![]() |
|
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
E comandata de vreo 2 luni, daca e cine stiu eu si clar ramane in oras
|
1 Attachment(s)
o chestie haioasa:lol:
|
le dai hartie...pix ...si o masina de vanzare .. .... si stiu ei ce sa faca :))
|
Continuam discutia cu Mallul aici...(ca sa nu luam warn)...asa...deci Molul vostru din cate imi dau eu seama este la fel de praf ca si al nostru...frumos, cochetel...dar fara branduri...adik aceleasi tarabe de 2 lei dar mai frumos impopotonate. Motivul pt care nu avem unul mai bun este ca NU AVEM NEVOIE...mda...bun...(am sa vin si eu sa vad cum arata, chiar is curios)...dar mai am o intrebare ca am citit...AVETI MAC??? (unde se face daca e in curs de realizare?)
|
Eu fiind mai de la tara... ce-i ala MAC ? McDonalds?
|
Quote:
se construieste langa magazinul Plus de la 1 mai vizavi de viitorul mall |
Eu sunt curios daca o sa aiba McDrive :X
Pentru cei care nu stiu .. te duci cu masina, dai geamu jos si te serveste la geam :) |
O sa fie si McDrive
|
dl morpheu, la noi ar cam fi vreo 4-5 firme de renume...:) (collin's, motor, junker, triumph), dar tot naspa e...un fel ce magazin universal mai mare si mai nou, nu MALL!!!
|
Hai ca incepeti sa ma enervati :D Nu va convine, duceti-va la Iasi :D :lol:
Uite ce zice batranul DEX despre cuvantul MALL MALL [MOL] s. n. complex mare cuprinzând magazine, restaurante, servicii utilitare etc., închis circulaţiei autovehiculelor; complex de diferite magazine. Magazine are (nu scrie nicaieri tre sa fie cine stie ce branduri), restaurante are, servicii utilitare are, masini n-am vazut sa mearga prin mall ... deci e MALL ! :)) |
:)) Bine mai ...gata... ce aveti...gusturile nu se discuta! Mie imi place MALL-ul de la Piatra...nu e el cine stie ce dar este....celalalt sa speram ca va fi altfel!
|
Quote:
|
ma nu s`a discutat pana acu de masini pe forumu asta cat se discuta despre panarama asta d mall :)) sa mor d nu.... hai sa vbim si noi de niste chestii mai interesante :D
care`mi explica si mie amanuntit..procedeu de cumparare a unei masini... ma intereseaza actele p care tre sa le fac eu ca cumparator! ms |
sunteti belea ba:)) pai e cafenea .. se vorbeste orice .. apropo, mi-am luat sosete cu Bugs Bunny :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning