![]() |
|
Re: Diverse (topic de offtopic)
si te rog eu frumos roaga`l pe baiatul cu tigra sa dea jos alea de pe stergatoare ... ms anticipat
|
asa este, acum am observat si r32-ul, si stikerele de pe capacul de la rezervor
Last Edit... eleronul de pe cielo e cam expirat... sorry daca deranjeaza criticile.. dar sunt anumite standarde care trebuie respectate... |
plm....mai frumos e golfu lu tizu de 50 de ori si nu ati vrut sa-l bagam la salon care jantele din fabrica care sunt si alea mai frumoase....
in fine... diseara o intalnire pe kiselef la 10 ? mai stam la o samanta, un pahar de vorba? ce zice baietii ? :* |
asta ce a vrut sa fie???
o refulare a invidiei??? poate doar asa-mi pare mie |
Eu ziceam de ce ar trebuii facut la masina in general, nu ca sa intre la acest salon, pentru ca e cam clar ca nu il va putea prezenta. Dar baietilor de la styling (oltenita) le voi da eu cate o invitatie intr-o zi la alegere pentru a intra si vedea cam ce se prezinta la un tuning show. bafta
|
bogdy da-mi un sms cu nr tau de cosmote
|
incerci si tu matrimonialele in alta parte? chiar nu puteai sa-l suni sa-l intrebi nr de csmt?
|
Quote:
|
Quote:
Am inteles nu vrei sa apar la voi pe forum...gata numai postez |
body te ai si pe tine pe cosmote de sari asa ? nu mai interpreta si tu ca fraieru :))
|
Quote:
|
ori postezi ironic , ori postezi cu cap....
toti cei care au parasit sau au fost dati afara, au gresit cu ceva anume.....fiecare avem greselile noastre , dar unii se considera superiori/inferiori membrilor inferno.....nu va suparati pe mine, nu bat vreun apropo dar asta e adevarul..... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
te iei de duffy ca-l vezi mai mic si mai prost...e mic nu contest :lol: si faza cu gigolo...s'a gasit cine sa vorbeasca....ala care f|_|T3 toate mamiferele care au gaura intre picioare :lol::lol::lol:.... macar pt aia cu care pastrezi legatura din club...sa stai potolit p.s: razvanel...posturile tale sunt sterse pt ca sunt pline de copilarisme si invidii nefondate MATURIZEAZA'TE |
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning