![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
are cineva cumva o schema poza ceva cu toate sigurantele din tablou, care sunt si de la ce sunt si de cat sunt...
si alarma originala unde este pozitionata si dca se poate reseta, ca eu cand pun borna la baterie chitzaie de 2-3 ori si nu imi merge! |
1 Attachment(s)
Quote:
Sper sa te ajute : |
Dintre cei care si-au pus ei geamuri electrice? Cati au reusit sa pastreze modulul de comfort? Are rost sa gasesc om care sa se chinuie cu el? Ca momentan nu se baga nimeni.
|
am si eu intrebare..stie cineva sa imi spuna dc nu imi face arderea calumea cand e forjat un motor 1.6 m43..miroase a benzina ca dracu..:sad: tin sa precizez ca am debitmetru de 1.8..de la el sa fie problema?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut.baieti am si eu o problema. am un 316i si la 5000rpm imi decupleaza , dar imi pica in bot rau pana la ~3000rpm. in mod normal ar trebui sa decupleze mai sus si sa nu pice in pot nu ? cum pot rezolva aceasta problema ?
|
Quote:
|
Am si eu o intrebare .. sunteti pro sau contra unui filtru de aer sport ? Majoritatea care au bmw ( care ii cunosc eu ) , au pe masina filtru de aer sport . Eu am un motor 1.8 i pe curea , se merita un filtru de aer sport ? Motorul respira mai bine ? se ridica mai repede in ture ? Influenteaza consumul ?
|
Quote:
|
Quote:
Deci un om care spune din propia experienta . Mai astept inca 2-3 pareri , si renunta la ideea de filtru sport . |
Contra !!!
1. ai debitmetru 2. nu tii la motorul tau |
Foarte CONTRA !!!:twisted:
Decat sa arunci banii pe unul sport mai bine iti bagi un ..............in .... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning