![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
megane..
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
poftim si asta
|
1 Attachment(s)
daca tot modificati masinile incercati si voi sa nu le faceti "de mantuiala".Pt cateva minute in plus pt o selectie mai clara, sau altceva, nu muriti :)
Asa,on-topic: Attachment 666463 Sper ca iti place |
4 Attachment(s)
salut!va rog sa imi faceti si mie masina in felul urmator...cam complicata treaba...pe masina de la imaginea 1 (dacia RNR) sa ii puneti elemente de renault gordini...(stiu ca pare o prostie dar ...),culoarea masini sa fie albastru electric...cum e la poza nr 2,dungi gordini cum e la nr 3 si jenti late cum care leam postat...aripile umflate sa para lata...masina sa fie joasa...sa lasati bara care e in poza si alte elemente care le are...
|
1 Attachment(s)
As dorii si eu un spoiler schimbat p spate...dar la tobe as dorii o iesire prin spoiler daca se poate...sa nu mai fi aruncata asa acolo....sa vad cum vine...si jenti ceva..ce se mai poate...multumesc
|
5 Attachment(s)
sal....puteti sa-mi faceti si mie ceva finut la rover:D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
As vrea si eu masina mea putin tunata,dar neaparat culoare negru mat ...
ms mult.. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
cam atat...sper sa iti placa!!!
|
Salut.vreau si eu cateva ideei de cum sa colorez smart-ul meu.partea "marcata" de mine as vrea sa o fac alta culoare dar nu stiu ce culoare ar da bine cu restul masinii.multumesc
[img=https://img110.imageshack.us/img110/4745/79e927mg5.th.jpg][img=https://img110.imageshack.us/images/thpix.gif] |
2 Attachment(s)
uite aici ceva culori
|
4 Attachment(s)
Salut am si eu un opel astra H si m am decis sa o colantez inca nu sunt sigur de culoare dar ma gandeam eventual ori o imitatie de carbon ori un portocaliu,nu toata ci doar capota + plafon eventual.Nu imi pot da seama cum arata asa ca mi ar fi de mare ajutor un V.T. Merci anticipat:D Sa mi zici dak nu sunt pozele ok nu erau facute de mine dar in caz de nevoie fac maine altele :)
|
8 Attachment(s)
Quote:
-culoare : portocaliu (carbon nu stiu sa fac...inca) - geamuri si stalpi : negre ii las pe cei mai experimentati sa lucreze pozele ca lumea, ca eu inca sunt la inceput |
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning