Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

RoByNeT 30-09-09 12:18

Re: Diverse (topic de offtopic)

si te rog eu frumos roaga`l pe baiatul cu tigra sa dea jos alea de pe stergatoare ... ms anticipat

Lucian_GXZ 30-09-09 12:21

asa este, acum am observat si r32-ul, si stikerele de pe capacul de la rezervor

Last Edit... eleronul de pe cielo e cam expirat... sorry daca deranjeaza criticile.. dar sunt anumite standarde care trebuie respectate...

87MTX 30-09-09 15:23

plm....mai frumos e golfu lu tizu de 50 de ori si nu ati vrut sa-l bagam la salon care jantele din fabrica care sunt si alea mai frumoase....
in fine...
diseara o intalnire pe kiselef la 10 ? mai stam la o samanta, un pahar de vorba? ce zice baietii ? :*

GopPo 30-09-09 16:05

asta ce a vrut sa fie???
o refulare a invidiei???
poate doar asa-mi pare mie

Lucian_GXZ 30-09-09 16:13

Eu ziceam de ce ar trebuii facut la masina in general, nu ca sa intre la acest salon, pentru ca e cam clar ca nu il va putea prezenta. Dar baietilor de la styling (oltenita) le voi da eu cate o invitatie intr-o zi la alegere pentru a intra si vedea cam ce se prezinta la un tuning show. bafta

DRK*DeSiGn 30-09-09 16:59

bogdy da-mi un sms cu nr tau de cosmote

Lucian_GXZ 30-09-09 17:05

incerci si tu matrimonialele in alta parte? chiar nu puteai sa-l suni sa-l intrebi nr de csmt?

bogdy.ghetto 30-09-09 17:47

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 2680457)
taci ma nemernicule =)) asa hal de om ca tine rar vezi :)) panarama ... deci daca il treci pe gogu pe cosmote ... e clar ... spune`i pe cine suni pe cosmote :)))))

hahha Robynet nu-mi strica planurile! Bine Gogu ...Robynet mi-a stricat treaba ..pe Cosmote am doar fete :)))

bogdy.ghetto 30-09-09 17:52

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 2681412)
incerci si tu matrimonialele in alta parte? chiar nu puteai sa-l suni sa-l intrebi nr de csmt?

Imi cer scuze in numele lu` Drk!
Am inteles nu vrei sa apar la voi pe forum...gata numai postez

RoByNeT 30-09-09 18:24

body te ai si pe tine pe cosmote de sari asa ? nu mai interpreta si tu ca fraieru :))

Lucian_GXZ 30-09-09 21:49

Quote:

Originally Posted by Bogdy_44 (Post 2681533)
Imi cer scuze in numele lu` Drk!
Am inteles nu vrei sa apar la voi pe forum...gata numai postez

Nu am nimic cu tine, nu mai face pe victima... ma irita drk cand face posturi cretine ca sa para activ... :)

daffy duck™ 30-09-09 22:16

ori postezi ironic , ori postezi cu cap....
toti cei care au parasit sau au fost dati afara, au gresit cu ceva anume.....fiecare avem greselile noastre , dar unii se considera superiori/inferiori membrilor inferno.....nu va suparati pe mine, nu bat vreun apropo dar asta e adevarul.....

bogdy.ghetto 30-09-09 22:46

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2682314)
ori postezi ironic , ori postezi cu cap....
toti cei care au parasit sau au fost dati afara, au gresit cu ceva anume.....fiecare avem greselile noastre , dar unii se considera superiori/inferiori membrilor inferno.....nu va suparati pe mine, nu bat vreun apropo dar asta e adevarul.....

foarte frumos! sau cum zice o pers f apropiata mie FREMOS :))) Daffy am rugamintea sa numai vb urat la adresa mea persoanelor care ma cunosc...acele persoane mi-au spus....vb urat adica pt tema ca am iesit din club ca era eu nus cum basinos sau numai tin minte cum exact dar maine il intreb cum te-ai exprimat ...si tu gigolo 800$ pe Ana te gasesti tu sa o inviti la un suc in oras :))) si alte invitatii care nu vreau sa le zic aici=)) esti nebun

87MTX 30-09-09 23:05

Quote:

Originally Posted by GopPo (Post 2681266)
asta ce a vrut sa fie???
o refulare a invidiei???
poate doar asa-mi pare mie

a fost doar ce mi-a venit in minte in acel moment :)

GopPo 01-10-09 05:42

Quote:

Originally Posted by Bogdy_44 (Post 2682436)
foarte frumos! sau cum zice o pers f apropiata mie FREMOS :))) Daffy am rugamintea sa numai vb urat la adresa mea persoanelor care ma cunosc...acele persoane mi-au spus....vb urat adica pt tema ca am iesit din club ca era eu nus cum basinos sau numai tin minte cum exact dar maine il intreb cum te-ai exprimat ...si tu gigolo 800$ pe Ana te gasesti tu sa o inviti la un suc in oras :))) si alte invitatii care nu vreau sa le zic aici=)) esti nebun

ba p0L@ ... potoleste'te cu refulari d'astea p'aici....ce ai uitat ca bataia doare??? :lol:
te iei de duffy ca-l vezi mai mic si mai prost...e mic nu contest :lol:
si faza cu gigolo...s'a gasit cine sa vorbeasca....ala care f|_|T3 toate mamiferele care au gaura intre picioare :lol::lol::lol:....
macar pt aia cu care pastrezi legatura din club...sa stai potolit

p.s: razvanel...posturile tale sunt sterse pt ca sunt pline de copilarisme si invidii nefondate
MATURIZEAZA'TE

All times are GMT +2. The time now is 20:05.

- Copyright 2026 4Tuning