Plec in vacanta si 11 zile nu o sa fiu on xD astai ultima mea masina :O |
3 Attachment(s)
Quote:
si inca una de la mine ;) exact asa cum imi place |
super audi ;) dar si el cand a venit aici a fost la randu lui invatat de cineva cum se baga masini daca imi aduc eu bine aminte :))
|
Quote:
|
Quote:
@Krypton-nu m-a invatat nimeni de aici, am luat sfaturi de la toti de pe gom si mi-am batut capu si am invatat singur...nu mi-a zis nimeni cum de la inceput si pana la sf....si va multumesc pt comentarii...dar sunt curios: la inceput toti erau inebuniti sa le dau daciile sa se joace cu ele si nush ce...daciile care sunt in slrr facute de mine sunt pt forum=ul asta...da vad ca in ultimile 30 de pagini nu e nici una... |
am zis ca atunci cand te-ai apucat sa joci ai intrebat unde se baga masini si altele la fel ca si mine si ca altii ..
eh na acum bmw-u e baza :)) azi am fost la arges si ghici ce vedeai ??? dacia bmw bmw bmw dacia cielo bmw bmw bmw bmw bmw :)) cam asa si pe strazi |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning