Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

topser 28-05-10 21:44

Re: Club TICO

Apar fisuri in lonjeroane sau in contraaripi ,se mai fisureaza capetele lonjeroanelor la zona de imbinare a traversei din fata ,la gropi apar zgomote ciudate ! Urcata pe rampa si verificata cu atentie !

aXXo 29-05-10 07:08

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by topser (Post 3397856)
Apar fisuri in lonjeroane sau in contraaripi ,se mai fisureaza capetele lonjeroanelor la zona de imbinare a traversei din fata ,la gropi apar zgomote ciudate ! Urcata pe rampa si verificata cu atentie !

Mai toate tico-urile au problema asta... asta e buba lor.. :-s. Si la mine, atat la cea alba cat si asta visinie are un mic inceput de crapatura... atat in stanga cat si in dreapta :-s

aXXo 30-05-10 09:55

Baieti si voi intampinati problema asta?

La al meu tico, cand ploua si a apucat sa fie caldura inainte, se aburesc farurile pe dinauntru... La fel si cand o spal, in aceleasi situatii... Am impresia ca este de la cauciucul care se pune la bec, la mufa, probabil cu rolul de a impiedica praful, nu ii mai da voie sa "respire" aerul...

Voi, cei care aveti cauciuc dintr-acela, la fel se intampla?

rebel_one 30-05-10 11:56

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3400849)

La al meu tico, cand ploua si a apucat sa fie caldura inainte, se aburesc farurile pe dinauntru... La fel si cand o spal, in aceleasi situatii... Am impresia ca este de la cauciucul care se pune la bec, la mufa, probabil cu rolul de a impiedica praful, nu ii mai da voie sa "respire" aerul...

Mie mi s-a aburit farul din stanga intr-o dimineatza si de atunci nu si-a mai revenit. :-| Tin sa precizez ca acel far nu este original, a fost schimbat dupa un incident nu prea placut...

B-99-SAA 30-05-10 21:37

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3400849)

vezi ca nu e normal asa ceva... se intampla daca ai desfacut geamul farului, si nu l-ai lipit bine inapoi. valabil si la stopuri.

Quote:

Originally Posted by rebel_one (Post 3401139)
Mie mi s-a aburit farul din stanga intr-o dimineatza si de atunci nu si-a mai revenit. :-| Tin sa precizez ca acel far nu este original, a fost schimbat dupa un incident nu prea placut...

da, am schimbat si eu un far (tot de la ceva neplacut), si acum are sticla de la pozitie galbena...in schimb cel original nu are nimic, e foarte alb! marfa proasta, facuta la misto... d-aia se aburesc si/sau ingalbenesc.

DonT 31-05-10 16:20

Sal all. Citesc zilnic si postez rar :D
O intrebare am si eu.... unde in bucurestiul asta gasesc si eu o amarata de vulcanizare care sa nu ma jupoaie de viu... vreau sa roluiesc si eu jantele ( de tabla) dar pe unde am intrebat cer tata de te omoara ( cam 45-60 ron buc) si la drq e criza de unde atatea bani ca de 45-60 x 4 da ceva :D

astept ajutor :)

banzay 31-05-10 19:05

Cauta la dezmembrari roti de au fost pt rezerva... gasesti poate chiar la 20-30 de lei cu tot cu cauciuc.

Tank 31-05-10 19:28

la rematul de la autogara cer 40 lei/roata cu tot cu cauciuc. dar trebuie sa prinzi un tico pe acolo. bafta

Tank 31-05-10 20:07

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3405272)
la rematul de la autogara cer 40 lei/roata cu tot cu cauciuc. dar trebuie sa prinzi un tico pe acolo. bafta

autogara militari

STREET 31-05-10 20:11

2 Attachment(s)
TICO Club - Cluj

z4pp 31-05-10 20:11

3 Attachment(s)
Tico Club - Constanta

luciang 31-05-10 20:55

2 Attachment(s)
Prahova :D

STREET 31-05-10 23:51

7 Attachment(s)
Intalnirea din acest an a Clubului TICO v-a avea loc in DELTA DUNARII la complexul turistic SAFO in luna August

Data exacta se va stabili cu ~30 de zile inainte.
S-a optat pentru un pachet de 4 nopti la un pret de ~420 de lei
O sa revin cu detalii; pentru intrebari contactati-ma

B-99-SAA 01-06-10 08:34

1 Attachment(s)
Ati facut stickere? Vreau si eu... si poate ajung si la intalnire anul asta :)

Una bucata problema: am avut "al treilea stop pe frana", acolo pe polita. Am schimbat polita, stopu l-am dat jos dar am uitat sa scot firele de la el si s-au atins intre ele. Ca rezultat, nu mai am stop pe frana! Un bec era fript, l-am schimbat, dar nu se aprinde deloc nici dupa ce l-am schimbat. Din extrem de putina electrica pe care o stiu, presupun ca s-a ars siguranta, nu? Doar ca spre rusinea mea nu stiu care din ele este... atasez o poza cu panou meu de sigurante. Primele 2 locasuri (cele incercuite) sunt goale, adica nu au sigurante. E bine asa? Si sa-mi spune-ti si mie care siguranta trebuie inlocuita pt stopul pe frana. Mentionez ca pozitiile se aprind, toata electrica merge, mai putin stopu pe frana si plafoniera (nici aia nu stiu de ce s-a stricat). Multumesc!

aXXo 01-06-10 09:09

Liviu... ce e asa greu?

Scoate si tu fiecare siguranta si verifica. Eu asa am facut ultima oara si aveam vreo 3 arse... Nu se intampla nimic.
Legat de sticker... ma abonez si eu.

All times are GMT +2. The time now is 18:16.

- Copyright 2026 4Tuning