![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Quote:
|
Sambata si duminica
Eu votez sa mergem sambata :D |
duminică e mai probabil, sāmbătă e şi ziua maică-mii şi a unui prieten, e complicat la mine :)
|
Duminica e drift..Sambata expo..
|
deci cand?
|
Eu sambata ma duc..
|
eu pot sa vin doar sambata
duminca ma duc la legale la tulcea }{ |
ok. sambata.
|
pff, sun eu vineri seară Cristi, īn caz că reuşesc, multumesc mult pentru invitaţie :)
|
hop si eu pt sambata
sa stabilim unde si la ce ora ne adunam.... cristi cu care mergi? |
Eu?Cu Peugeotul..
|
misto luminile cristi la peugeot
|
hello! need advice...incep sa imi fac o linie audio la masina...este magazinul audio de langa luceafarul ..am vaz ca au subwoofere mtx si alpine la vreo 250 ron sau 350..(trebuie sa ma mai uit) ..intrebarea este daca sunt rentabile preturile si daca sunt originale mtx si alpine?(stiu suna cam aiurea dar vreau sa fiu lamurit de o pers care cunoaste)
|
unde langa luceafarul?
|
este intrarea aia cum te duci spre domo ...si aleea spre starea civila...cobori alea 3 scarite si pe stanga este un magazin cu multe chestii audio si nu numai ...acolo
|
da...acolo langa fastfood-ul ala
|
Mai bine cauti pe internet...pe siteuri specializate...e posibil sa gasesti aceleasi produse la un pret mai mic...
Mai e un magazin profi audio cum te duci la "cununia civila" pe partea dreapta...daca vrei neaparat din Bacau... |
la ce ora plecam sambata?
|
baaaaaa da sambata nu trebuia sa fim undeva ?
|
Mai bine veniti tot club..O sa fie multa lume..La Suceava se strange..O sa iasa super..decat sa stati intre voi mai bine veniti si aratati lumii ca sunteti un club mare..Hai..Sambata o sa fie dim..Gen 7..Ca sa avem timp sa spalam masinile acolo..Mai vb..
|
Quote:
Mai bine incearca pe net sau la top electronics ala de pe aleea ce duce la farmacia nr.1.Este mai de incredere.Ala de langa luceafarul mai trage si tepe:vindea niste cd mp3 playere care semanau putin cu pioneer si zicea ca sunt originale doar ca nu au sigla de pioneer ca sa nu plateasca mult la vama. Cat despre original ,acum toate corporatiile au uzine de ansamblare in China si ceea ce se aduce la noi e din China.Spre exemplu un woofer alpine facut in China la noi se vinde cu 450 lei,acelasi woofer(ca model atat) facut in state se comercializeaza in state cu 220 dolari. Spor la sonorizat. |
am facut rost de un subwoofer de 200watt si amplificator...mai trebuie cabluri..si condensator...si cate unpic..se face :D
|
Quote:
|
Am vorbit si cu CZi si sambata dimineata daca e soare mergem..La 7 fara 15 ne vedem la Moldova..Daca e innorat nu cred ca are rost sa mergem pt ca evenimentul se desfasoara in aer liber si..na..va da-ti seama..Deci sambata daca e frumos afara la 7 fara 15 Moldova..Daca nu e frumos, se amana :)
|
Baieti imi pare rau veneam si eu ,vb cu sageata , din pacate sunt foarte racit ..si nu am cum veni ..
Bafta si sa puneti poze aici de la eveniment |
eu din pacate lucrez si maine....eventual poate vin in cursul zilei..sa vad cum scap de sef...sageata ne auzim la un telefon...drum bun baieti!
|
Deci maine dim la 6 30 va uitati pe geam si daca e senin mergem..daca nu nu are rost..pt ca o sa fie de ***..expo pe ploie..Am un loc liber..cine vrea..plm :)
|
Din ce se stie va fi vreme buna !
Prezent acolo la 6:30 :D |
Quote:
La 7 fara un sfert la Moldova. Eu din cate am vazut, maine ar cam ploua atat in Bacau cat si in Suceava. |
:lol: daca ploua maine stiu de cine sa ma iau :lol:
poate ai gura pocita:evil: |
Quote:
:lol::lol: eu doar citesc de pe Yahoo Weather, nu ghicesc viitorul. Sa te iei de astia de la Yahoo :lol: Tu pregateste aparatul foto pt drum, ca poate avem parte de vreme buna pana la urma |
Totul este pregatit astept cu nerabdare drumul asta.
Sper totusi sa nu va fugariti pe drum ca sa pot sa fac niste poze calumea :lol: |
:lol:si sa pot sa ma tin si eu de voi... asta n-ai specificat.:lol:
|
exact ! :lol:
|
Sper sa fie buna..daca nu..asta e..Sageata tu esti cu mine..Nici eu nu merg mai mult de 140..
|
:lol:aha! si tie iti plac pachetele de tigari... sub bara. ai dreptate:lol:
|
Sper pe restu sa nu va manance talpa :lol: ca va dau in gat la radar :lol::lol:
|
-stie cineva de razia din seara asta din gheraiesti? crek erau vreo 20 de masini oprite. cred ca stateau si cu radarul dar faceau ei o razie ceva ca erau prea multe masini de politie. o sa pun si poze curand.
-sau daca stie cineva de ce au venit pompierii in parcul trandafirilor( tot in seara asta) si au imprejmuit o portiune? si aici erau vreo 3 masini de politie. Vesti de ultima ora: se pare ca in parc s-a gasit o arma. o fi crezut ca-i una din alea de la ciorogarla si au facut o razie la iesirile sin bacau.Nu stiu sigur daca asta e. Daca cineva stie altceva sa ne zica si noua. |
18 Attachment(s)
si poze...
|
e a 3-a zi deja de filtre :)
Şi m-am lipsit şi de 2 puncte :| |
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning