Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Oxide 06-07-06 19:21

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by peter
*oxide..prea joasa masina....nu se vad reflexii de la geamuriile incaperii..

in rest e marfa....

man...ii WIP...adik in curs d desfashurare...=))...normal k imi lipsesc unele chestii:)...acuma lucrez la reflexii shi la restu` chestiilor...;)

Saby 06-07-06 19:48

pai plasa nu se vede pt k e neagra....o selectie stramba...pls...doar atat....astea sunt comentarii fratilor....cred k nu prea aveti chef sa scrieti mai mult...cine stie...oricum mie imi plac :-P

Saby 06-07-06 19:54

Bogdan e bine...oricum nu prea ai cei sa i faci la BMw ala...nici poza nu e asa stralucita....dai bataie la urmatoarea...incearca ceva cu mai multe reflexii de lumina...ceva pozat in mediu....ai grija la detalii acolo....trb sa para cat mai reala...dak ma intelegi...acuma fiecare cu gusturile lui...hai k te descurci...dar de Martinul meu ce zici?

Oxide 06-07-06 19:55

Quote:

Originally Posted by Saby
pai plasa nu se vede pt k e neagra....o selectie stramba...pls...doar atat....astea sunt comentarii fratilor....cred k nu prea aveti chef sa scrieti mai mult...cine stie...oricum mie imi plac :-P

man...ce dreaq???topicu` se numeshte "Comentarii lucrari" nu "Comenteazatzi lucrarea"...geez...c oameni...

Oxide 06-07-06 19:57

Quote:

Bogdan e bine...oricum nu prea ai cei sa i faci la BMw ala...nici poza nu e asa stralucita....dai bataie la urmatoarea...incearca ceva cu mai multe reflexii de lumina...ceva pozat in mediu....ai grija la detalii acolo....trb sa para cat mai reala...dak ma intelegi...acuma fiecare cu gusturile lui...hai k te descurci...dar de Martinul meu ce zici?

BAH!!!Nu mai posta ampwlea...dak il intrebi p fiecare in parte ce parere are despre astonu` tau strici tot topicu` shi il umpli de rahat...c dreaq..dak avea cva d zis nu crezi k itzi comenta???NU MAI POSTA AIUREA!!!

Saby 06-07-06 20:40

mai usor cu injuraturile....las k asa am sa fac

Oxide 06-07-06 20:42

Quote:

mai usor cu injuraturile....las k asa am sa fac

sry...erau nervii d p moment...ma bucur k asha ai sa faci...respect...over & out!!!

NightDevil 06-07-06 20:54

[QUOTE=Oxide]pana acuma masina arata bine ....mai lucreaza...

tng 06-07-06 22:59

Oxide
mai usor cu nervii te rog :!:

Most_Wanted 06-07-06 23:58

Quote:

Originally Posted by TazAless
*Most_Wanted: la subaru unele selectii aiurea, spoilerul fata cam ireal, pragul cam spalacit
la mazda ploaia aia nu prea e ploaie :lol: si gura aia din mijloc din fata la partea superioara a iesit stramb si sters
la logan... ce sa mai... chiar e kitsch :lol: spoilerul fata e descentrat si reflexiile nu se potrivesc

eu am vrut sa para ninsoare ..mai bine nu o bagam.....ms de comentarii ..la sangee :D
la logan chiar nu mi-am batut capu ..si eu chiar ma chinui sa vopsesc o masina neagra .....e eee asa e modelu mah :D

Oxide 07-07-06 09:27

Quote:

Originally Posted by tng
Oxide
mai usor cu nervii te rog :!:

dap...imi cer scuze tuturor...k la shcoala:"promit k nu se va mai repeta" :)

t1grul 07-07-06 18:27

1 Attachment(s)
Bmw ursuletz 8) 8) 8) (stiu pragurile au o cul mai inchisa...dar nu mi`a iesit)

AdY9005 07-07-06 18:31

cam ireala masina nu crezi

GRIGO 07-07-06 22:24

la bari si la praguri trebuia sa mai umblii putin la contrast
bara pe spate trebuia putin mai bine centrata

vio[s] 08-07-06 00:48

2 Attachment(s)
coment pls :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 02:07.

- Copyright 2026 4Tuning