![]() |
|
Re: Club TICO
Apar fisuri in lonjeroane sau in contraaripi ,se mai fisureaza capetele lonjeroanelor la zona de imbinare a traversei din fata ,la gropi apar zgomote ciudate ! Urcata pe rampa si verificata cu atentie !
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Baieti si voi intampinati problema asta?
La al meu tico, cand ploua si a apucat sa fie caldura inainte, se aburesc farurile pe dinauntru... La fel si cand o spal, in aceleasi situatii... Am impresia ca este de la cauciucul care se pune la bec, la mufa, probabil cu rolul de a impiedica praful, nu ii mai da voie sa "respire" aerul... Voi, cei care aveti cauciuc dintr-acela, la fel se intampla? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Sal all. Citesc zilnic si postez rar :D
O intrebare am si eu.... unde in bucurestiul asta gasesc si eu o amarata de vulcanizare care sa nu ma jupoaie de viu... vreau sa roluiesc si eu jantele ( de tabla) dar pe unde am intrebat cer tata de te omoara ( cam 45-60 ron buc) si la drq e criza de unde atatea bani ca de 45-60 x 4 da ceva :D astept ajutor :) |
Cauta la dezmembrari roti de au fost pt rezerva... gasesti poate chiar la 20-30 de lei cu tot cu cauciuc.
|
la rematul de la autogara cer 40 lei/roata cu tot cu cauciuc. dar trebuie sa prinzi un tico pe acolo. bafta
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
TICO Club - Cluj
|
3 Attachment(s)
Tico Club - Constanta
|
2 Attachment(s)
Prahova :D
|
7 Attachment(s)
Intalnirea din acest an a Clubului TICO v-a avea loc in DELTA DUNARII la complexul turistic SAFO in luna August Data exacta se va stabili cu ~30 de zile inainte. S-a optat pentru un pachet de 4 nopti la un pret de ~420 de lei O sa revin cu detalii; pentru intrebari contactati-ma |
1 Attachment(s)
Ati facut stickere? Vreau si eu... si poate ajung si la intalnire anul asta :)
Una bucata problema: am avut "al treilea stop pe frana", acolo pe polita. Am schimbat polita, stopu l-am dat jos dar am uitat sa scot firele de la el si s-au atins intre ele. Ca rezultat, nu mai am stop pe frana! Un bec era fript, l-am schimbat, dar nu se aprinde deloc nici dupa ce l-am schimbat. Din extrem de putina electrica pe care o stiu, presupun ca s-a ars siguranta, nu? Doar ca spre rusinea mea nu stiu care din ele este... atasez o poza cu panou meu de sigurante. Primele 2 locasuri (cele incercuite) sunt goale, adica nu au sigurante. E bine asa? Si sa-mi spune-ti si mie care siguranta trebuie inlocuita pt stopul pe frana. Mentionez ca pozitiile se aprind, toata electrica merge, mai putin stopu pe frana si plafoniera (nici aia nu stiu de ce s-a stricat). Multumesc! |
Liviu... ce e asa greu?
Scoate si tu fiecare siguranta si verifica. Eu asa am facut ultima oara si aveam vreo 3 arse... Nu se intampla nimic. Legat de sticker... ma abonez si eu. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning