![]() |
Re: Club Renault 5
caut si eu sa cumpar chesti aia de la usa in care se inchide usa. am observat ca seamana cu cele de pe logan. stie careva daca se potriveste?
|
seamana... incearca si tu...
poate merge |
Salutare...din pacate in curand ma voi retrage din clubul R5, din simplul fapt ca o sa raman fara buburuza...la modul ca o sa cumpar una noua si pe asta mica vreau sa o dau. Asa ca daca exista vre-un doritor sa o vada si sa o ia spre adoptie, ma puteti contacta: [email protected] sau 0722.590.018. Din pacate pentru un eventual cumparator, nu-i voi putea da si amintirile care sunt multe si frumoase cu aceasta mica bestie. Pana cand ne vom desparti voi mai intra pe aici sa va mai povestesc. Va doresc o zi buna si sincer as vrea sa o dau cuiva care si-o doreste si stie ce inseamna Alpine Turbo
|
PS: Puteti gasi poze cu ea la pagina 5 a acestui topic.....cea ROSIE
https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/9371-club-renault-5-a/page-5.html |
auzi... poti sa imi spui te rog cate kg are masina si cat costa?
|
salutare
am avut un incident cu al meu renault5 iar acum ma aflu in postura in care trebuie sa repar masina pe asigurarea celui care a fost vinovat de accident, respectivul avand rca-ul facut la generali. problema ar fi ca, pana acum la toate service-urile la care am fost mi s-a spus ca nu au piese pt el, fiind masina veche bla bla. am rugamintea sa posteze aici cine s-a aflat intr-o situatie asemanatoare ca sa o pot rezolva cumva. orice sugestie poate fi de un real folos! |
serus renault. Blvd. timisoara. Ei sunt reprezentanti Reno.. si au piese ;)
|
PS: am un bord de reno 5 GTT cu turometru si tot functional si cu vitezometru de reno 5 normal... adica bordul este functional pe orice reno in afara de 5 GTT. 100 roni
|
am patit si eu un necaz mare, ieri noapte cand ma intorceam de la servici, am fost lovit in plin de o groapa si acum se aude un troncanit infernal cand virez la dreapta de la roata respectiva si are si un joc puternic.
Intrebare: 1* de la ce piesa poate sa fie. 2* daca se potriveste de la dacie si cat m-ar costa. Astept raspuns cat mai repede, avand in vedere ca fac minim 40-50 km pe zi pana la servici si inapoi Multumesc |
O ridici pe cric fara sa dai roata jos,pui un prieten sa miste de roata iar tu te apleci si vezi unde are jocul.
|
|
a venit momentul sa schimb uleiul iar...
ce se mai "poarta"? |
Petrotel M20W40
|
ai GTT?
daca ai GTT.... 10W60... castrol sau valvoline |
da, GTT. inainte am bagat Elf 10w40.
intrebare: ce rol are numarul de dupa W. stiu ca primul e densitatea, dar celalalt? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning