![]() |
Re: Club astra bertone
Quote:
|
eu ma bag pentru o plimbare pana la Pitesti :D
|
NRV-ule te-ai simtit bine la Craiova ? :D
|
a fost nasol la capitolul cazare si organizare a cursei, dar in rest a fost bine :D
|
mie imi pare rau ca nu ne-am intalnit ..
|
se pare ca cei cu bertone din bucuresti o sa mearga la Pitesti, poate ne vedem pe acolo...nu este timpul pierdut
|
corect. O sa ajung si eu la Pitesti. sau daca nici acolo nu ne int. la 4tuning day sigur :D
|
Pitesti 28 martie cade sambata intr-adevar. Eu merg clar...ca e fun pe la curse din astea...ca huiduie aia ca pe stadion :)) si mai schimbam si noi peisajul, lume noua etc.
|
Quote:
|
eu de luni bag masina in service...cateva luni, o sa urmeze cateva surprize, dc e weekend-ul asta e ultima oara cand mai vin, pana in vara...
|
florinike daca tot te apucasi de lucruri casnice fami un pret la bretonel de nerefuzat si vin sa o iau :))
|
Doamnelor si Domnilor ...sa ma "F..U...T" in politia romana ...in seara asta mia luat talonu pe motiv ca : (doua puncte) zgomot prea puternic de la toba + alte dimensiuni de cauciucuri ....in lok 215/40/ r 17 am 205 /50/r 17 ...si cred k aceste cauciucuri le strik jegurile astea de strazi din cacatu asta de bucuresti ..:D iubesk tara asta ias pune o bomba nucleara sa dispara odata ....aa si uitasem 240 ron amenda conform articlu "politisti imbecili " din codu penal
|
Quote:
|
Azi mi au venit suspensiile ...... :D
Insa o singura problema am .... nu am cheie de reglaj la ea. Ce am sunt arcurile amortizoarele f+s si inca doua inaltatoare ceva cred albastre ..... Daca aveti cumva o poza cu o cheie de reglaj sa imi fac eu o idee v`as fi foarte recunoscator . :D Si daca aveti pe careva care monteaza suspensii...... |
@pyranha_1984 ce suspensii ???
si cu amenda tara lu papura voda asta ....vai de noi |
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning