![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
Marimea bicicletei se masoara de la axul pedalier la tija sa asta doar ca o informatie suplimentara |
1 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
@gabi1294: Da, a fost greseala mea:oops:.
Am montat-o, am mers cu ea, mi-a placut:D mai sunt mici retusuri dar pe parcurs. Cateva poze |
CyPz - arata super bine. dar cate straturi de vopsea ai dat ? ca vad ca acolo la roata din spate unde e prins se curata vopseaua
|
2 straturi cu inca 3 care au fost date inainte sa se puna mustele pe ea:???:
|
cadru dabomb
2 Attachment(s)
vand cadru dabomb model rar
material cromo 13" 3 kg albastru metalizat stare perfecta putin zgariat pret 380 ron maimulte info pe mesaj private |
fazekasnfs - sincer nu vinde baiatul ala. care are cadre de bicicleta foarte ieftine. si vrei sa vinzi un dabomb ? nu cred ca gasesti aici. sincer. fara suparare .
|
Quote:
in caz ca au nevoie de un "gat" ,o teava de sa, "cusca" de la axul pedalier, urechi de prindere a rotii, sau altele de genu` ... |
nu conteaza asta. eu doar i-am spus
|
6 Attachment(s)
imi cer scuze de dublu post. dar mi-am luat un scot voltage. am dat 3 milioane pe el . si este facut praf. nu am stiut ca se afla intr-o stare atat de rea. ca daca stiam nu il m-ai luam. are roti pe 24. si suspensia este foarte teapana. lucru care mi se pare ciudat rau de tot. si am bagat o spita in interior. si mirosea a apa statuta si niste resturi. nu stiu daca era rugina sau pamant. si in partea de jos unde se prinde roata are niste suruburi. ce fac alea ?
vreau sa o repar. saboti si cu bratele sunt promax. si frana e tektro dar ii lipseste surubi ala de tine. si nu stiu unde sa gasesc un dala. va rog eu ajutati-ma daca puteti sa imi dati m-ai multe detalii. ca imi vine sa ma bat singur ca sunt prea prost. o data mi-am luat teapa. da mi-am luat-o de capu meu . |
Quote:
|
eu am dat 346 ron pe ea alarteri am luat-o cat . imi dai 320?
|
1 Attachment(s)
Astazi am montat o noua jeanta pe fata la bicicleta mea dupa ce janta veche a plesnit Attachment 2526142 si i-am schimbat si cauciucul pe spate ! dupa ce le-am montat am dat o tura cu bicicleta si mi sa blocat roata spate iar inainte am auzit ceva trosnind (cred ca au fost coroanele din butuc pe care le schimbasem acum 2 luni cu tot cu ax!) ce ziceti mai merita sa bag banii in roata cea veche?
|
Gaby Underworld - pai ce bani sa bagi? ii desfaci caseta de pinioane si vezi care e faza. sigur e de la coroana. ca asa am patit si eu pe fata. la roata. poate sa rupt sau au rasit.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning