![]() |
|
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Quote:
0744265334 |
Multumesc frumos, am rezolvat problema, īmi cer scuze că nu am anunţat pe topic.
|
doreste cineva sa faca poze cu prima ninsoare?...am inteles ca ninge frumos la voi...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
abea astept sa se faca "partie" in parcarea din poiana :))
|
nu esti singurul :).
|
1 Attachment(s)
ia uitati aici
|
Magazin anvelope
Salutare.Unde gasesc in Brasov sau imprejurimi un magazin cu o varietate mai mare de anvelope(Goodyear,Toyo,Pirelli)?
Noroc |
Re: Magazin anvelope
str. Pictor Luchian colt cu 13 Decembrie la Educational
|
Ms Radu
|
no pb ;)
|
Urat din partea celui care smunge stickere de pe masini in parcare la Carrefour! ;)
|
MODERATORI ?!?
Dragi moderatori sectiunea Brasov,
Constat fara sa vreau ca de fiecare data cand intru pe sectiunea Brasov ma lovesc de o cascada de topicuri lipicioase, evidentiate sau cum vreti sa me spuneti voi (Sticky Sticky Sticky Sticky Sticky Sticky Sticky Sticky), si nu doar atat ele cresc pe masura ce trece timpul. Nu contest necesitatea evidentierii unor subiecte dar in curand riscam sa incepem sa citim subiecte noi doar incepand cu pagina doi doar pentru ca prima pagina este lipicioasa. Se insista pe multe subiecte care oricum n au prins sau pe care parerea mea nu ar trebui sa se insiste. Nu stiu daca sunt singurul pe care l deranjeaza acest lucru dar avand in vedere ca stau destul de mult pe forum este enervant de fiecare data sa revad aceiasi imagine in fata ochilor. Va rog sa luati masuri... Ps : numai ca idee si fara sa incerc sa fac comparatii celelalte judete poseda de la niciunul pana la un numar pertinent de lipiciuri considerabil mai mic decat cel din Brasov. |
Raspunsul moderatorului
Subiectele cu sticky au intr-adevar vechime,din cate observ nu vad unde sunt subiectele noi care vrei sa le citesti, iar sticky sunt cateva care cred eu ca sunt reprezentative:cluburile ,sa vorbim..,provocari;daca ai o propunere concreta nu pot decit sa te rog sa o expui si orice idee creativa este mai mult decit binevenita, iar subiectele noi :rolleyes2:?:,nu au suferit de nebagare de seama, apropos, daca tot stai mai mult pe forum de ce ai renuntat la a fii moderator pe Brasov?...sper sa intelegi intrebarea ca pe ceva pertinent nu ca o remarca rautacioasa:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning