![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
Am venit dimineata din cursa si de azi incep munca la Audi,o sa sufere o reptapitare+cateva chesti pe la interior:twisted:
DariusAlexandru:Frumos Civicul! Bafta! R.Equinox:Super ti-o iesit Dinozaurul!:) |
1 Attachment(s)
A ajuns monstrul la mine.. m-a secat de bani :???: deocamdata doar o poza, pentru ca o sa-l trimit la atelier peste cateva zile sa-i scot colantul
|
2 Attachment(s)
buuun, m-am intalnit cu tipul respectiv .
mi-a facut o super oferta. 425 RON bara spate , faruri si stopul stanga.. am acceptat oferta , dar din pacate m-a cam secat de bani.. le-am montat, incepe sa prinda forma masinuta :-P Planuri de viitor: Motor VR6 Arcuri reglabile Bilstein si amortizoare H&R Ultra Low.. voi aduce masina pe burta :twisted: r.equinox - mersi mersi, o sa cam am nevoie :( darius - da era cam dezumflata, dar avand in vedere ca nu are pe ce sa se sprijine in fata pe dreapta nu am bagat de seama.. Cristi.megane - de ce dai folia jos? mie imi place cum arata! |
3 Attachment(s)
Salutare dupa o lunga perioada revin si eu pe acest topic cu un Logan:-)
An: 2008 Motor: 1400cmc 65cp Km: 44.780 km reali Dotari: Ac,geamuri electrice,abs,radio cd... Prima schimbare care as face-o ar fi niste jante... Poze: |
Quote:
atunci arata poze cu evacuarea de aproape |
1 Attachment(s)
Mi-au sosit si mie scaunele de la retapitat . Fac poze cu telefonu' rog a se scuza calitatea !
Pe la 20:30 pun poze cu ele montate si cu toata masina :oops: . PS: Sunt in tratative cu un Golf III, cu VR6 de 2.9L ... Sa vedem ce iese. |
4 Attachment(s)
salutare dupa o perioada de 1 saptamana masina a revenit acasa cu o culoare care nu ma asteptam sa iasa asa de bine...Doar e mana lu equinox.Si tot azi am fost de am cumparat si pisica de la ionut.alex63 masina merge bine dar consumul e prea mare si ma gandesc sa dau motorul asta si sa ii pun unu mai cu consum mic :) Iar golful zilele astea tre sa astept si placutele cu etrierele si sa incep sa montez suspensia amortizoare si arcurile....
Poze cu ambele masini :D pe viitor la pisicuta schimbat culoarea,jantele,motorul (nu stiu cu ce inca) si amortizoarele si arcurile, nu in ultimu rand nr de inmatriculare... |
4 Attachment(s)
@dms28 a iesit destul de bine
@killer23 dai bataie cu ea;) @Jink din sasiu a ajuns masina :)) @R.Equinox nici Uac! nu cred ca mai poate face ;)) Am pus parbrizul pe pisoi + jeante noi luate la schimb pe ale mele Foarte foarte curand o sa umblu la suspensie o vreau Low (Ms R.Equinox pt grafica:)) |
Quote:
iar masina in viitor pisica cred ca va ajunge asa |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Mi-am o Jetta mk1 fara motor cu 300 E . Masina este intr-o stare deplorabila ! Urmeaza sa iau un VR6 de pe un Golf III si sa ma apuc de treaba !
Pozele promise cu Golf-ul si o poza cu Jetta: |
@Jink: Multă baftă în continuare.
@killer23: Maşina e vopsită sau colantată? Nu te gândeşti să schimbi culoarea?:???: @dms28: Spor la treabă cu E36-le şi Nissan-ul. @grc: Doar o părere: Aşi arunca eleronul de pe portbagaj. :D În rest arată bine.Apropo de culoare.Am un prieten ce a avut pe fosta pisică genul de culoare descris de tine.Se numeşte Grygio Alascia dacă nu mă înşel.Clic @Tis-ul: Vis maşina ta.Atât am avut de zis. :D Golful aşteaptă suspensia care ajunge mâine dimineaţă. :rolleyes2 Promit că va fi "pe burtă". |
4 Attachment(s)
scuzati ca nu am pus pozele aici sunt pozele cum arata pisica si cum va arata
|
ghiciti cu ce a venit taticul meu drag azi in portbagaj! :>
braaatul dreaapta complet. (suspensie , frana + janta si cauciuc!) nu vrea sa-mi zica cat a dat pe ele, sunt in stare foarte buna 8) maine dimineata o sa rezolv cu montatul . pana maine la ora 4 ar trebui sa fie gata! :x |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning