Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

Urban_Racing 27-01-12 21:53

Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

Problema cu ele este ca nu poti sa mergi decat pana la o anumita viteza , am mers cu asa ceva si pot sa zic ca sunt ok pt oras

misublu89 27-01-12 22:00

pai problema se pune altfel , sunt acceptate de lege pt magaria care sa facut? ca ar iesi mai ieftin sami pun 1 set din asta decat sa iau cauciucuri de iarna , si knd ninge le montez pe roti...

Flavius28 28-01-12 10:22

v-ati dat cu snowboardul in mamaia teribilistilor :lol:

YCEE 28-01-12 16:39

politia la gara...verifica la anvelope

Ingerasul99 28-01-12 17:21

Vine cineva diseara prin parcare?

Sonny™ 28-01-12 17:23

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 4851938)
Vine cineva diseara prin parcare?

o arzi prin parcare...iauzi....:lol:

Ingerasul99 28-01-12 17:24

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4851944)
o arzi prin parcare...iauzi....:lol:

Am chef de iesit pe afara ce sa fac, cand te muti inapoi.

Sonny™ 28-01-12 17:27

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 4851947)
Am chef de iesit pe afara ce sa fac, cand te muti inapoi.

in februarie ma intorc pretenas...:rolleyes2

Psycho 28-01-12 22:15

Quote:

Originally Posted by YCEE (Post 4851864)
politia la gara...verifica la anvelope

vorbesti serios ??

ce nesimtiti ... in fine ...

dreaq 29-01-12 11:36

Nesimtiti sunt astia care merg cu gume de vara pe conditiile astea . Politia isi face doar treaba , din partea mea ar trebui sa fie in fiecare intersectie majora . Nu ti-ai pregatit masina de iarna , stai acasa , e simplu.

Sofro 29-01-12 16:20

Quote:

Originally Posted by dreaq (Post 4853022)
Nesimtiti sunt astia care merg cu gume de vara pe conditiile astea . Politia isi face doar treaba , din partea mea ar trebui sa fie in fiecare intersectie majora . Nu ti-ai pregatit masina de iarna , stai acasa , e simplu.

Sa intelegem din comentariul tau ca tu esti cel mai corect sofer de pe lumea asta,n`ai incalcat niciodata regulile de circulatie si acum ii certi pe restu?:)))

CT97AMD 29-01-12 19:14

Nu o luati asa...
Are dreptate,pentru conditiile care au fost zilele trecute chiar nu inteleg cum ai putea avea siguranta cu gume de vara.
Daca TU(general),crezi ca nu ti se va intampla,sau daca ti se intampla ti-o repari usor,ei bine unii nu vor sa stea fara masina in conditiile astea,mai ales sa mai umble si pe la politie si altele.
Nu o mai luati in nume de rau.
Eu am doar la una din masini gume de iarna,chiar si asa nu sta cum trebuie pe sosea.
Stima!

YCEE 29-01-12 21:18

stiti unde e idiotenia ?
au iesit sa verifice la cauciucuri dupa ce drumurile au fost curatate de zapada adica se circula pe asfalt.
chiar daca ar fi prins pe cineva cu ele de vara nu puteau sa ii faca nimic deoarece in orasul constanta drumurile sunt curatate si se circula pe asfalt.
Legea zice frumos...carosabil acoperit cu gheata sau zapada.
Trebuiau sa iasa cand a fost bulau nu dupa 7 zile cand si-au amintit.

Sonny™ 30-01-12 12:40

Quote:

Originally Posted by YCEE (Post 4854193)
stiti unde e idiotenia ?
au iesit sa verifice la cauciucuri dupa ce drumurile au fost curatate de zapada adica se circula pe asfalt.
chiar daca ar fi prins pe cineva cu ele de vara nu puteau sa ii faca nimic deoarece in orasul constanta drumurile sunt curatate si se circula pe asfalt.

da ai dreptate, daca nu e zapada nu sunt obligatorii, dar daca sunt temperaturi incadrate sub -7 grade devin obligatorii...cititi articolul...;)

https://www.4tuning.ro/legislatie-aut...rie-11016.html

tuluca.dan 30-01-12 12:41

Quote:

Originally Posted by YCEE (Post 4854193)
stiti unde e idiotenia ?

tu stai in alt oras? :))asfalt negru poate pe bluevarde sh pe alte strazi mai circulate, te invit in minunatul cartier Coiciu, sa vezi tu ce asfalt alb e...si sa zicem ca e frumos , e asfaltu negru, uscat, si bum deodata vine iarna peste si ninge de rupe, tu vrei sa`mi zici mie ca aia care au gume de vara o sa isi lase acasa masina sau o sa se duca atunci sa isi cumpere unele de iarna? Cu siguranta nu! Oricum daca e gheatza/polei pe strazi ...poti sa ai ce gume vrei tu...ca tot sanie te faci la o franare mai nasoala!

misublu89 30-01-12 14:58

am fost eu azi prin coiciu , pe poporului e bine , pe strazile perpendiculare e jale ! damburi de zapada , zici ca eram pe offroad :))
o nelamurire am , dak te opreste si ai doar 2 cauciucuri de iarna (adik pe rotile de tractiune) scapi? sau imparte amenda pe jumate?

Sonny™ 30-01-12 15:00

Quote:

Originally Posted by misublu89 (Post 4855345)
am fost eu azi prin coiciu , pe poporului e bine , pe strazile perpendiculare e jale ! damburi de zapada , zici ca eram pe offroad :))
o nelamurire am , dak te opreste si ai doar 2 cauciucuri de iarna (adik pe rotile de tractiune) scapi? sau imparte amenda pe jumate?

depinde de politist cum te intelegi cu el...ori te lasa sa pleci...ori iti da amenda normala...;)

YCEE 30-01-12 16:16

Quote:

amenda normala..legea e fixa...toate rotile trebuie dotate

peter 30-01-12 18:50

Salut,

Azi vroia sa imi dea cineva amenda prin fata pe la spital,cica e sens unic,eu acum am aflat.

Asa ca aveti grija, nu eram singurul nebun :lol: .

silviu msv 31-01-12 13:31

Quote:

Misu tu iei amenda direct ca nu corespunde la dimensiune anvelopele,asa ca fie ele de iarna sau vara amenda tot iei:D:D:D

silviu msv 31-01-12 13:51

Quote:

Originally Posted by silviu msv (Post 4846499)
A inceput sa le tremure nadragi unora,dar trebuie sa ne gandim ca timp de 20 de ani din romania sa furat can codru si acum sa spart farfuria la PDL ,care sa bucurat cand a castigat alegerile dar nu stiau cei asteapta.Acum strigam jos Basescu jos Boc dar cine vine dupa ei ca o fi Ponta sau Antonescu sau cine o avea nenorocul sa ajunga la conducerea tari va avea o mare problema.ROMANIA ca tara este vanduta in proportie de 90% iar 10%nu a fost cumparata pentru ca nu prezinta interes.
Concluzia o trageti voi, dar sa nu ma injurati pe mine ca am spus un adevar pe care multi il vad dar nu au curaj sal spuna.

Si apropo taxa auto care este amanata pina in 2013 si alte maruntusuri pe care le vor arunca multimiiiiiii flamande este doar praf in ochii.

ieri au anuntat ceva frimituri pe la guvern ceva de 5% cresteri salariale ,se aproprie glontu

misublu89 31-01-12 19:17

dc ma? 235/45/17 + distantiere de 20 , nu e bine pe astra h ? :)) am roti de Q7 !

dreaq 01-02-12 23:14

E pentru siguranta fiecaruia , sub 7 grade anvelopele all-season si cele de vara se intaresc si pierd aderenta , chit ca au carne pe ele sau nu .

pigoo 02-02-12 01:25

eu am all season, la -13 sunt moi .

Pyttykutza 03-02-12 11:30

3 Attachment(s)
Vand ceas barbatesc Citizen Eco-Drive Professional Diver's 300 m !! Pret: 1000 Roni. Pt mai multe info : 0769120586

Daniel_DRV 03-02-12 20:57

Quote:

Originally Posted by Pyttykutza (Post 4862098)
Vand ceas barbatesc Citizen Eco-Drive Professional Diver's 300 m !! Pret: 1000 Roni. Pt mai multe info : 0769120586

Te-ai certat cu iubiţelul şi nu mai ai cui să il faci cadou ? :)))

Daniel_DRV 03-02-12 21:23

17-19 August Atomic Drift Challenge la Constanţa.
https://forum.4tuning.ro/361-drift-se...ml#post4862815

Pyttykutza 04-02-12 10:08

Quote:

Originally Posted by Daniel_DRV (Post 4862976)
Te-ai certat cu iubiţelul şi nu mai ai cui să il faci cadou ? :)))

Felicitari !!Se pare ca tocmai ai dovedit cat esti de "inteligent" punand astfel de intrebari si iti mai trebuiesc inca vre'o 23 de ani peste cei pe care ii ai ca sa realizezi si sa deosebesti lucrurile intre ele. Iti urez mult "noroc" si sa ai parte numai intamplari care sa te maturizeze.

Daniel_DRV 04-02-12 18:35

vânzarea / cumpărarea unor produse la secţiunea "Zona Comerciala- bazar" te rog..."inteligento"

Sofro 04-02-12 23:08

Quote:

Originally Posted by Pyttykutza (Post 4863465)
Felicitari !!Se pare ca tocmai ai dovedit cat esti de "inteligent" punand astfel de intrebari si iti mai trebuiesc inca vre'o 23 de ani peste cei pe care ii ai ca sa realizezi si sa deosebesti lucrurile intre ele. Iti urez mult "noroc" si sa ai parte numai intamplari care sa te maturizeze.

Felicitari!!!!ai fost bestiala:)))))))

Pyttykutza 04-02-12 23:23

Quote:

Originally Posted by Sofro (Post 4864810)
Felicitari!!!!ai fost bestiala:)))))))

Nu iti pot multumi pt compliment insa apreciez gestul tau ca esti de acord cu mine in privinta "PROSTIA FIE CA VREAU SAU NU,TREBUIE SA ISI RECUNOASCA LIMITELE" .

dreaq 05-02-12 10:51

Trecand peste ce a zis el , nici tu n-ai facut un lucru tocmai inteligent postand ceasul ala pe toate topicurile .

Free hint : Pune-l pe Okazii , aici toata lumea gandeste in felul urmator " hmmm , ceas sau remapare ecu ? ":lol:

misublu89 05-02-12 15:12

Atentie garda la city mall, opreau cate 2-3masini deodata,il oprisera si pe tipu cu accent alb preparat MVR , crek iau gasit ceva in neregula.

SMocKey21 05-02-12 18:22

Quote:

Originally Posted by misublu89 (Post 4865575)
Atentie garda la city mall, opreau cate 2-3masini deodata,il oprisera si pe tipu cu accent alb preparat MVR , crek iau gasit ceva in neregula.

:)))))) Toata masina este in neregula, nici nu sare-n ochisorii organului :))

ct11lyv 05-02-12 23:08

era da in urmarire locala pt liniutze in oras si conducere agresiva :))

h0p3r 06-02-12 00:01

@ NNA si LYV : ce prieteni sunteti voi mah... :)))) liviule u taci frate cu liniute si conducere agresiva... :)) alex frate, la tine no comment... omu m-a oprit sa ma intrebe de centura ca de ce nu o port, atata tot :)) si la masina mea, toate sunt in regula.. :))

Pyttykutza 06-02-12 10:21

Quote:

Originally Posted by dreaq (Post 4865193)
Trecand peste ce a zis el , nici tu n-ai facut un lucru tocmai inteligent postand ceasul ala pe toate topicurile .

Free hint : Pune-l pe Okazii , aici toata lumea gandeste in felul urmator " hmmm , ceas sau remapare ecu ? ":lol:

Daca tipul respectiv stia sa aiba un limbaj adecvat unui om educat si cu bun simt nu mai ripostam insa el a preferat sa demonstreze lumii si nu numai mie pt ca oricine are acces, cat este de limitat in mentalitate...ramane doar problema lui.Totul a plecat de la aceea intrebare fara sens adresata din partea lui. Iar cat despre mine nu pot recunoaste ca fost o greseala ca am postat un anunt de vanzare despre un ceas barbatesc deoarece majoritatea dintre noi care navigheaza suntem tineri si ce cautam?? Doar informatii si oportunitati pentru pasiunile noastre si unde le gasim rapid?? Pe 4tuning (indiferent topic). Este absurd ce se poate petrece!!!

ct11lyv 14-02-12 15:24

Happy valentInes day :)) pt cei care sarbatoresc

misublu89 14-02-12 15:37

De ziua indragostitilor, mergeti in bucatarie , dati drumul la aragaz, intoarceti-va peste 30 minute si aprindeti un chibrit...pe tavan va aparea numele persoanei iubite ! ;)

CT97AMD 14-02-12 20:42

Am incercat.
Si cred ca ma iubeste dracu:))

All times are GMT +2. The time now is 20:06.

- Copyright 2026 4Tuning