![]() |
Re: Chat
Quote:
La orice atelier auto ar trebui sa se faca modificarile, din cate stiu se schimba caseta de directie, podul pedalier si bordul. Daca vrei intreb mecanicul cam cat ar costa operatiunea |
Quote:
|
[QUOTE=teknologic;4242503]cine si cu cat face 4 jdm arches de astia?
0758563287 |
JENTI FURATE!!!!
S-au furat 4 jenti Borbet bs crystal pe 16, 7.5j fata si 9J spate! in cluj zona clujana sambata-duminica, cu 4 gume de vara noi! A fost anuntata si politia, avand in vedere ca "MAI" se misca cam greu, ofer recompensa!!! cine le vede va rog sa ma contactati!!! 0743187644, 0740161001, 0745686364
|
1 Attachment(s)
poza ---->
|
Baieti am reusit sa imi pierd portofelul cu actele adica B.I. si permis ,pe numele de Bagacean Razvan-Florin.
Gasitorului ofer recompensa!!!detalii la nr de tel 0744297672 |
|
Ce parere aveti, tentativa de furt sau lovire accidentala:rolleyes2?
Luni dimineata cand ajung la masina (Logan-ul de servici) sticla de la oglinda stanga era sparta, desprinsa de suportul pe care se fixeaza in interior si suportul era rupt si el. Eu cred ca in incercarea de a fura sticla "binevoitorul" a rupt suportul si a crepat si oglinda asa ca s-a lasat bagubas, ca doar cine are nevoie de o oglinda sparta. Mi-e greu sa cred ca dintr-o simpla lovitura provocata de o alta masina se pote rupe suportul ala din interior. |
se poate si faza cu furtul sau poate vreun artist rupt in gura de bautura si cu aburi de Vandame a incercat vreo lovitura pe oglinda ta sau poate a fost cam stramt pe acolo si sa gandit sa-si faca loc sa treaca
si eu mi-am gasit oglinzile date peste cap vreo 2 diminetii,stau langa o scoala si am fost nevoit sa dau o fuga la directoru scolii sa-l pun in tema cu situatia si de atunci nu mai am probleme..bafta |
Nu inteleg ce o putut sa faca directorul??? :)) tare asta cu mersu la domnul director...
|
care stiti cum pot repara o ciobitura mica si una mai mare la o chiuveta (lavoar) din acril vopsit rosu? oare daca vbesc cu cineva care aplica unghii din acril? sau doar o vopsea si un lac ar rezolva problema?
|
Quote:
|
Inchiriez cu sofer pentru ocazii speciale (nunti, aniversari etc.) Merceds-Benz CLK Cabriolet, cu 3 locuri disponibile (1 in fata 2 in spate). Pret negociabil in functie de durata si distanta ce trebuie parcursa. Mai multe detalii pe pm.
|
vreau sa imi dau jos autocolantul de pe usile masinii...am infoliat stalpii si acum vreau sa dau jos autocolantul dar ramane adeziv de la el cu ce pot sa il dau usor jos fara sa deteriorez vopseaua?
|
Quote:
|
nu stiu daca nu afecteaza benzina vopseaua/lacul insa poti sa incerci cu degresant linistit
|
eu am dat o data pe a mea cu benzina si mi sa matuit culoarea pe unde am dat... deci eu cred ca afecteaza lacul...
|
Quote:
|
baieti stiti cumva pe cineva care poate sa-mi faca niste flanse care sa faca trecerea de la 4x100 la 4x108 de maxim 20mm grosime, la un pret decent
multumesc |
Quote:
|
Quote:
http://www.alsteel-prodimpex.ro/ |
Quote:
Este in lomb un domn ce face flanse si prezoane. Flansele nu stiu la ce pret, dar prezoanele sunt la 8 ron/ bucata si ma gandesc ca si flansele sunt la pret decent. E in ultima hala pe stanga cum urci. Tantau il cheama pe tip merci daca poti sa imi dai si un nr de tel as fi foarte recunoscator, lucrez pana tarziu si nu prea am timp sa caut |
in lomb cam 150 euro cel putin pt ce vrei tu , eu am facut la ei 4 distantiere 4x108 de 15 mm + 16 prezoane 100 euro , ce vrrei tu e mai complicat umpic si presupun mai scump, nu mai am nr de la ei
|
Quote:
imi pare rau, dar nu il mai am. o sa incerc sa il fac rost si iti las un mesaj |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
numai bine tuturor |
daca va plictisiti dati un LIKE va rog, mersi anticipat!
http://www.szatmar.ro/index.php?p=co...show&cid=40932 |
stie cineva pe unde se monteaza tobe sport ieftin ?ms
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mersiiii
|
Quote:
|
stiti cumva pe cineva prin CJ care sa roluiasca aripi? , am nevoie pe partea spate la un bmw e36 coupe , ms
|
Quote:
|
yep, 70 dar sunt ff multumit :d ms cumtecaut
|
Quote:
poate vii sa dam jos intermediara ;) |
deocamdata is multumit cum suna :D si dara intermediara cred ca ar fi o problema la calculator, da erori si la itp cu gazele
|
[QUOTE=Zeull;4340049]deocamdata is multumit cum suna :D si dara intermediara cred ca ar fi o problema la calculator, da erori si la itp cu gazele[/QUOTnu da erori calculatorul din cauza intermediarei si noxele sunt influentate de catalizator
asa ca te astept oricand |
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning