![]() |
|
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
4 Attachment(s)
sunt bucuros sa vad ca la cineva ii place bmw-ul meu si pozele cu el sun punctul de plecare in reconditionarea unui alt E21 dar recomand sa nu scoti bandourile de pe laterale,manerele si emblemele arata mult mai bine cu.(e parerea mea doar a mea deci nu are rosta sa discutam pe tema asta e doar o parere fiecare face cum crede ca arata mai bine dar clasic arata cu siguranta mai bine decat chiciul care-l fac romani nostri si cred ca arata mirific):DAttachment 1823122
Attachment 1823123 Attachment 1823124 Attachment 1823125 |
Ce motor are e21-ul care urmeaza sa-l reconditionezi ? Vreo poza ceva cu el ca sa vedem starea actuala ? Si altele mai incolo cand o sa-l termini ... :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
Masina are un 1.8 de e30...cum reusesc sa o aduc de la electrician am sa ii fac un alt set de poze mai ok |
Quote:
BBS RS sunt 8J fata si 9J spatele?...ai si PM...raspunde-mi si mie te rog. merci. |
nu e nici o problema in privinta pozei cu bmw-ul meu. da rotile sunt 8j cu 9j ET20,ET24 cu flanse 0,5fata si 2spate si cauciucuri good/year 215/40/16
|
masina ta 66 MON cand am vazuto de vanzare pe internet avea roti BBS RS ai cumparato fara rotile alea?
|
Quote:
|
asta e masina din hunedoara? oricum ma bucur ca ai luat alt e21 ;)
|
Quote:
|
aceasta e masina nu e cea din hunedoara a fost de vanzare in bistrita.http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-i-344623.html
|
Quote:
|
ce pot sa zic pacat ca nu ai pus mana pe ea cand a avut rotile BBS RS si asteptam rezultate:-)ASTEPTAM POZE MAI DETAILIATE
|
salutare
daca stie cineva sau are cineva ,vreau o punte spate de 323i cu discuri si blocant. toate bune |
blocant?:shock:primadata sa gasesti punte cu discuri care este foarte rara, blocant nu stiu daca ai vreo sansa.
|
Se gasesc blocante, dar numai prin america. Prin europa nu prea au existat.
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=bmw....c0.m270.l1313 |
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning