![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
la nissanu' meu nu se baganimeni? :(
|
la nissanu' meu nu se baga nimeni? :(
|
1 Attachment(s)
Pentru masina mea (Cielo) un kit sau macar un spoiler fata, se poate ? Nu vreau ceva exagerat, mai degraba ceva in genul https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2153
Multumesc. Asa arata acum masina (roti mai late si garda la sol coborita cu 35-40 mm). |
1 Attachment(s)
Ti-am facut io Cielo !:D
|
Salut.
Imi place realizarea ta, dar eu vreau altceva, si anume: suportul de numar sa vina un pic mai jos, eventual intr-un spatiu decupat putin in bara, astfel incit sa se vada dunga argintie de pe spoiler, si cel mai important lucru, acest spoiler sa poate fi realizat. Diseara voi pune inca 3 fotografii cu masina (fata, spate si profil?) pentru o "lucrare" completa. Multumesc. PS: Este primul Cielo care apare in acest topic (am citit ieri toate cele 145 de pagini si n-am vazut niciunul. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
ceva simplist...
|
cat de agresiv e a lui gmn ;) super
vezi sa nu pui pozele astea ;) |
Daca nu va deranjeaza faptul ca e murdara, as putea sa le pun si in seara asta, daca nu... incerc sa o spal maine si seara ii voi face si poze. Poza este luata de acolo pentru ca masina aia are aceleasi modificari ca a mea in ceea ce proveste suspensia.
@George GMN: cu ce-ai facut tu acolo nu se poate circula in Romania. @AlexGBY : asa vreau sa fie pozitionat suportul de numar. |
Quote:
ti-am zis asha pt ca sunt destui care iau poze de pe alte siteuri si pun aici ca sa le modificam noi ;) P.S. intra si pe sectiunea ploiesti ;) |
2 Attachment(s)
bag si yo cielo-ul asta! da chiar bine zic yo!
|
bara de m3 pe cielo... nuprea da cine stie...
ala a lu GMN E FRUMOS :X |
2 Attachment(s)
Salut. As dori sa-mi modific si eu masina si as avea nevoie si eu de cateva idei!!!
|
3 Attachment(s)
cine se baga la asta ? proprietarul ar vrea ka spoilerele sa fie la culoare masinii ...adika albe :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning